Anii ‘90, perioada de glorie pentru Regina Telenovelelor. Imagini de arhivă cu Thalia la începutul carierei sale

Publicat pe 13.07.2023 la 13:00 Actualizat pe 13.07.2023 la 10:26

Thalia, un icon al senzualității și un reper în lumea cinematografiei și a muzicii, a devenit cunoscută publicului încă din fragedă vârstă. Înainte ochilor i se deschidea o lume care o cerea de partea sa: lumea artei.

Thalia

Gettyimages.com

Anii ‘90 au însemnat pentru tânăra Thalia o perioadă gravată cu aur, un moment care a culminat cu ascensiunea sa pe plan mondial și succesul garantat, de parcă cineva pocnise din degete și lumea îi căzuse la picioare. Așa se vedea prin ochii oamenilor care o priveau înflorind, în spate, însă, s-au înscris ore de nesomn, muncă, greutăți, dar deopotrivă zâmbete, reușite și satisfacție.

Se năștea o stea puternic strălucitoare, care avea să împărtășească ani la rând de atunci din lumina sa. Milioane de oameni au râs și au plâns odată cu arta sa care trezea emoții intense și continuă în același ritm acerb. Bucuria pe care a oferit-o lumii s-a întors către ea direct proporțional, oferindu-i parcă la schimb un leac al tinereții veșnice, pentru că timpul pare să fi stat în loc pentru frumoasă artistă, care arată ca în primii ani când făcea cunoștință cu scena.

Astăzi, Thalia, reiterează momentele de glorie ale anilor ‘90. O epocă de aur care a consacrat-o pe supranumita “Regina Telenovelelor”

Timpul a trecut, dar nu și intensitatea momentelor care au făcut-o pe Thalia cine este astăzi, un star în adevăratul sens l cuvântului, o femeie devotată, de succes. Emoțiile au rămas aceleași față de Thalia, o femeie în care pare că zvâcnește tinerețea și dinamismul, un model de putere și un icon al feminității.

Anii în care a devenit un star rămân emblemă pentru toți din generația care cunoștea gustul libertății și al distracției prin femei focoase ca Thalia, dezinhibate, energice și voioase care ofereau muzică, artă, spectacol și film.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Încheierea unei ere de rivalitate? Paulina Rubio, cererea neașteptată pe care i-a făcut-o Thaliei, vedeta supranumită Regina Telenovelelor

Numită uneori "Regina pop-ului latin" de către mass-media internaţională datorită renumelui său de pe scena muzicii pop latine din ultimele trei decenii, a avut 28 de prezenţe în top 10 single-uri, dintre care 16 au ajuns numărul 1 şi a primit numeroase premii, inclusiv cinci premii Latin Billboard, mai multe distincţii Premios Juventud şi diverse nominalizări la Grammy-ul latin, potrivit www.geni.com.

Ca artist solo, a vândut peste 50 de milioane de discuri în întreaga lume, mai notează Agerpres.

Aartista are o avere netă de 60 de milioane de dolari. Trebuie remarcat faptul că o mare parte din averea ei netă este legată de soțul ei Tommy Mottola, a cărui avere netă este de peste 500 de milioane de dolari. Thalía este considerată de mulți drept cea mai de succes vedetă feminină latino de până acum.

Citește și: Thalia, mesaj puternic pentru femeile din toată lumea. Care este secretul reușitei sale "Du-te pentru tot și mai mult!"

În articolul

Anii ‘90, perioada de glorie pentru Regina Telenovelelor. Imagini de arhivă cu Thalia la începutul carierei sale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x