Angelique Boyer și Sebastián Rulli formează un cuplu de 10 ani, dar trăiesc în case diferite. Care este regula în relația lor

Publicat pe 23.05.2024 la 13:22 Actualizat pe 23.05.2024 la 14:14

Protagoniștii poveștii El extraño retorno de Diana Salazar au oferit detalii importante din relația lor de iubire. Cum se bucură de ceea ce trăiesc împreună, departe de luminile reflectoarelor.

cuplu care râde

Angelique Boyer și Sebastián Rulli formează un cuplu de 10 ani, dar trăiesc în case diferite

Instagram

Angelique Boyer și Sebastián Rulli formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea telenovelelor la momentul actual. S-au cunoscut pe platourile de filmare și în prezent și-au reluat munca împreună. Într-un interviu recent au dezvăluit mai multe detalii despre viața personală.

Angelique Boyer și Sebastián Rulli formează un cuplu de 10 ani, dar trăiesc în case diferite

Vestea i-a luat prin surprindere atât pe jurnaliști cât și pe fani. Cu toate că au demonstrat în repetate rânduri faptul că relația lor este mai unită ca niciodată, declarația pe care au oferit-o a făcut ca internauții să lase tot mai multe comentarii în mediul online. Formează un cuplu încă o dată și pe micile ecrane în producția El extraño retorno de Diana Salazar, o poveste ce a mai fost spusă și în trecut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“După ce ajungeți acasă și vă terminați treburile, cine gătește pentru cine?”, a întrebat Lili Estefan în emisiunea El Gordo y La Flaca. Angelique Boyer a lăsat la iveală faptul că fiecare își petrece orele de relaxare în propria casă.

Citește și: Angelique Boyer și Sebastián Rulli vorbesc despre relația lor de iubire. Au trecut 10 ani de când formează un cuplu

“Eu merg la casa mea și el la al lui. Amândoi suntem fericiți. Nu este o tehnică pentru a lucra împreună, este o tehnică a relației noastre.”, au fost cuvintele actriței din Rebelde. Raúl de Molina a fost cel care a intrebat într-un mod direct dacă cei doi nu locuiesc împreună la care actrița în vârstă de 35 de ani a răspuns: „Exact”.

Specificăm faptul că Angelique Boyer și Sebastián Rulli au totuși o casă pe care și-au construit-o împreună, căminul pe care îl folosesc atunci când se află departe de luminile reflectoarelor.

“Da, avem un cămin în munți, acolo unde mergem. Am construit casa împreună și este locul nostru. Este casa ei, casa mea și casa noastră.”, a declarat actorul în vârstă de 48 de ani.

Când va avea premiera producției El extraño retorno de Diana Salazar cu Angelique Boyer în rol principal

Atunci când a apărut pentru prima oară, această poveste a avut doar 8 episoade. Fanii așteaptă acum noi momente de suspans, de data aceasta cu Angelique Boyer în rol principal. În El extraño retorno de Diana Salazar este vorba despre povestea de iubire din secolul XVII dintre Leonor și Eduardo. Cei doi se întâlnesc în prezent sub altă identitate, dar aceleași suflete pierdute în timp.

Citește și: Angelique Boyer și Sebastián Rulli vorbesc despre separare. Cei doi și-au început relația de cuplu în 2014

Cea de-a doua parte va apărea în luna august a anului 2024. Așa cum a specificat Angelique Boyer, El extraño retorno de Diana Salazar nu este un remake în adevăratul sens al cuvântului, asta pentru că sunt adăugate elemente actuale menite să-i aducă pe fani mai aproape de ceea ce s-a realizat în trecut.

În ceea ce privește traiectoria sa profesională până în prezent, Angelique Boyer este fără doar și poate un icon în showbiz-ul din Mexic. Originară din Franța, a reușit să-și creeze o carieră de succes. Are peste 16 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt fără doar și poate momente din cadrul noii producții.

În articolul

Angelique Boyer și Sebastián Rulli formează un cuplu de 10 ani, dar trăiesc în case diferite. Care este regula în relația lor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 iulie 2024. Berbecii au lucruri de îmbunătățit. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Patricia a ajuns cu bine în Turcia, unde medicii speră să facă un miracol. "Sper să mă întorc cu copilul de mână!"
a1.ro
Cum arăta Maria Tebieș de la Insula Iubirii când nu avea operații estetice. Imagini rare de dinainte să obțină formele voluptoase
HelloTaste.ro
Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios
Catine
Souvlaki de pui. Rețetă simplă și delicioasă din bucătăria grecească
useit.ro
Elon Musk susține că ar fi fost „păcălit” să ajute la „moartea” copilului său transgender: „Mi-am pierdut fiul”
as.ro
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
MediCOOL
Efectele adverse ale folosirii aparatului de aer condiționat. La ce este important să fii atent
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
DeParinti
Ce impact are educația permisivă asupra dezvoltării copilului
MediCOOL
Ce este nictofobia. De ce apare teama de întuneric și cum o poți trata
HelloTaste
Castraveți murați la soare. Rețeta vedetă a verii
x