Arap Bethke, în rolul lui Facundo Nava în “Uzurpatoarea”

Publicat pe 05.08.2020 la 13:09 Actualizat pe 05.08.2020 la 14:47

Arap Bethke, actorul din telenovela “Uzurpatoarea”, s-a născut la 12 martie 1980 în Kenya, într-o familie mixtă în care tatăl său e neamț, iar mama sa e din Chile.

Arap Bethke, actorul din telenovela “Uzurpatoarea”, s-a născut la 12 martie 1980 în Kenya, într-o familie mixtă în care tatăl său e neamț, iar mama sa e din Chile. El și familia sa s-au mutat în Mexic când el era mic. Arap astudiat la liceul Peterson College și apoi la Universitatea Iberoamericana unde și-a obținut diploma în comunicare.

Frumosul actor a avut o relație cu actrița columbiană Isabela Cordoba, iar în 2014 cei doi au devenit părinți, având o fiică pe nume Paloma.

Arap Bethke vorbește patru limbi străine, și anume franceză, italiană, engleză și spaniolă. Din 2005, el s-a mutat în Columbia. Acesta a primit numeroase roluri care l-au făcut faimos în telenovele precum "Clase 406", "Betty cea Urâtă", "Tierra de passions". De asemenea, el a jucat un rol episodic în telenovela "RBD: La Familia". În 2019, el a primit rolul lui Facundo Nava în telenovela “Uzurpatoarea”.

Despre Facundo Nava aflăm că a deținut una dintre cele mai importante poziții în echipa de securitate a guvernului din Mexic. El, Carlos și Gema sunt prieteni de mult timp, încă din facultate. Echipa de securitatea și inteligență a Guvernului din care făcea parte l-a acuzat de trădare, oblingându-l să renunțe la sarcinile sale.

Astfel, Carlos apelează la ajutorul lui Facundo pentru a asigura paza pentru Prima Doamnă și de a investiga atacul care a avut loc asupra Paolei. Chiar dacă la început ezită să accepte, nu-l poate refuza pe Carlos, pe care îl consideră prietenul său.

Despre serialul Uzurpatoarea (2019)

Telenovela se concentrează pe poveştile de viaţă a două femei gemene care nu ştiu una de exiştenţa celeilalte până într-un anumit punct. După ce Paola Miranda, prima doamnă a Mexicului, o întâlneşte pe sora ei identică Paulina Doria, o columbiancă cu puţine posibilităţi financiare, totul se complică. Paola o obligă pe Paulina, ameninţând-o cu moartea, să-i preia identitatea din anumite motive extra conjugale.

Nu rata marea premieră a telenovelei Uzurpatoarea, în curând, la Happy Channel!

Citește și: Andrés Palacios, în rolul lui Carlos Bernal, în "Uzurpatoarea" Fă cunoştinţă cu Sandra Echeverría, actriţa din “Uzurpatoarea”

În articolul

Arap Bethke în “Uzurpatoarea”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp