Angelique Boyer dezvăluie cheia fericirii în relația cu Sebastián Rulli. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 7 ani

Publicat pe 29.03.2022 la 10:14 Actualizat pe 29.03.2022 la 11:04

Angelique Boyer dezvăluie cheia fericirii în relația cu Sebastián Rulli. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 7 ani. Ce a declarat actrița în legătură cu partenerul său.

Angelique Boyer poartă o rochie de gală, albastră cu paiete. Are părul prins în coc și stă alături de Sebastián Rulli care poartă un costum gri și papion

Angelique Boyer și Sebastián Rulli, în cadrul premiilor Premios Tv y Novelas . 26 martie 2017

Getty Images

Angelique Boyer și Sebastián Rulli formează un cuplu de mai bine de șapte ani și cu toate că de cele mai multe ori s-au găsit în imposibilitatea de a fi împreună, sentimentele puternice i-au ținut mai departe legați unul de celălalt.

Actrița vorbește acum despre etapele prin care a trecu alături de partenerul său și dezvăluie cheia unei relații de succes pentru cei care își doresc acest lucru.

Angelique Boyer și Sebastián Rulli sărbătoresc 7 ani de relație

Angelique Boyer și Sebastián Rulli se numără printre cele mai iubite cupluri din showbiz, asta pentru că relația lor dăinuie și în prezent, după mai bine de șapte ani. Cei doi și-au făcut publică relația în 2014, iar de atunci au fost văzuți în cele mai romantice ipostaze. În ciuda faptului că cei doi au programe diferite în ceea ce privește munca pe platourile de filmare, își găsesc întotdeauna timp pentru momentele importante.

După mai bine de șapte ani de relație, Angelique Boyer și Sebastián Rulli au găsit formula ideală pentru a funcționa atât ca pereche, cât și individual, ca artiști. La începutul lunii martie a lui 2022, actrița le-a dezvăluit jurnaliștilor care este cheia succesului într-o astfel de relație.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Dragostea, acea dragoste care nu pune reguli, care oferă libertate, aceea este dragostea în cea mai pură formă.”, a declarat Angelique Boyer pentru TvyNovelas, conform Univision.com. Vedeta a mărturisit că iubirea pentru Sebastián Rulli o ajută să se simtă liberă, să poată să exploreze noi orizonturi.

Citește și: Can Yaman revine pe micile ecrane într-o nouă producție. Despre ce este vorba

“Noi avem o dragoste sănătoasă, suntem doi oameni care își trăiesc viețile.”, a completat Angelique Boyer. Această libertate presupune dăruire atunci când vine vorba despre munca pe platourile de filmare, dar și pasiunea pe care o regăsesc atunci când se află împreună. La momentul actual, Sebastián Rulli se află pe platourile de filmare ale telenovelei Los ricos también lloran, în timp ce Angelique Boyer se bucură de zile călduroase departe de ochii celor curioși.

Angelique Boyer și Sebastián Rulli, un exemplu pentru cuplurile de viitor

În ciuda faptului că Angelique Boyer și Sebastián Rulli se găsesc la momentul actual în clipe diferite ale vieții, cei doi își sprijină relația de iubire și continuă să rămână uniți în ciuda diferențelor de program.

“El este concentrat cu proiectele acum, muncește chiar și în weekend, nu are timp. Eu am oportunitatea de a mă odihni. Așa că el îmi dă șansa de a face asta și amândoi suntem liniștiți.”, a spus Angelique Boyer. De asemenea, vedeta a mărturisit că încrederea este cheia fericirii, dar și maturitatea emoțională. Aceste calități, spune actrița, le-au obținut atât în cuplu, cât și pe cont propriu, odată cu vârsta și trecerea timpului. Un exemplu de acest gen sunt comentariile pe care cei doi și le oferă în mediul online, acolo unde amândoi postează deseori fotografii și filmulețe în diferite ipostaze ale vieții.

“Wow! Ce frumusețe! Cât de dor îmi e de tine, dar ce fericit sunt să văd că te bucuri și ești liniștită.”, a scris Sebastián Rulli în dreptul unei fotografii în care apare Angelique Boyer, singură, pe o plajă.

Citește și: Angelique Boyer, întâlnire romantică alături de Sebastian Rulli. Actorul i-a lăsat un mesaj emoționant pe rețelele sociale

Angelique Boyer este una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele cu peste 13 milioane de fani în mediul online, pe când Sebastián Rulli are peste 11 milioane de internauți care îi urmăresc activitatea zilnică. Sebastián Rulli joacă la momentul actual în telenovela “Los ricos también lloran” alături de Claudia Martín, fosta soție a lui Andrés Tovar.

În articolul

Angelique Boyer dezvăluie cheia fericirii în relația cu Sebastián Rulli. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 7 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Şase judeţe şi Bucureşti, sub avertizare cod galben de vreme severă. Ploi, lapoviţă şi ninsori la munte, până sâmbătă dimineaţă
a1.ro
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x