Angelique Boyer a publicat mai multe fotografii cu tatăl său. Fanii îl văd precum un actor de telenovele

Publicat pe 06.03.2024 la 10:56 Actualizat pe 06.03.2024 la 11:38

Angelique Boyer și-a surprins comunitatea din mediul online cu mai multe fotografii dintr-o călătorie realizată alături de tatăl său. Fanii au făcut o comparație inedită.

actriță stă în fața unui microfon

Angelique Boyer în cadrul Latin GRAMMY Awards. 10 noiembrie 2011, Las Vegas

Getty Images

Partenera actorului Sebastian Rulli a împărtășit o seriei de fotografie alături de tatăl său, Patrick Boyer. Actrița s-a născut în Franța, însă a devenit una dintre cele mai îndrăgite vedete din Mexic. A jucat în telenovela Rebelde, acolo unde a interpretat-o pe prietena personajului celebru “Mia Colucci”.

Angelique Boyer a publicat mai multe fotografii cu tatăl său

Discretă în ceea ce privește viața personală, a demonstrat întotdeauna că relația pe care o are cu familia este una perfectă. Cu toate că tatăl său locuiește în altă parte a Mexicului, Angelique Boyer profită de orice ocazie pentru a-i revedea. Așa a fost și cazul acesta când vedeta s-a lăsat fotografiată alături de tatăl său. Fanii au reacționat la scurtă vreme și au făcut comparații inedite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Un weekend cu tatăl meu drag.”, a scris actrița celebră. Printre colegii de platou care au ținut să-i lase comentarii și aprecieri s-au numărat Marlene Favela, Andrea Legarreta sau Irina Baeva. Nu a lipsit nici partenerul Sebastian Rulli.

“Ce oameni frumoși, puri. Vă iubesc!”, a scris acesta. După ce a petrecut mai multe zile la plajă alături de partenerul său, Angelique Boyer a optat și pentru ipostaze emoționante alături de Patrick Boyer. Mulți dintre internauți au semnalat faptul că aceasta a moștenit frumusețea tatălui său și l-au cumparat pe acesta cu un actor de telenovele.

Citește și: Angelique Boyer a fost oprită la îmbarcarea în avion. Actrița de telenovele a avut asupra sa un obiect periculos

“Sunteți identici, ce frumoși”, “Semeni foarte tare cu tatăl tău”, “Ce frumos e tatăl tău”, “Ce frumoasă, semeni cu tatăl tău”, “Am crezut că este Alexis Ayala, seamănă foarte mult”, au fost doar câteva dintre mesajele fanilor. Patrick Boyer a ajuns chiar să joace pentru un scurt moment alături de fiica sa în telenovela Imperio de mentiras. În 2020, vedeta s-a arătat mai mult decât bucuroasă de a putea împărtăși platourile de filmare cu tatăl său.

“Tatăl meu a avut un rol mic, dar o să-l vedeți mai mult mai încolo. M-am emoționat foarte tare. Mai încolo o să-l vedeți și pe el, arată foarte bine. El este foarte liniștit, eu am început să fiu mai nervoasă ca el, a fost foarte amuzant și un moment mare.”, a mărturisit Angelique Boyer în 2020 pentru Despierta America, arată univision.com.

Filmările au avut loc în Querétaro, un oraș din centrul Mexicului. Vedeta și-a expus sentimentele în fața ideii de a-l vedea pe tatăl său pe micile ecrane.

“Am fost să filmăm acolo o scenă în aeroport și tatăl meu locuiește în Juriquilla. Am fost să filmăm și trecuseră foarte multe luni de când nu ne văzuserăm din cauza pandemiei. Am filmat o scenă în care trebuia să plâng și o văd pe Giselle în spatele camerelor foarte entuziasmată și dintr-o dată îl văd și pe tatăl meu fix când camera mă filma pe mine.”, a povestit vedeta.

Angelique Boyer și-a pierdut mama. Aceasta a încetat din viață la vârsta de 49 de ani

În 2014, vedeta din Rebelde a fost nevoită să depășească o situație familiară foarte dificilă. Angelique Boyer și-a pierdut mama după ce aceasta a încetat din viață. Suferea de probleme pulmonare și alte complicații de sănătate. La acea vreme le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul oferit.

“Mesajele voastre mă ajută foarte mult. Vă mulțumesc!”, a scris aceasta într-un mesaj.

În articolul

Angelique Boyer a publicat mai multe fotografii cu tatăl său. Fanii îl văd precum un actor de telenovele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x