Anahí spune adevărul despre “conflictele” cu Dulce Maria și Maite Perroni. Cum se înțeleg în realitate cele trei artiste RBD în plin turneu Soy Rebelde

Publicat pe 06.09.2023 la 11:00 Actualizat pe 06.09.2023 la 11:37

Cu toate că turneul Soy Rebelde a început ca un succes, s-a dovedit faptul că anumite controverse nu au putut fi lăsate deoparte. Astfel, Anahí a simțit nevoia să lămurească problema.

Anahí poartă o rochie albastră fără mâneci și părul desprins

Anahí spune adevărul despre “conflictele” cu Dulce Maria și Maite Perroni

Profimedia Images

Printre multe alte încercări de reuniune de-a lungul timpului, într-un final Anahí, Dulce María, Maite Perroni, Christian Chávez și Christopher Uckermann au reușit să pună la care un turneu care s-a dovedit a fi un real succes. În ciuda faptului că au revenit pe scenă ca o echipă, zvonurile ce i-au înconjurat până în prezent nu au încetat să apară.

Anahí spune adevărul despre “conflictele cu Dulce María și Maite Perroni

Dintre cele trei artiste RBD, Anahí a fost cea care a decis să se pronunțe în ceea ce privește presupusul conflict din turneu alături de colegele sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Prieteni, familie RBD! Ne emoționează foarte tare să știm că vă bucurați de această aventură unică precum o facem și noi. Inimile noastre se umplu de iubire în fiecare concert, nici nu vă imaginați! Dar este ceva ce aș dori să menționez și este ceva ce ne surprinde ( trist ) să vedem în continuare puține, dar câteva mesaje care încearcă să ne despartă, să ne compare.

Citește și: A vrut Enrique Peña Nieto să oprească nunta lui Anahí și Manuel Velasco sau nu? Vedeta răspunde celei mai arzătoare întrebări

În RBD se află trei femei puternice de 37 și 40 de ani. Mame ale unor copii ce trăiesc această emoție împreună cu noi. Femei ce am trecut prin foarte multe probe în viață și care astăzi se află aici printr-o decizie personală și proprie. Pentru iubire. Pentru că vrem să fim împreună. Ne iubim, ne îngrijim și suntem mai unite ca niciodată.”, a scris vedeta la instastory pe pagina personală de socializare.

Anahí și-a încheiat mesajul spunându-le celor care creează astfel de controverse să se oprească. Dulce María a fost cea care a publicat mesajul pe pagina sa, însă Maite Perroni nu s-a propunțat în ceea ce privește subiectul. În ciuda oricăror comentarii, RBD este încă o dată triumfală pe scenele mari ale lumii.

Anahí, acuzată că își pune colegele în umbră

Turneul RBD mult așteptat este în plină desfășurare. De aceea, nu puteau să lipsească anumite speculații în legătură cu cei cinci artști care fac parte din formație. Se spune că Anahí ar fi cea care le-ar pune pe colegele sale în umbră, atât din punct de vedere fizic, cât și vocal. De asemenea, urmează energia pe care cele trei o simt diferit din partea fanilor.

Citește și: Christian Chavez răspunde controverselor iscate după ce a purtat un costum de șarpe roz cu pantofi de tenis la concertul RBD

Născută pe 14 mai 1983, Anahí este căsătorită cu Manuel Velasco din 2015. Împreună au doi copii pe care cântăreața a decis să îi aducă în cadrul turneului Soy Rebelde. Următoarele două concerte vor avea loc pe 7 și 8 septembrie 2023 în Chicago.

Până în prezent, au fost Anahí și Christopher Uckermann cei care au acuzat probleme de sănătate. Interpretat Miei Colucci din Rebelde a suferit o perforație a timpanului în timpul repetițiilor dinaintea marilor concerte. Cât despre colegul său, acesta și-a asigurat fanii că va continua în cadrul reprezentațiilor, dar că are probleme cu glanda tiroidă.

Soy Rebelde Tour 2023 a început pe 25 august, moment în care artiștii au urcat pe scenă după 15 ani de absență. Formația RBD s-a creat în cadrul telenovelei Rebelde și a generat o adevărată isterie în rândul fanilor din lumea întreagă.

În articolul

Anahí spune adevărul despre “conflictele” cu Dulce Maria și Maite Perroni. Cum se înțeleg în realitate cele trei artiste RBD în plin turneu Soy Rebelde

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x