Angelica Rivera ar avea un nou partener. Se vehiculează că bărbatul locuiește alături de actriță și fiicele acesteia

Publicat pe 02.08.2024 la 11:40 Actualizat pe 02.08.2024 la 12:08

Fosta doamnă a Mexicului ar fi început o relație cu un bărbat mai mic cu cinci ani decât ea. Ce se arată în presa locală despre această informație.

actori in diferite ipostaze

Angelica Rivera ar avea un nou partener

Profimedia Images

Angelica Rivera este una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele din lume. A jucat în producția La Duena, una dintre cele mai apreciate proiecte ale sale. A fost căsătorită cu Enrique Pena Nieto între 2010 și 2019, însă a fost înșelată, așa cum au arătat publicațiile la acea vreme.

Angelica Rivera ar avea un nou partener

În prezent, se zvonește că ar forma din nou un cuplu, de data aceasta cu un bărbat mai mic decât ea cu cinci ani. Angelica Rivera și-ar da o șansă în iubire la cinci ani de la divorțul de Enrique Pena Nieto. De asemenea, se arată tot mai concret că vedeta ar reveni pe platourile de filmare în telenovele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Relația pe care a început-o ar fi cu un impresar cu cinci ani mai mic decât ea. Conform jurnalistului Jorge Carbajal, Angelica Rivera și impresarul s-ar fi cunoscut în timpul pregătirilor pentru nunta Sofiei Castro, fiica vedetei.

Citește și: Angélica Rivera face un anunț surprinzător referitor la întoarcerea pe micile ecrane. Așa arată la 54 de ani

“În treaba asta cu pregătirile pentru nunta fiicei sale a cunoscut un bărbat un pic mai mic decât ea, cam cu cinci, șase ani. Deja umblă îndrăgostită de acel bărbat, spun că este impresar, dar acum toate faimoasele umblă cu impresari, sperăm că este muncitor, că este un domn destul de interesant, că nu este un bărbat care doar arată bine, dar care arată totuși bine.”, a dezvăluit jurnalistul pe data de 31 iulie. Fără a dezvălui identitatea bărbatului, Jorge Carbajal spune că actrița este extrem de îndrăgostită încât acesta ar locui alături de ea și fiicele acesteia.

“Deja umblă foarte îndrăgostiți că oriunde merge ea, îl vezi și p el. Chiar dacă se acund, în casă locuiesc împreună, Angelica îi spune să scoată câinele la plimbare împreună și acolo locuiesc amândoi îndrăgostiți.”, a mai spus jurnalistul, arată univision.com. De asemenea, s-a vorbit și despre o posibilă căsnicie. Se pare că fiicele vedetei au o relație specială cu bărbatul, noul partener al mamei lor.

Cum a fost divorțul actriței Angelica Rivera de Enrique Pena Nieto

Angelica Rivera și Enrique Pena Nieto și-au anunțat separarea pe data de 2 mai 2019, la scurtă vreme după ce el și-a finalizat mandatul ca Președinte al Mexicului.

Cei doi s-au cunoscut în 2008, atunci când La Gaviota a fost chemată să reprezinte campania Compromisos cumplidos. După o perioadă lungă de relație, Angelica Rivera și Enrique Pena Nieto s-au căsătorit pe 27 noiembrie 2010, atunci când el era încă guvernator al Mexicului.

Citește și: Angélica Rivera apare din nou în mediul online alături de fiica Fernanda. Ce au sărbătorit în familie

Angelica Rivera s-a născut pe 2 august 1969 în Mexic și este recunoscută pentru roluri în telenovele precum Destilando Amor în 2007, dar și La Duena în 1995, Mariana de la noche în 2003, La Duena II în 2019, Mi pequena soledad în 1990. O lungă perioadă de timp, aceasta a renunțat la telenovele, fiind Prima Doamnă a Mexicului și fiind ocupată cu creșterea fiicelor sale. Vedeta a mai fost căsătorită și cu Jose Alberto Castro între 1994 și 2008. Cei doi au împreună trei fiice, pe Sofia Castro, Fernanda Castro și Regina Castro. Sofia Castro este cea care a jucat în nenumărate producții importante până în prezent.

În articolul

Angelica Rivera ar avea un nou partener. Se vehiculează că bărbatul locuiește alături de actriță și fiicele acesteia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2024. Balanțele se simt iubite. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
useit.ro
Fenomenul astronomic care va schimba cerul. Ce se va întâmpla pe 17 septembrie
as.ro
„E complex!” Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
MediCOOL
Nutrienți pentru toamnă. Cum îți pot completa alimentația
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
DeParinti
Epilepsia la copii: cauze, tipuri și tratament
MediCOOL
Cauze ale sensibilității dentare. Ce poate provoca acest disconfort la nivelul dinților
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x