Angelique Boyer a postat o fotografie din vacanță. Artista și-a expus abdomenul de fier și a transmis un mesaj care i-a pus pe gânduri pe fani

Publicat pe 01.04.2022 la 15:53 Actualizat pe 01.04.2022 la 15:55

Angelique Boyer este una dintre cele mai iubite actrițe, atât pentru talentul său incontestabil, cât și pentru frumusețea pe care o are. Ea s-a făcut remarcată încă din primele clipe și a demonstrat că își merită locul pe micile ecrane, acolo unde și se poate vedea strălucirea.

Angelique Boyer

Getty

Angelique Boyer este una dintre cele mai iubite actrițe din serialele Turcești. Ea a apărut prima dată la televizor în telenovela produsă de Nicandro Díaz și Roberto Hernández Vázquez, Corazones al limite, unde a debutat în rolul personajului „Anette”, cea mai bună prietenă a protagonistei interpretată de Sara Maldonado.

Angelique Boyer și-a expus abdomenul plin de pătrățele. Cât de bine arată actrița la vârsta de 33 de ani

Pe lângă talentul uriaș, frumusețea actriței a reprezentat mereu un atu. Multe dintre rolurile dobândite s-au axat pe aspectul impecabil al artistei. În anul 2012 Angelique a fost inclusă în topul „Celor mai frumoase 50 de femei din Spania”.

Acesta surprinde cu fiecare apariție, iar la vârstă de 33 de ani ea are un trup impecabil, pentru care lucrează din greu. De curând, acesta și-a expus abdomenul plin de pătrățele și a făcut furori în mediul online.

Boyer a știut mereu cum să iasă în evidență, cum să fie neconvențională și cum să atragă atenția publicului ei. De curând artista a postat o fotografie în costum de baie care îi pune în evidență silueta de viespe și abdomenul de fier.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru a avea un trup impecabil, ea muncește mult în sala de sport și este bine știut că un trup ca de atlet nu poți obține decât cu mult muncă și disciplină. Pentru ea imaginea este foarte importantă, de aceea nu face niciun compromis când vine vorba de felul în care arată.

Citește și: Angelique Boyer dezvăluie cheia fericirii în relația cu Sebastián Rulli. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 7 ani

Actrița a dat de înțeles că este într-o vacanță, acolo unde a plecat pentru a ase de conecta de la lume și a se conecta cu sinele său.

"Vii singur?

-Nu, vin cu copilul meu interior, sinele meu superior, maeștrii mei supriori și demonii mei interiori. Ne place să ne petrecem.

O excursie neplanificata, inconjurata de liniste si natura. Recunoștința mă copleșește. O bulă care face mult bine sufletului, într-o realitate mondială/națională foarte diferită, foarte tristă. Dorind ca toți să reușim să ne conectăm cu iubirea adevărată, acea sinceră care dă pace“, a scris Angelique Boyer.

Angelique Boyer și-a început cariera prin intermediul unor roluri secundare în următoarele telenovele: Rebelde, Muchachitas Como Tu și Corazón Salvaje. Rebelde este și telenovela care i-a adus recunoaștere internațională actriței.

Citește și: Sebastian Rulli cu părul lung. Actorul a postat o veche amintire pe rețelele sociale

În articolul

Angelique Boyer a postat o fotografie din vacanță. Artista și-a expus abdomenul de fier și a transmis un mesaj care i-a pus pe gânduri pe fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x