Angélica Rivera vorbește despre o posibilă întoarcere pe platourile de filmare. Declarațiile vedetei

Publicat pe 23.01.2024 la 11:11 Actualizat pe 23.01.2024 la 11:40

Angélica Rivera s-ar putea întoarce pe platourile de filmare ale telenovelelor după o lungă perioadă de pauză. Vedeta a oferit primele declarații oficiale în acest sens.

actrița Angelica Rivera poartă un costum închis la culoare și fiica sa poartă o rochie roșie

Angelica Rivera și Regina Castro alături de președintele Mexicului Enrique Pena Nieto. 8 iulie 2017. Hamburg, Germania

Getty Images

Cea supranumită “Gaviota” a vorbit despre presupusul proiect de televiziune pe care l-a filmat în trecut alături de un actor faimos. De asemenea, a punctat dacă se va reîntoarce pe platourile de filmare într-un viitor apropiat.

Angélica Rivera vorbește despre o posibilă întoarcere pe platourile de filmare

Fosta doamnă a Mexicului a ținut să lămurească problema care stă pe buzele tuturor de ceva vreme. Fanii se întreabă dacă aceasta va reveni pe micile ecrane ca și actriță de telenovele după o lungă perioadă de pauză. A fost surprinză pe aeroportul internațional din Mexic alături de fiica Sofía Castro. Față de alte dăți când a ținut să fie rezervată, de aceată dată a ales să spună tot adevărul pentru ca problema să fie cu adevărat rezolvată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“A spus Danilo Carrera că a realizat un proiect cu dumneavoastră”, i-a menționat un reporter, moment în care Angélica Rivera a răspuns la doar câteva secunde: “Da, sunt multe planuri pe care le am, dar veți ști deja. Există planuri pentru telenovele, pentru filme, pentru seriale, vedem. În curând o să mă întorc în telenovele.” În ceea ce privește obiectivul călătoriei sale, se pare că vedeta a însoțit-o pe fiica sa în căutarea rochiei perfecte de mireasă.

Citește și: Daniela Castro urma să lucreze cu Angélica Rivera, însă Televisa le-a respins proiectul. Despre ce este vorba

“M-am bucurat de viață întotdeauna și cel mai important este că am fost o mamă completă, fericită și acum să împart cu fiica mea aceată bucurie este minunat.”, a spus protagonista telenovelei Destilando amor. De altfel, Angélica Rivera a lăsat să se înțeleagă dacă i-ar plăcea să devină bunică în viitor.

“Ce vor decide ei. Aici n-o să mă bag. Ce doresc ei să facă cu viața lor.”, a menționat aceasta. În ceea ce o privește pe fiica sa, aceasta a mărturisit că și-a invitat mama într-o călătorie specială.

“O să mergem să vedem rochia de mireasă. Eu am invitat-o pe mama, o să vedeți unde. Am invitat-o pe mama într-o călătorie foarte specială.”, a menționat actrița din El Maleficio.

Sofía Castro se căsătorește cu impresarul Pablo Bernot

Fiica actriței Angélica Rivera și al producătorului José Alberto ‘El Güero’ este recunoscută în lumea actoriei pentru participarea în cadrul mai multor telenovele printre care Vino el amor ( 2016), El Dragón (2019), Tierra de esperanza ( 2023), printre altele. Pe 21 octombrie 2023, aceasta a făcut încă un pas în relația sa și a acceptat să se căsătorească.

Citește și: Angélica Rivera și 'El Güero' Castro au călătorit împreună cu cele trei fiice în Las Vegas. Fotografiile care demonstrează că sunt o familie unită

Are peste 1 million de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt realizate alături de cei dragi în preajma sărbătorilor de iarnă.

“Ești ceea ce i-am cerut vieții în visele mele. Da, de un milion de ori da. Te iubesc din toată inima mea. Întotdeauna tu.”, a scris actrița în dreptul imaginii care îi anunță logodna. În cadrul unui interviu, aceasta a mărturisit că a primit inelul de logodnă în Parque Griffith din Los Ángeles, SUA.

“A fost foarte frumos, eram doar noi în haine de sport. Am fost doar noi, nu mai era altcineva. I-am spus că da și am plâns.”, a povestit actrița.

În articolul

Angélica Rivera vorbește despre o posibilă întoarcere pe platourile de filmare. Declarațiile vedetei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x