Anahí și-a sărbătorit ziua de naștere cu un mesaj special din partea lui Manuel Velasco. Vedeta RBD a împlinit 40 de ani

Publicat pe 15.05.2023 la 14:16 Actualizat pe 15.05.2023 la 14:54

Anahí a împlinit 40 de ani și a fost sărbătorită de toți cei dragi. Vedeta RBD a împlinit în mediul online nenumărate mesaje, însă cel mai special rămâne cel din partea lui Manuel Velasco. Cum a răsfățat-o politicianul.

Anahí poartă părul desprins și zâmbește

Anahí pe scenă în cadrul premiilor Juventud, 16 iulie 2015, Florida

Getty Images

Anahí a trait de-a lungul vieții experiențe pe care puțini le pot întâlni. A avut o carieră de succes încă de mică și în prezent trăiește o poveste de iubire fără sfârșit alături de Manuel Velasco Coello.

Anahí și-a sărbătorit ziua de naștere cu un mesaj special din partea lui Manuel Velasco

Vedeta RBD și-a sărbătorit cea de-a 40-a zi de naștere și a ținut să posteze în mediul online cele mai inedite mesaje primite din partea celor dragi. Este mămica a doi copii și căsătorită cu politicianul Manuel Velasco, iar de-a lungul timpului a demonstrat că își merită locul în industria showbiz-ului. Cu toate că în perioada Rebelde a trecut printr-o etapă dificilă a vieții, în present se simte mai norocoasă ca niciodată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost nevoită să învingă tulburări alimentare și să-și creeze un plan de viață mai lung, însă de fiecare dată a avut sprijinul familiei. De la primele ore ale dimineții, Manuel Velasco a ținut să-i lase vedetei un mesaj de-a dreptul emoționant. A lăsat în clar admirația pe care o are pentru aceasta, dar și sentimentele care nu i se diminuează, în ciuda anilor care trec.

Citește și: Anahi, visătoare la marginea lacului. Feminitatea pe care o transmite a copleșit admiratorii | Foto

“Astăzi o felicit pe iubirea vieții mele, o femeie minunată, magică și iubitoare, stâlpul familiei noastre și ai copiilor noștri, Manuel și Emiliano. Ești cea mai mare inspirație a mea și un exemplu de tenacitate. De mică ai luptat contra tuturor impedimentelor pentru visele și obiectivele tale până când ți le-ai îndeplinit. Astăzi îi cer lui Dumnezeu să-ți dea sănătate pentru a împlini 100 de ani plini de succese și binecuvântare. Te iubesc, dragostea vieții mele. La mulți ani!”, a scris Manuel Velasco emoționat. Așa cum era de așteptat, gestul politicianului nu a întârziat să generze tot timpul de reacții, iar vedeta RBD a continuat să primească tot mai multe mesaje.

Mesajul pe care Christian Chávez l-a lăsat pentru faimoasa Anahí

Așa cum era de așteptat, prietenii și cei apropiați i-au dedicat cele mai speciale cuvinte, iar cântăreața nu a întârziat să le răspundă. Printre aceștia s-a aflat și Christian Chávez, artistul RBD.

Citește și: Anahí a readus-o la viață pe Mia Colucci. Vedeta s-a lăsat fotografiată în zăpadă, la fel ca în scena iconică din telenovela “Rebelde”

“La mulți ani, celei mai frumoase!”, a scris acesta. A publicat astfel o fotografie de la începuturile formației în care se vedeau într-o cu totul altă ipostază. La doar 2 ani, Anahí a apărut în cadrul Chiquilladas, un show pentru copii acolo unde se parodiau diverse personalități sau idei. Acolo a interpretat piesa Te doy un besito, cea care a devenit printre cele mai cunoscute în 1985, iar de atunci fanii au început să o îndrăgească.

Au urmat telenovele precum Vivo por Elena, El diario de Daniela și Mujeres engañadas. Se cunoaște faptul că este foarte religioasă. În 1993 a interpretat piesa El Mensajero del Señor cu ocazia sosirii lui Papa Ioan Paul al II -lea în Yucatán. A devenit fantezia oricărui bărbat și imediat a început pentru vedetă și adolescența, perioada în care a descoperit că suferă de bulimie. A continui totuși cu cariera, atât cea de actriță cât și cea de interpretă. A lansat albumul Anahí cu melodii precum Descontrolándote, Corazón de bombón și Por volverte a ver.

În articolul

Anahí și-a sărbătorit ziua de naștere cu un mesaj special din partea lui Manuel Velasco. Vedeta RBD a împlinit 40 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x