La 39 de ani, Anahí uimește cu formele sale de invidiat. Schimbarea pe care mulți o așteptau din partea vedetei RBD

Publicat pe 24.03.2023 la 10:53 Actualizat pe 24.03.2023 la 11:49

La 39 de ani, Anahí uimește cu formele sale de invidiat. Schimbarea pe care mulți o așteptau din partea vedetei RBD.

Anahi poartă un top roșu scurt

Schimbarea pe care mulți o așteptau din partea vedetei RBD

Happy Channel

Anahí redevine Mia Colucci odată cu anunțul turneului mondial RBD ce va începe în vara anului 2023. Vedeta are acum breton și a publicat primele apariții cu noul look.

La 39 de ani, Anahí uimește cu formele sale de invidiat

Și-a anunțat revenirea pe scenă alături de colegii din RBD și acum este gata să recucerească publicul cu fațeta de artistă. Anahí a decis să meargă totuși mai departe cu schimbarea, așa că s-a prezentat din nou în fața fanilor ca Mia Colucci, personajul său celebru din Rebelde. Bretonul pe care l-a avut pe tot parcursul filmărilor a revenit în atenția tuturor. În cea mai recentă postare din mediul online, aceasta realizează diferite ipostaze în fața camerei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mă reconectez”, a scris artista care va reveni pe scenă alături de RBD în 2023. Este un tribut adus producției mexicane ce a marcat o adevărată generație. La 39 de ani, Anahí uimește cu formele sale de invidiat și noua sa abordare asupra unui regim de viață cât mai sănătos. Comentariile internauților nu au întârziat să apară, cei mai mulți dintre aceștia lăudând perfecțiunea.

Citește și: Anahi a apelat la o schimbare neașteptată de look chiar înainte de mult așteptatul turneu al trupei RBD

“Perfecțiunea există și Anahi o poate demonstra”, “Doamne, cât de puternică este”, “Cea mai frumoasă din lume”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Turneul RBD celebrează două decenii ale moștenirii formației cu două show-uri în Brazilia. Nu este pentru prima oară când Anahí readuce aminte de personajul său celebru. În 2021, aceasta s-a fotografiat cu o stea de hârtie în frunte, semnul pe care Mia Colucci îl purta mereu.

Anahí, Dulce María, Christian Chávez, Maité Perroni și Christopher von Uckermann încep turneul Soy Rebelde pe 25 august în Texas, urmâns să fie ascultați și văzuți de fanii din New York, Chicago, Denver, Las Vegas, Miami, Orlando și țări din America Latină precum Columbia, Brazilia și Mexic. Nu este singura vedetă RBD care a decis să revină la personajul care a făcut-o celebră în toată lumea. Christian Chavez și-a vopsit părul albastru, la fel ca Juan "Giovanni" Méndez López din îndrăgita telenovelă adolescentină.

Christian Chávez dezvăluie momentul în care Anahí i-a salvat viața

Numele lui Christian Chávez a devenit cunoscut odată cu participarea sa în telenovela Rebelde și în grupul RBD. De-a lungul timpului a reușit să-și demonstreze capacitățile de artist, dar a trecut prin perioade foarte dificile din cauza orientării sale sexuale și a prejudecăților din partea familiei, dar și a celor din jur. Acesta a povestit pentru prima oară într-un interviu faptul că prietena și colega Anahí a fost cea care i-a salvat viața la propriu, într-o încercare de sinucidere.

Citește și: Trupa RBD a fost criticată de unii fani pentru că a lăsat deoparte majoritatea țărilor vorbitoare de spaniolă. Celebritatea care a tras un semnal de alarmă

“Este ceva ce n-am povestit niciodată pentru că e ceva foarte puternic, o experiență grea. Anahi este o persoană cu un suflet foarte special, dacă n-ar fi fost ea eu n-aș mai fi fost azi aici. Când am încercat să fac acest lucru, am postat pe Twitter. Eram foarte rău, eram aici în casa mea și ea când a văzut mesajul în online a venit fugind la mine și oamenii cu care era au spart ușa și ea m-a salvat.”, a declarat actorul.

În articolul

La 39 de ani, Anahí uimește cu formele sale de invidiat. Schimbarea pe care mulți o așteptau din partea vedetei RBD

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x