Christian Chavez răspunde controverselor iscate după ce a purtat un costum de șarpe roz cu pantofi de tenis la concertul RBD

Publicat pe 05.09.2023 la 18:59 Actualizat pe 05.09.2023 la 21:19

Christian Chavez răspunde la controversele legate de faptul că a purtat un costum de șarpe roz cu pantofi de tenis la unl dintre concertele RBD.

Christian Chavez

Happy Channel

Cântărețul a vorbit despre controversele declanșate de ținuta pe care a purtat-o la unul dintre concertele RBD din New York.

La sfârșitul săptămânii trecute, la unul dintre spectacolele susținute de RBD la Madison Square Garden din New York, Christian Chavez a purtat un costum de charro roz cu pantofi de tenis aurii, ceea ce unii au considerat că nu respectă tradiția ținutei charro.

Chiar și regina Federației mexicane de Charreria, Luisa Echeverria, l-a îndemnat pe cântăreț să poarte costumul de charro în conformitate cu canoanele care caracterizează țara în care se află.

"Eu, Luisa Echevarría, mă adresez ție @christianchavezreal, cu tot respectul și admirația pe care o am pentru tine și colegii tăi, ca un grup de mexicani de succes care au depășit granițele în numele Mexicului. Cu același respect, vă invit să purtați hainele noastre, cele ale charrosilor, în conformitate cu canoanele noastre și să ne permiteți să fim recunoscuți în lume prin arta dumneavoastră, inclusiv pentru eleganța costumelor noastre", a adăugat el.

Christian Chávez răspunde criticilor pentru că a purtat un costum roz de mariachi și teniși aurii

Confruntat cu polemica izbucnită pe rețelele de socializare în legătură cu costumul său, Christian Chávez a rupt tăcerea luni prin intermediul story-urilor sale de pe Instagram, unde nu numai că s-a apărat de critici, dar a și asigurat că intenția sa nu a fost niciodată de a discredita costumul tradițional, potrivit univision.com.

"Bună ziua, poporul meu, ce mai faceți? Fac acest mesaj pentru că văd că mulți oameni se simt jigniți de faptul că port un costum care nu este un costum de charro, vreau să clarific... costumul de charro are alte caracteristici", a explicat bărbatul originar din McAllen, Texas.

Fără a intra în alte polemici, Christian Chavez a dat asigurări că intenția sa nu a fost niciodată de a deranja sau de a nu respecta tradiția costumului de charro. De asemenea, el a prezentat scuze tuturor celor care s-au simțit jigniți.

"Fac acest videoclip pentru cei care s-au simțit jigniți, îmi pare foarte rău, dar nu este un costum de charro, nu sunt un charro, aceasta este pur și simplu o interpretare a mexicanității, cum ar fi culoarea roz mexicană, ca în unele părți ale Mexicului, dar este un spectacol, nu sunt un charro. Evident, respect foarte mult comunitatea dumneavoastră și dacă v-ați simțit atacat, îmi pare rău, dar în niciun moment nu a fost așa", a spus el.

Christian Chávez interpretase piesa 'Tu Amor' pe 3 septembrie la Madison Square Garden, acompaniat de trupa Mariachi Internacional Tapatío a lui Alvaro Paulino. Deși prestația sa a fost aplaudată de public, internauții de pe rețelele de socializare au deplâns faptul că cântărețul a folosit-o cu teniși și în roz.

În articolul

Christian Chavez răspunde controverselor iscate după ce a purtat un costum de șarpe roz cu pantofi de tenis la concertul RBD

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x