De cât timp formează un cuplu Angelique Boyer și Sebastián Rulli. Actrița se afla într-o altă relație când l-a cunoscut

Publicat pe 11.12.2023 la 21:54 Actualizat pe 11.12.2023 la 20:40

Angelique Boyer și Sebastián Rulli formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din telenovele. Cei doi nu s-au căsătorit niciodată, însă acest lucru nu i-a oprit să aibă parte de o relație în adevăratul sens al cuvântului.

Angelique Boyer și Sebastián Rulli stau unul lângă celălalt și zâmbesc

De cât timp formează un cuplu Angelique Boyer și Sebastián Rulli

Profimedia Images

Angelique Boyer și Sebastián Rulli formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea telenovelelor și amândoi au o istorie demnă de o poveste care poate fi spusă pe micile ecrane, însă multă lume se întreabă astăzi de cât timp formează cei doi un cuplu.

De cât timp formează un cuplu Angelique Boyer și Sebastián Rulli

Cei doi s-au cunoscut în 2010, pe vremea când lucrau la proiectul “Teresa”, telenovelă în care au jucat rolurile de protagoniști. Cu toate acestea, nu acolo a început relația lor amoroasă. La acea vreme, Angelique Boyer forma un cuplu cu producătorul José Alberto “El Güero” Castro și Sebastián Rulli era căsătorit cu mama copilul său, Cecilia Galliano.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De la acea dată, au trecut trei ani până când cei doi să joace încă o dată roluri de protagoniști într-o nouă telenovelă, mai precis în “Lo que la vida me robó”. De atunci a început relația lor amoroasă, aceeași pe care au confirmat-o în 2014, astfel că formează un cuplu de 9 ani.

Citește și: Angelique Boyer și Fernanda Castillo s-au reunit după 13 ani de la telenovela “Teresa”. Sebastian Rulli a jucat alături de ele

În 2014, Angelique Boyer și-a pierdut mama și Sebastián Rulli a decis să-i ofere tot sprijinul său celei care mai apoi avea să devină partenera sa de care a și început să se îndrăgostească.

“M-a cucerit pentru că mereu am putut să contez pe el și n-a fost niciun fel de presiune, lucrurile au decurs natural. Apoi am plecat în Franța și a început să mi se facă dor de el și am zis că m-am îndrăgostit. Când ne-am întors, el din călătoria lui și eu din a mea, am resimțit asta și s-a întâmplat ceva la care nu ne așteptam.”, a declarat actrița într-un interviu cu Aurora Valle.

De cealaltă parte, și Sebastián Rulli a vorbit în interviurile pe care le-a oferit despre momentul în care a început istoria de iubire cu Angelique Boyer.

“Sincer, eu mereu am admirat-o ca și actriță. Eu am cunoscut-o într-o telenovelă foarte populară, Teresa și mi-a atras atenția profesionalismul ei, dăruirea, atitudinea, talentul. Atunci mi-am spus că este o bună actriță, o bună colegă. Adevărul e că viața ne-a dus acolo unde trebuia să fie perfect și pentru a ști că trebuia să fim împreună.”, a spus actorul.

Îndrăgostiții au decis să-și facă publică relația în 2014 și de atunci și-au arătat în repetate rânduri dragostea ce și-o poartă.

Angelique Boyer a vorbit despre cea mai mare provocare din telenovela El Amor Invencible

Vedeta a interpretat personajul Marena Ramos în telenovela El Amor Invencible, însă a fost nevoită să treacă prin mai multe provocări pentru ca totul să fie perfect. A juca rolul unei mame de adolescenți, ceea ce până atunci nu mai experimentase.

Citește și: Momentul în care Angelique Boyer și Cecilia Galliano s-au întâlnit față în față. Cum au reacționat cele două dive

“M-a costat foarte mult să mă văd mama unor adolescenți pentru că de obicei încercăm ca și actori să primim personaje mai mici față de vârsta noastră reală.”, a declarat vedeta, potrivit telemetro.com.

Angelique Boyer s-a născut pe 4 iulie 1988 în Franța și a jucat în faimoasa telenovelă Rebelde. A interpretat rolul “Vico”, cea mai bună prietenă a faimoasei “Mia Colucci”.

În articolul

De cât timp formează un cuplu Angelique Boyer și Sebastián Rulli. Actrița se afla într-o altă relație când l-a cunoscut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x