Angelique Boyer a declarat că nu se va căsători niciodată cu Sebastián Rulli. Care este motivul din spatele deciziei

Publicat pe 13.11.2023 la 21:00 Actualizat pe 13.11.2023 la 18:07

S-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei Teresa, însă și-au început relația de iubire în 2014. Ce spune Angelique Boyer despre motivul deciziei sale.

Angelique Boyer poartă o rochie argintie cu paiete și Sebastian Rulli poartă o ținută all-black

Angelique Boyer și Sebastián Rulli în cadrul TelevisaUnivision Upfront. 16 mai 2023, New York

Getty Images

Partenera lui Sebastián Rulli a declarat că nu se vor căsători niciodată dintr-un motiv cu totul special. Vestea a devenit virală în mediul online, cei doi formând unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de telenovele.

Angelique Boyer a declarat că nu se va căsători niciodată cu Sebastian Rulli

Sebastián Rulli și Angelique Boyer formează unul dintre cele mai emblematice cupluri din showbiz în Mexic. S-au cunoscut pe platourile de filmare Teresa în 2010. Încă de la început s-a putut observa chimia dintre el. Au urmat să împartă alte roluri în Lo que la vida me robo în 2013. Iubirea dintre personajele lor a reușit să cucerească instantaneu publicului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În umbra acestor detalii, știm deja că îndrăgostiții au început să formeze un cuplu în 2014. Cu toate că fanii s-au gândit în repetate rânduri la o căsătorie între cei doi, însă Angelique Boyer a subliniat într-un interviu recent că acest lucru nu va fi posibil.

Citește și: Angelique Boyer are o „fiică” ce îi seamănă leit. Cine este actrița care va juca rolul adolescentei în noua telenovelă

“Noi nu credem în căsătorie ca și documente, atunci următorul pas este să locuim împreună, dar nu este nicio grabă. Casa lui este casa mea, iar casa mea este casa lui, împărțim totul, absolut totul. Cred că este un pas important pe care îl vom face cu timpul, însă nu este grabă.”, a dezvăluit actrița din Rebelde. Pe lângă proiectele profesionale pe care urmează să le împărtășească încă o dată împreună, cei doi se bucură de eventimentele din viața personală. Urmează să joace din nou împreună în telenovela. El extrano retorno de Diana Salazar.

Cei doi au demonstrat în repetate rânduri că nu duc lipsă de talent și carismă pe micile ecrane, acestea fiind elemente obligatorii pentru telenovelele mexicane. De prima oară în care fanii au observat chimia dintre cei doi, a rămas în clar faptul că Sebastián Rulli și Angelique Boyer formează un cuplu îndrăgit.

Angelique Boyer își arată chipul fără filtre și machiaj în mediul online

Faimoasa actriță originară din Franța și partenerul său din Mexic formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea telenovelelor. Recent, Angelique Boyer a demonstrat că nu îi este teamă să fie văzută fără filtre și machiaj pe rețelele sociale. Sebastián Rulli a reacționat imediat.

Citește și: De cât timp formează un cuplu Angelique Boyer și Sebastián Rulli. Actrița se afla într-o altă relație când l-a cunoscut

Vedeta a cauzat o serie de reacții pe pagina personală de Instagram, acolo unde a postat o serie de fotografii fără filtru și machiaj. Cu peste 15 milioane de fani pe pagina personală, a publicat până acum peste o mie de fotografii și filmulețe.

“Tu ești infinit frumoasă. Iubire pură care strălucește în tine și în tot ce te înconjoară. Te iubesc!”, a scris Sebastián Rulli. Nu este pentru prima oară când actorul îi adresează astfel de declarații partenerei sale. Printre actorii care i-au apreciat postarea s-a numărat și Marlene Favela, cea cu care a împărțit platourile de filmare într-unul dintre proiectele profesionale.

“Suntem foarte fericiți să anunțăm că deja am început filmările pentru El extrano retorno de Diana Salazar cu o distribuție de excepție. Muncim cu dedicație, pasiune și iubire. Vrem să vă surprinde cu o nouă versiune a unei povești emblematice.”, a scris Angelique Boyer.

În articolul

Angelique Boyer a declarat că nu se va căsători niciodată cu Sebastián Rulli. Care este motivul din spatele deciziei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x