Daniela Castro urma să lucreze cu Angélica Rivera, însă Televisa le-a respins proiectul. Despre ce este vorba

Publicat pe 07.07.2023 la 15:27 Actualizat pe 07.07.2023 la 16:29

Cele două actrițe au pus la cale un plan inedit, însă a fost Televisa cea care le-a respins ideea. Ce spune Daniela Castro.

Angelica Rivera poartă o rochie de gală și Daniela Castro o bluză albă și zâmbește

Daniela Castro urma să lucreze cu Angélica Rivera, însă Televisa le-a respins proiectul

Getty Images/ Profimedia Images

Anii au zburat, însă Daniela Castro și Angélica Rivera au rămas unele dintre cele mai îndrăgite actrițe din lumea telenovelelor. Au fost printre preferatele publicului în anii ’90. Trebuiau să participe într-o producție care ar fi fost posibil un mare succes.

Daniela Castro urma să lucreze cu Angélica Rivera, însă Televisa le-a respins proiectul

Protagonistele din ‘Cadenas de amargura’ (Castro) și ‘La dueña’ (Rivera) aveau dorința de a juca împreună într-o telenovelă. Într-o discuție recentă alături de Eden Dorantes, Daniela Castro a povestit totul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mereu ne-am dorit să facem asta. A fost acum mulți ani când am prezentat ideea. Am vorbit cu regizorii și scenariștii și ne-au zis că aveau pregătit pentru noi o istorie.”, a declarat actrița, arată tvynovelas.com. José Cuauhtémoc Blanco și María del Carmen Peña au fost scenariștii aleși pentru respectiva poveste. Printre poveștile îndrăgite în care au jucat se numără ‘Cadenas de amargura’, ‘Ángela’, ‘El manantial’ și ‘El color de la pasión’, pe lângă ‘Laberintos de pasión’ și ‘Cañaveral de pasiones’. Cu toate acestea, planul nu a fost niciodată dus până la capăt, asta pentru că Televisa a respins ideea.

Citește și: Angélica Rivera și 'El Güero' Castro au călătorit împreună cu cele trei fiice în Las Vegas. Fotografiile care demonstrează că sunt o familie unită

“Nu ne-au lăsat aici în firmă, pentru că spuneau că sunt două protagoniste și va fi o pierdere. Eu am simțit totul contrar.”, a declarat actrița. Într-o întâlnire recentă cu cei din presă, Daniela Castro a punctat faptul că deține mai multe proiecte interesante pe care le citește în prezent. A menționat că va alege din acestea și le va dezvălui curând.

“Trebuie să fie un proiect foarte important pentru că am patru an de când n-am mai jucat într-o telenovelă. Trebuie să mă întorc cu ceva foarte profund.”, a declarat vedeta. În ceea ce o privește pe Angélica Rivera, aceasta s-a îndepărtat de lumea artistică, dat fiind căsnicia sa cu fostul președinte al Mexicului, Enrique Peña Nieto. A divorțat de acesta după îndeplinirea mandatului. Până în prezent nu a oferit informații despre o posibilă întoarcere pe platourile de filmare.

Informații despre întoarcerea faimoasei Angélica Rivera pe micile ecrane. Poate juca cu Fernando Colunga

După mai bine de 15 ani de când s-a îndepărtat de micile ecrane, Angélica Rivera este pregătită să revină alături de Fernando Colunga. Cei doi ar putea juca rolul de protagoniști în una dintre cele mai importante producții Televisa din anii 80. În 2022, Sofía Castro, una dintre fiicele actriței, a punctat că mama sa celebră este pregătită să se întoarcă pe micile ecrane. Va fi totuși un proces de durată pentru că Angélica Rivera își dorește ca totul să fie perfect.

Citește și: Sofía Castro, primele declarații după ce Cynthia Klitbo a vorbit public despre viața mamei sale. Ce își dorește tânăra pentru Angélica Rivera

Se spune că aceasta va reveni la brațul lui Fernando Colunga, actor care de asemenea a avut o perioadă departe de platourile de filmare. Potrivit Tvynovelas, Angélica Rivera este pregătită să revină în remake-ul Fábrica de los sueños, denumit acum El Maleficio. Se știe până acum că actorul a acceptat deja ideea și proiectul, însă trebuie ca și Angélica Rivera să-și dorească același lucru. Un alt actor cunoscut ce a fost deja confirmat este Julián Gil. Cel care se va ocupa de producție este José Alberto El Güero Castro.

În articolul

Daniela Castro urma să lucreze cu Angélica Rivera, însă Televisa le-a respins proiectul. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x