Andrés García a fost diagnosticat cu ciroză hepatică. Marele actor a transmis un mesaj emoționant fanilor din mediul online

Publicat pe 28.09.2022 la 10:26 Actualizat pe 28.09.2022 la 11:05

Andrés García a fost diagnosticat cu ciroză hepatică, o boală cruntă ce i-a lăsat într-un timp foarte scurt urme vizibile pe corp. Marele actor a transmis un mesaj emoționant fanilor din mediul online.

Andrés García poartă o cămașă neagră și un sacou alb și zâmbește

Andrés García în cadrul Billboard Latin Music Awards. 28 aprilie 2005

Getty Images

Andrés García se află într-o perioadă a vieții sale în care totul pare să ia o întorsătură surprinzătoare din punct de vedere al sănătății. Într-un timp foarte scurt, starea sa de sănătate s-a agravat, iar mesajul pe care l-a transmis în mediul online i-a surprins pe cei care l-au îndrăgit încă de la începuturile carierei sale.

Andrés García a fost diagnosticat cu ciroză hepatică

În ultimul videoclip pe care l-a postat pe contul personal de Instagram, Andrés García i-a îngrijorat pe fanii care l-au îndrăgit încă de la primele telenovele în care a apărut. Marele actor a dezvăluit că suferă de ciroză hepatică și a aflat acest lucru la vârsta de 81 de ani. Cuvintele sale vin ca un mesaj pentru cei care rămân în urmă și vor să ducă o viață mai sigură din punct de vedere al sănătății. A apărut vizibil slăbit, însă internauții s-au grăbit să-i ofere sprijinul necondiționat prin cuvinte de îmbărbătare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cea care nu a putut lipsi din lista celor care se îngrijorează pentru starea sa a fost Anahí, fosta stea RBD, cea care a dezvăluit că actorul i-a fost alături în cele mai dificile momente ale vieții sale. Printre cele spuse de Andrés García, acesta a ținut să-i mulțumească soției sale care i-a fost permanent alături, atât în timpul vieții sale fructoase, cât și acum, când are cea mai mare nevoie de un sprijin real.

Acesta a subliniat faptul că se simte “bolnav” și “slăbit” într-un video publicat pe internet. Soția acestuia, Margarita Portillo a ținut să ofere detalii despre starea de sănătate a marelui actor. Acesta a fost spitalizat pentru a i se realiza o transfuzie sanguină. Doctorul care îl îngrijește a transmis în urma vizitei că următoarele șase luni vor fi critice, asta dacă nu se acordă mai multă grijă situației actuale. Recent, acesta a suferit o cădere din cauza bolii de care suferă și a trebuit să fie spitalizat.

Citește și: Facundo Arana trage un semnal de alarma cu privire la mediul înconjurător. În ce acțiune onorabilă este implicat

“Prieteni, poate că trăim ultmele zile ale lui Andrés García, pentru că se simte foarte bolnav și slăbit.”, a fost transmis pe Youtube în data de 24 septembrie 2022. Soția acestuia a mărturisit că actorul este de asemenea anemic și își dorește ca medicii să poate face orice le stă în puțină pentru a-i oferi energia de care nu dispune în mod natural.

Andrés García nu a avut grijă de starea sa de sănătate

În acest moment, doctorii spun că actorul trebuie să fie foarte atent în cadrul alimentației și a vieții pe care o duce în mod general. Partenera acestuia a declarat că Andrés García nu poate consuma toate tipurile de proteine, asta pentru că “ficatul nu le poate metaboliza”. În ciuda problemelor actuale, medicii au punctat faptul că ar putea trăi mai mulți ani, asta dacă va avea grijă de sănătatea sa de acum înainte.

“Dacă are grijă, ar mai putea trăi doi, trei ani foarte bine. Dacă nu are grijă, în șase luni ar putea începe să aibă probleme grave.”, au transmis doctorii actorului. Din păcate, Andrés García nu a ținut cont de sfaturile primite de la începutul aflării diagnosticului și starea lui s-a deteriorat vizibil. Dat fiind perioada dificilă în care se află, nu se putea trece neobservat subiectului moștenirii lui Andrés García. Acesta a luat o decizie radicală în luna iulie a lui 2022.

Citește și: Madalina Ghenea, apariție care taie răsuflarea pentru o noua colaborare în lumea modei. Puține persoane au avut ocazia să lucreze astfel

“Încerc să aranjez lucrurile cu Margarita, nu vreau să plec și să las lucrurile în aer. Am venit la notar și mi-am trecut toate lucrurile pe numele ei, cele mai multe dintre ele.”, a spus atunci actorul, potrivit Univision.com.

În articolul

Andrés García a fost diagnosticat cu ciroză hepatică. Marele actor a transmis un mesaj emoționant fanilor din mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x