Angelique Boyer vorbește despre criticile pe care le-a primit din partea fanilor. Vedeta le-a cerut acestora să nu cumpere bilete pentru turneul RBD

Publicat pe 06.05.2023 la 18:30 Actualizat pe 06.05.2023 la 09:29

Angelique Boyer vorbește despre criticile pe care le-a primit din partea fanilor. Vedeta le-a cerut acestora să nu cumpere bilete pentru turneul RBD.

Angelique Boyer poartă o rochie albă fără mâneci și are părul lung, ondulat

Angelique Boyer în cadrul premierei Amor Invisible. 15 februarie 2023

Profimedia Images

Angelique Boyer s-a aflat în mijlocul unei polemici legată de întoarcerea formației RBD pe marile scene. Se pare că un meme apărut în mediul online sugera fanilor născuți după anul 2000 să nu cumpere bilete în cadrul concertelor, asta pentru ca adevărata generație “Rebelde” să se poată bucura de momentele inedite.

Angelique Boyer vorbește despre criticile pe care le-a primit din partea fanilor

Formația RBD continuă să fie un fenomen muzical în ciuda trecerii timpului. La scurtă vreme după anunțarea turneului, biletele au fost deja epuizate. Cu toate că s-au înmulțit datele concertelor, acestea par că nu sunt suficiente. Angelique Boyer, cea care a făcut parte din telenovela “Rebelde”, și-a arătat sprijinul necondiționat pentru colegii și prietenii săi. Cu ajutorul unui meme apărut în mediul online, vedeta a menționat că persoanele născute după anul 2000 nu ar trebui să cumpere bilete în cadrul concertelor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Există un meme care m-a făcut să râd foarte tare: Toți cei care s-au născut după 2000 să nu cumpere bilete, adică, dă-ne șansa nouă, celor ce ne-am născut înainte, să mergem. Suntem o generație nerăbdătoare să-i vedem.”, a transmis Angelique Boyer. Cu toate că declarația sa nu a fost rău intenționată, au existat mai multe voci care au judecat-o. Aceasta a vorbit despre polemica ce s-a stârnit în urma comentariului său și a subliniat că nu a dorit să facă niciun rău. Din contră, se găsește fericită de reîntâlnirea pe care au avut Anahi, Maite Perroni, Dulce Maria, Christopher Uckermann și Christian Chavez.

Citește și: Angelique Boyer vorbește despre “Rebelde” în plină ascensiune a formației din celebra telenovelă. Cum a trăit vedeta cea mai intensă perioadă pe plan profesional

“A fost un sentiment pe care l-am avut cu toții, dar dintr-o dată toți au crezut că eu am sugerat să nu se cumpere bilete. Nu spuneți asta, eu îi iubesc și îi admir și vor putea conta pe ajutorul meu întotdeauna.”, a declarat Angelique Boyer. Partenera lui Sebastian Rulli s-a arătat emoționată de faptul că RBD a deschis drumul concertelor și către alte națiuni.

“Cumpărați bilete ca să nu se spună că am zis contrariul. Se deschid mai multe detate și vă mulțumim infinit. Cred că sunt câteva țări în care nu există și sper că vor mai fi.”, a spus vedeta.

Ar accepta Angelique Boyer o participare în cadrul turneului RBD?!

Angelique Boyer, Zoraida Gómez și Estefanía Villarreal au format trupa Citrus. Aceasta a rezultat în cadrul telenovelei “Rebelde”. Astfel, fanii se așteaptă ca cea care a jucat-o pe “Vico” să urce pe scenă alături de formația RBD. Jurnaliștii au întrebat-o pe vedetă dacă o astfel de idee s-ar putea materializa.

Citește și: RBD câștigă primul premiu după anunțul întoarcerii. Dulce María, Christian Chávez și Christopher Uckermann au urcat pe scenă în cadrul TikTok Awards

“Fanii visează melodia de la C3Q, dar trebuie să mă reunesc cu Zoraida și Estefania, să vedem dacă putem face asta.”, a mărturisit. Cele trei au lansat doar melodia “No me importa”. Pe data de 8 octombrie 2022, Maite Perroni și Andres Tovar și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Valle de Bravo, Mexic. Acolo s-au adunat mai multe celebrități din televiziune și telenovele. De-a lungul timpului au apărut mai multe fotografii din cadrul evenimentului și s-a aflat faptul că faimoasa RBD era deja însărcinată.

În articolul

Angelique Boyer vorbește despre criticile pe care le-a primit din partea fanilor. Vedeta le-a cerut acestora să nu cumpere bilete pentru turneul RBD

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x