Aracely Arámbula îl acuză pe Luis Miguel. Cântărețul nu a mai plătit pensia alimentară a celor doi copii de 3 ani

Publicat pe 10.03.2023 la 14:39 Actualizat pe 10.03.2023 la 15:32

Aracely Arámbula îl acuză pe Luis Miguel. Cântărețul nu a mai plătit pensia alimentară a celor doi copii de 3 ani.

Aracely Arámbula poartă o rochie roșie cu decolteu și are părul prins în coc

Aracely Arámbula îl acuză pe Luis Miguel

Getty Images

Avocatul actriței Aracely Arámbula a dezvăluit faptul că Luis Miguel nu a mai plătit cheltuielile aferente creșterii celor doi copii pe care i-a avut cu actrița încă din 2019. Din acest motiv, aceasta l-a dat în judecată pe fostul său partener.

Aracely Arámbula îl acuză pe Luis Miguel, fostul său partener

Conform declarațiilor actriței, Luis Miguel nu a mai plătit pensia alimentară aferentă celor doi copii de mai bine de 3 ani. Avocatul faimoasei Aracely Arámbula a expus situația legală și a dezvăluit că s-au realizat deja măsurile necesare pentru ca lucrurile să se îndrepte. Pe site-ul Diez minutos s-a menționat chiar faptul că pe numele artistului ar fi fost intentat un ordin de arest. Jurnalistul Guillermo Pous a subliniat însă faptul că știrea este falsă, nefiind adus niciun fundament real pentru aceste declarații.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, Aracely Arámbula a cerut un ordin judecătoresc în ceea ce-l privește pe fostul său soț, în ceea ce privește cheltuielile aferente celor doi copii. Potrivit declarațiilor lui Guillermo Pous, Luis Miguel nu a mai plătit pensie alimentară din 2019. Cu toate că actrița ar fi încercat să ajungă la un acord cu tatăl copiilor, nu a reușit acest lucru.

Citește și: Actrița Aracely Arámbula și-a sărbătorit fiul. Tânărul Daniel a împlinit 14 ani

“Încă de atunci a încercat să negocieze. A ținut legătura cu avocatul, dar nu au căzut de acord în niciun moment.”, a dezvăluit jurnalistul. Nu se cunoaște suma pe care artistul trebuie să o transfere în contul actriței. De altfel, Luis Miguel nu ar fi fost anunțat de faptul că este denunțat de fosta parteneră. Nu este străin faptul că interpretul este ținta atacurilor publicate în mediul online atât în Mexic cât și în America Latină. Acesta nu a oferit nicio declarație legată de viața sa privată, așa cum a obișnuit până acum.

Luis Miguel a primit un ordin de arest în Mexic din partea fostei sale partenere

Numele artistului Luis Miguel se află în vizorul oamenilor legii din Mexic. Conform publicației Diez minutos, acesta a primit un ordin de arest din partea faimoasei Aracely Arámbula. Conform spuselor actriței, acesta nu a mai plătit pensia alimentară pentru copiii Daniel și Migue în vârstă de 15 și 13 ani.

Citește și: Cum arată Daniel, fiul cel mic al actriței Aracely Arámbula

Se știe deja faptul că actrița ar fi încercat să evite confruntările legale, însă odată ce nu am ai primit suport financiar din partea fostului partener, ar fi acționat conform sfaturilor avocatului. Se pare totuși că Luis Miguel poate evita detenția, dar fiind reputația pe care o deține în Mexic.

Artistul a profitat de sărbătoarea Sfântului Valentin pentru a-și anunța întoarcerea pe scenă într-un turneu mult așteptat. 200 de show-uri sunt așteptate în Spania. Acesta formează un cuplu cu Paloma Cuevas, fosta soție a lui Enrique Ponce. Până în prezent nu se cunosc detalii legate de turneu. Ultimele sale apariții au avut loc în 2018, având concerte în SUA și Spania.

Aracely Arambula face parte din distribuția telenovelei La madrastra. Își împarte viața între carieră și planurile personale, însă reușește de fiecare dată să trăiască un plan echilibrat. Are 6 milioane de fani pe pagina personală de Instagram.

În articolul

Aracely Arámbula îl acuză pe Luis Miguel. Cântărețul nu a mai plătit pensia alimentară a celor doi copii de 3 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x