Anahí și-a sărbătorit soțul cu un mesaj emoționant publicat în mediul online. Imaginea de familie pe care vedeta RBD a ținut să o arate lumii întregi

Publicat pe 07.04.2023 la 14:58 Actualizat pe 07.04.2023 la 15:38

Anahí și-a sărbătorit soțul cu un mesaj emoționant publicat în mediul online. Imaginea de familie pe care vedeta RBD a ținut să o arate lumii întregi.

Anahí poartă o rochie lungă albastră și are părul desprins

Anahí și-a sărbătorit soțul cu un mesaj emoționant publicat în mediul online

Profimedia Images

După vestea că marele actor Andres Garcia a încetat din viață, Anahí a ținut să-și continue viața și să-și sărbătorească partenerul de viață. Manuel Velasco a primit o felicitare de-a dreptul emoționantă, însoțită de o imagine unică de familie.

Anahí și-a sărbătorit soțul cu un mesaj emoționant publicat în mediul online

Cu peste 11 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, membra trupei RBD a ținut să-și serbeze soțul într-un mod cu totul emoționant. Aceasta a publicat pe contul său o imagine de familie și i-a dedicat câteva cuvinte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Iubirea vieții mele, azi este ziua ta ! Tot ceea ce pot să cer este sănătate și timp pentru a fi cu bebelușii noștri și pentru a fi cea mai bună echipă împreună. Ești cel mai bun tată din lume. Ești cel mai bun fiu, cel mai bun frate, cel mai bun prieten necondiționat. Ești fără doar și poate o ființă unică plină de iubire absolută pentru toți cei care suntem în jurul tău. Mereu te gândești la ceilalți și ești persoana cea mai loială pe care am întâlnit-o în toată viața mea. Ești cel mai bun ! Soțul meu, iubitul meu etern. La mulți ani !”, i-a transmis Anahi.

Citește și: La 39 de ani, Anahí uimește cu formele sale de invidiat. Schimbarea pe care mulți o așteptau din partea vedetei RBD

Maite Perroni a fost prima care l-a felicitat pe Manuel Velasco pe internet. O mie de comentarii și peste 100 de mii de aprecieri au fost lăsate de către internauți. Anahi se bucură de succes, atât pe plan personal cât și pe plan profesional. Alături de trupa RBD va susține un turneu internațional de Adio, ultimul de acest gen din istoria formației.

La 15 ani de la separare, membrii trupei sunt pregătiți să ofere concerte în Las Vegas, El Paso, Houston, Arlington, Chicago, New York și Miami.

“Pentru a celebra anunțul nostru, fanii noștri rebeli se vor aduna în puncte strategice în diferite orașe. Cu cravate, steluțe, postere și uniforme. Ce emoție! Este o zi pe care am așteptat-o timp de 15 ani. În sfârșit a venit, este o realitate pentru noi.”, s-a arătat în comunicatul de presă distribuit pe pagina formației.

Detalii despre revenirea formației RBD după 15 ani

RBD va reveni pe scenă după 15 ani de absență. Cu toate acestea, se vor reuni doar cinci dintre artiști: Christopher Uckerman, Dulce Maria, Christian Chavez și Maite Perroni. Cea din urmă va deveni mămică pentru prima oară în acest an, pe când celelalte două vedete au experimentat această etapă în viața lor.

Citește și: Ce sport practică unul dintre băieții artistei Anahi. Cel mic a fost filmat de către mama sa

“Voi face ca turneul Soy Rebelde să fie unul special, de aceea am ținut să adăugăm noi date.”, s-a arătat pe pagina oficială. Formația va concerta în New York, Phoenix, Miami, Edinburg, San Diego, Los Angeles, și Mexico.

“Nu este un turneu mondial. Ne oprim în Brazilia, SUA și nu în ultimul rând iubitul nostru Mexic de la care n-am avut ocazia să ne luăm rămas bun atunci când am încheiat etapa RBD.”, a declarat Dulce Maria, potrivit hola.com. Organizatorii încearcă să adauge cât mai multe date în turneu pentru ca toată lumea să plece satisfăcută din cadrul ultimei întâlniri cu cea mai iubită formație.

În articolul

Anahí și-a sărbătorit soțul cu un mesaj emoționant publicat în mediul online. Imaginea de familie pe care vedeta RBD a ținut să o arate lumii întregi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x