Cecilia Galliano a publicat noi fotografii cu copiii săi. Santiago seamănă pe zi ce trece cu Sebastián Rulli

Publicat pe 05.03.2024 la 17:30 Actualizat pe 05.03.2024 la 13:52

În timp ce Valentina pare identică cu prezentatoarea Cecilia Galliano, Santiago seamănă tot mai mult cu tatăl său celebru.

Cecilia Galliano poartă o rochie neagră fără mâneci și zâmbește

Cecilia Galliano a publicat noi fotografii cu copiii săi

Profimedia Images

Cecilia Galliano și-a surprins fanii cu noi fotografii publicate în mediul online. Cei doi copii ai săi sunt identici părinților, iar internauții nu s-au lăsat mai prejos și au publicat comentarii venite din toate colțurile lumii.

Cecilia Galliano a publicat noi fotografii cu copiii săi. Cum arată

Valentina este fiica vedetei din relația pe care a avut-o la 19 ani cu Silvio Fornaro, în timp ce Santiago este produsul căsniciei cu Sebastián Rulli de care a divorțat în 2019.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Iubesc această fotografie, iubesc încrederea, prietenia și puterea. Împreună mereu.”, a scris prezentatoarea pe contul personal de Instagram. Are peste 2 milioane de prieteni virtuali și peste 3 mii de postări publicate până în prezent. Chiar dacă până în prezent atât Cecilia Galliano cât și Sebastián Rulli au încercat să-și țină fiul departe de rețelele sociale, din februarie 2022, Santiago a început să aibă o viață publică, de când a început să semene tot mai mult cu tatăl său celebru.

Citește și: Cecilia Galliano dezvăluie dacă este “prietena” lui Sebastián Rulli după un divorț cu probleme. Ce se întâmplă între cei doi în prezent

Așa cum se poate observa în fotografia publicată de Cecilia Galliano, tânărul pare că are tot mai multe trăsături cu tatăl său celebru. De la înălțime până la ochi și zâmbet, dar și modul de a poza. Asemănările fizice nu au trecut cu vederea de către urmăritori ce au lăsat mai multe comentarii.

“Ce mare este Santiago și Valentina în fiecare zi mai frumoasă”, “Adorați. Frumoși toți trei”, “Tu și copiii tăi sunteți foarte frumoși”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. După un divorț controversat cu Sebastián Rulli, Cecilia Galliano a menționat dacă în prezent este prietena fostului soț. În 2015, un judecător a pledat în favoarea ei, însă o bună perioadă de timp au existat certuri pe această temă și fiecare moment era trecut prin filtrele camerelor de filmat. Au trecut 10 ani de când cei doi s-au despărțit, însă vedeta a decis să vorbească despre relația recentă cu fostul său partener.

Cecilia Galliano dezvăluie care este relația actuală cu Sebastián Rulli

Cei doi foști soți au în prezent un fiu adolescent pe care nu ezită să-l prezinte fanilor din mediul online. Cecilia Galliano spune că nu este “prietenă” cu Sebastián Rulli însă amândoi își doresc un mediu sigur pentru Santiago. Una dintre îndoielile care au apărut în presă de-a lungul timpului a fost legată de inelul de logodnă pe care prezentatoarea l-a primit. Aceasta a declarat recent că nu i-a înapoi inelul fostului soț.

Citește și: De cât timp formează un cuplu Angelique Boyer și Sebastián Rulli. Actrița se afla într-o altă relație când l-a cunoscut

“M-au mai întrebat dacă a fost soțul perfect și dacă i-am înapoiat inelul și le-am spus că nu. De ce l-aș da înapoi dacă eu m-am căsătorit? Este al meu. În plus, va fi pentru partenera fiului meu.”, a spus vedeta. În 2015, Cecilia Galliano a subliniat că nu-i va purta pică lui Sebastián Rulli pentru situațiile dificile prin care au trecut.

În prezent, actorul formează un cuplu cu Angelique Boyer. De cealaltă parte, Cecilia Galliano nu a oferit nicio informație legate de o posibilă relație în prezent. A format un cuplu timp de 9 ani cu Sebastián Rulli, însă s-au despărțit în termeni rigizi.

În articolul

Cecilia Galliano a publicat noi fotografii cu copiii săi. Santiago seamănă pe zi ce trece cu Sebastián Rulli

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x