Angelique Boyer și Sebastián Rulli vorbesc despre separare. Cei doi și-au început relația de cuplu în 2014

Publicat pe 20.03.2024 la 10:17 Actualizat pe 20.03.2024 la 11:02

Angelique Boyer și Sebastian Rulli vorbesc despre o posibilă despărțire după ce au apărut mai multe vești în mediul online. Cei doi au călătorit împreună și au bifat mai multe destinații.

parteneri de țin de mână și zâmbesc

Angelique Boyer și Sebastian Rulli vorbesc despre separare

Getty Images

Cei doi îndrăgostiți au vorbit deschis despre presupusa ruptură care s-a produs în luna februarie 2024. Au apărut mai multe zvonuri în acest sens, cu toate că cei doi au plecat în mai multe vacanțe împreună.

Angelique Boyer și Sebastián Rulli vorbesc despre separare

Unii dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele din Mexic au reacționat în fața zvonurilor legate de o posibilă separare. Formează un cuplu din 2014, însă niciodată nu au anunțat că își doresc să se căsătorească. În luna februarie a anului 2024 a apărut pentru prima oară informația legată de despărțire.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, tot în acea perioadă îndrăgostiții au avut parte de o călătorie emoționantă în Argentina, țara de origine a lui Sebastián Rulli, arată univision.com. Chiar dacă nu se știe cine a lansat pentru prima oară această idee, protagoniștii din Teresa sau Lo que la vida me robo, au vorbit împreună în fața camerelor despre cum au văzut și cum au acceptat această falsă veste.

Citește și: Cecilia Galliano a publicat noi fotografii cu copiii săi. Santiago seamănă pe zi ce trece cu Sebastián Rulli

“Vești care nu sunt reale. Nu este nicio realitate, adevărul este că am luat totul foarte bine și ne-am distrat. Nu știm cum aveți atâta imaginație, cum vă trece prin minte că suntem rău.”, a răspuns Sebastián Rulli. În ceea ce o privește pe actriță, aceasta a rămas surprinsă să-și vadă numele în tendințele căutărilor în mediul online. Fără îndoială, le-a mulțumit celor care au reacționat pozitiv în fața acestei idei.

“Ne-a luat prin surprindere, adevărul e că nu știam de ce suntem în tendințe, dar ne-am distrat foarte mult să vedem reacțiile oamenilor și s-a simțit plăcut pentru că au fost multe reacții pozitive și drăgăstoase.”, a spus aceasta. Vedeta din Rebelde a specificat că își dorește ca relația ei să fie un exemplu și să “dureze toată viața”. După călătoria în Argentina, cei doi au revenit în Mexic mai îndrăgostiți ca niciodată.

“Ceva foarte bun pentru suflet, am cunoscut Argentina, m-am îndrăgostit de țara aia, de Sebastián și mai tare, de familia Rulli și cu multă dorință de a reveni.”, a declarat.

Ce spune Sebastián Rulli despre vestea că s-a despărțit de partenera sa

Zvonurile legate de separarea celor doi s-au intensificat atunci când au dispărut pentru o perioadă din sfera publică, ba mai mult, nu au mai publicat fotografii de cuplu pe rețelele sociale. Pe data de 9 februarie, actorul argentinian a postat o fotografie în care se află alături de partenera sa pentru a-și dovedi astfel relația solidă pe care o are în continuare.

Citește și: Cecilia Galliano a organizat o petrecere pentru ziua de naștere a fiului Santiago. Cum a reacționat faimosul Sebastián Rulli

“Spuneți ce vreți, sigur, pe noi nu ne afectează. Angelique ca și mine, nu oferim importanță. Ne întrebăim de unde vin toate astea și de ce, pe noi nu ne afectează, noi râdem. Poate că pe cineva chiar deranjează.”, a spus actorul. Angelique Boyer are peste 16 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt alături de tatăl său, fiind urmate de comentariul emoționant al actorului de telenovele Sebastián Rulli. Născută pe 4 iulie 1988 în Franța, aceasta a devenit extrem de cunoscută în Mexic.

În articolul

Angelique Boyer și Sebastián Rulli vorbesc despre separare. Cei doi și-au început relația de cuplu în 2014

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x