Anahí suferă un dezechilibru în urma accidentului. Vedeta RBD i-ar putea da în judecată pe cei care au rănit-o

Publicat pe 05.07.2023 la 11:07 Actualizat pe 05.07.2023 la 12:19

Manuel Velasco Coello a vorbit despre sechelele cu care trăiește în prezent Anahí după accidentul suferit în cadrul repetițiilor RBD.

Anahí poartă părul lung, desprins și zâmbește

Anahí suferă un dezechilibru în urma accidentului

Instagram

Întoarcerea formației RBD pe cele mai mari scene ale lumii i-au creat faimoasei Anahí senzații de entuziasm și dragoste pentru fanii care au așteptat acest moment ani de-a rândul. Soy Rebelde Tour urmează să aibă loc în luna august.

Anahí suferă un dezechilibru în urma accidentului

În cadrul repetițiilor pentru turneul RBD, Anahí a suferit un accident, moment în care și-a perforat timpanul. A fost transportată de urgență la spital și în prezent continuă să fie alături de colegii ei cu asumarea riscurilor de rigoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Acum câteva ore îmi făceam mulajul pentru căști și s-a rupt materialul și au trebuit să facă eforturi mari pentru a-l scoate. Doctorul spune că este o mică perforație în timpan. Sunt în șoc.”, a scris vedeta RBD pe propria pagină de Instagram. Chiar dacă a ținut să-și anunțe fanii cu fiecare moment ce a trecut în ceea ce-i privește starea de sănătate, Manuel Velasco a fost cel care a specificat totul.

Citește și: Anahí își arată silueta perfectă într-o fustă neagră și un top de aceeași culoare. Stilul Mia Colucci a revenit în atenția fanilor

“Trebuie să se cicatrizeze pe dinăuntru, nu e ca atunci când îți cos pielea dacă ai o rană externă. Nu e un proces rapid, poate dura o lună sau trei luni, medicii nu ne-au dat un timp exact.”, a declarat pentru Tvynovelas, arată univision.com. Politicianul mexican se află în campanie pentru candidatura în cadrul președenției. I-a asigurat pe fani că faimoasa sa soție continuă să se pregătească pentru turneul RBD ca o profesionistă adevărată. În ciuda durerilor, este la fel de dornică să fie în fața fanilor la fel ca și colegii săi.

“A rămas cu același deranj, dacă face mișcări rapide amețește, dar deja repetă cu colegii ei în fiecare zi, cu multă emoție pentru acest turneu care va fi cel mai de succes din toată America Latină. Suntem foarte optimiști că ea va fi bine, unicul lucru este că nu știm dacă va putea oferi 100% în ceea ce privește tema auzului. Nu va anula și nu va amâna nicio dată.”, a punctat Manuel Velasco.

Anahí ar putea da în judecată persoanele care au rănit-o

În final, Manuel Velasco a fost întrebat dacă Anahí ar putea da în judecată persoana din cauza căreia a suferit probleme de sănătate.

Citește și: Anahí va pleca în turneul RBD și Manuel Velasco se pregătește să aibă grijă de copii: “acum e rândul meu să o sprijin”

“E o decizie pe care ea trebuie să o ia. Eu cred că ar trebui să se întâmple ceva din punct de vedere legal pentru că sunt persoane care se ocupă cu așa ceva și îți pot crea afecțiuni pe viață. Dacă ea nu dorește, o să-i respect dorința, sunt foarte respectuos cu deciziile ei.”, a concluzionat politicianul.

Anahí se afla în cadrul repetițiilor pentru turneul RBD când a suferit o perforație a timpanului. Aceasta a fost dusă de urgență la spital, acolo unde a primit cele mai sigure îngrijiri. Anahí Giovanna Puente Portilla s-a născut pe 14 mai 1983 în Mexic și s-a căsătorit cu Manuel Velasco Coello în 2015. Are doi copii și a ținut să-și lase cariera pe planul doi o bună perioadă de timp. Este cunoscută în lumea întreagă pentru rolul “Mia Colucci” din “Rebelde”, telenovelă difuzată între 2004 și 2006.

În articolul

Anahí suferă un dezechilibru în urma accidentului. Vedeta RBD i-ar putea da în judecată pe cei care au rănit-o

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x