Anil Celik, în rolul carismaticului CeyCey din “Vis de iubire”, este și producător de film

Publicat pe 26.03.2021 la 13:48 Actualizat pe 26.03.2021 la 20:49

Anil Celik este un celebru actor turc, cotat ca unul dintre cei mai faimoși de altfel. Recent este recunoscut și pentru talentul tău din spatele camerei, mai exact cel de producător de film.

Despre actor

Anil Celik este un celebru actor turc, cotat ca unul dintre cei mai faimoși de altfel. Recent este recunoscut și pentru talentul tău din spatele camerei, mai exact cel de producător de film.

Celik s-a născut pe 1 ianuarie 1988, în Ankara, Turcia. A studiat actoria la Facultatea de Teatru, „Universitatea Beykent”, dar acela nu a fost momentul declanșator al pasiunii pentru artă, jucând de la începutul liceului în roluri mici de teatru și film. Determinarea și dragostea pentru actorie l-au propulsat direct în topurile celor mai buni actori turci.

Cu toate că are un portofoliu impresionant în lumea actoriei, peste 20 de seriale la activ, a făcut cunoștină cu lumina reflector pentru prima dată în calitate de model. Unele dintre producțiile în care a jucat sunt următoarele: „Unutulmaz”,” Al Yazmalim”, „Kertenkele”, „Cliek Kokusu”, „Yamak Ahmet”, și multe altele. Pentru rolul lui CeyCey din Vis de iubire, acesta a fost nominalizat pentru „cel mai bun actor de comedie” în cadrul Premiilor Pantene Altin Kelebek.

Despre serialul „Vis de iubire”

Sanem și Can sunt două caractere diferite, cu experiențe de viață total opuse. Ei se întâlnesc în Istanbul. Sanem a părăsit liniștitul oraș natal, aflat la malul mării, pentru că își dorea o altă viață. Voia să trăiască pe pielea ei viața în marele oraș. Așa ajunge să lucreze într-o corporație. Can este tipul aventuros, care călătorește în lumea-ntreagă, căruia îi place viața și este conștient de propria valoare. Fotograf apreciat, Can este un spirit liber și nu îi place să fie legat de un birou. Între cei doi se leagă o poveste de dragoste cu peripeții.

Urmărește “Vis de iubire” miercuri și joi, de la 20.00, iar în reluare sâmbătă și duminică de la ora 16.00, la Happy Channel!

Citește și: Sibel Șișman în rolul lui Guliz în serialul turcesc „Vis de Iubire” Ipek Tenolcay în rolul lui Hüma în serialul turcesc "Vis de Iubire"

În articolul

Anil Celik, în rolul carismaticului CeyCey din “Vis de iubire”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x