Aras Bulut Iynemli și Devrim Özkan urmează să joace împreună într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba

Publicat pe 25.06.2024 la 15:03 Actualizat pe 25.06.2024 la 15:29

Aras Bulut Iynemli revine pe platourile de filmare într-un nou proiect profesional. De data aceasta joacă alături de actrița Devrim Özkan.

actor pe platourile de filmare

Aras Bulut Iynemli și Devrim Özkan urmează să joace împreună într-un nou proiect profesional

Instagram

Data la care serialul Deha va fi disponibil pentru fani a fost determinată. Astfel, filmările cu Aras Bulut İynemli și Devrim Özkan au început de ceva vreme. Filmările care trebuiau să înceapă în februarie au fost amânate. Actorii care fac parte din distribuție sunt Taner Ölmez, Zuhal Gencer, Umutcan Ütebay, Çağan Efe Ak și Eylül Ersöz.

Aras Bulut İynemli și Devrim Özkan joacă împreună într-un nou proiect profesional

Negocierile continuă pentru actorii care vor juca rolul tatălui lui Devran, dar și a mamei vitrege Aysel. Serialul va avea premiera în luna septembrie, arată dunya.com. Potrivit jurnalistului Birsen Altuntaș, episoadele vor funcționa sub deviza “Să n-ai încredere niciodată în tatăl tău”. Producția conține scene foarte emoționante care vor zgudui audiența.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actorul are peste 10 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt momente de pe platourile de filmare sau clipe petrecute alături de cei dragi.

Atunci când nu se află pe platourile de filmare, acesta petrece timp de calitate alături de cei dragi. Recent a fost invitat la nunta unui prieten, acolo unde a dansat toată noaptea. Se pare că a fost în centrul atenției pentru fetele nemăritate prezente la eveniment. Este unul dintre cei mai populari actori la momentul actual. A jucat rolul de protagonist în Legea familiei, serial care a fost difuzat și pe Happy Channel.

Citește și: Bige Önal formează un cuplu cu un fotograf din Turcia. Fosta parteneră a lui Aras Bulut Iynemli iubește din nou

În cadrul evenimentului la care a participat recent, s-a lăsat purtat de muzică pe cele mai frumoase ritmuri. Mișcările sale au devenit virale și comentariile fanilor nu au întârziat să apară.

“Fetele din spate urmăresc asta cu speranță.”, “Fetele sunt confuze și nu știu ce să fac”, au fost comentariile fanilor. În ceea ce o privește pe Devrim Özkan, s-a spus că aceasta ar forma un cuplu cu faimosul Kerem Bursin.

Devrim Özkan l-a felicitat pe Kerem Bursin cu ocazia zilei sale de naștere

Faimoasa actriță l-a felicitat pe actorul din Dragostea plutește în aer cu ocazia zilei sale de naștere. Cei doi au împărțit rolul principal în filmul Mavi Cave. Surpriza colegei de platou a creat furori pe rețelele sociale.

Blue Cave, o dramă romantică ce a fost scrisă pentru Kerem Bursin și Osman Kaya, a ajuns să fie jucată de actrița Devrim Özkan. Serialul spune povestea de dragoste dintre Cem, un soldat și soția sa Alara, care este pe cale să își piardă viața.

Devrim Özkan l-a surprins pe colegul de platou cu un tort aniversal și a publicat imaginile în mediul online. De asemenea, descrierea pe care a lăsat-o i-a indus în eroare pe fani. Aceasta a notat “te iubim”. Aceasta are peste 900 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă este din vacanță, acolo unde vedeta petrece clipe de neuitat alături de cei dragi. Nu uită de asemenea să se bucure de viața de noapte, dar și momentele simple la plajă.

În articolul

Aras Bulut Iynemli și Devrim Özkan urmează să joace împreună într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2024. Gemenii se pun pe primul loc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Anchetă în poliţie, după ce patroana unui salon din Galaţi şi-a făcut reclamă îmbrăcată în uniformă. Femeia voia, astfel, să atragă clienţi angajaţi la stat
a1.ro
Imagini adorabile cu fiica lui Sorin Brotnei de la Asia Express. Micuța blondă și cu ochi albaștri seamănă leit cu tatăl ei
HelloTaste.ro
Brânzoaice cu stafide și aluat pufos. Plăcințele cu brânză ca la bunica
Catine
Relațiile care trec de anul 2024 sunt construite să dureze întreaga viață, potrivit astrologilor
useit.ro
Misterul din Groapa Marianelor a fost elucidat. Ce ar fi zgomotul care se aude din adâncuri, de fapt
as.ro
Cum arată iubitul fiicei lui Leonard Doroftei! Vanessa, imagini rare cu parterenul ei: „Meriţi tot!”
MediCOOL
Metoda de antrenament animal flow: cum funcționează și ce mișcări presupune
Spynews
Românca dispărută în Italia a fost găsită moartă. Suspectul ar fi un băiat de 17 ani cu care se întâlnea
DeParinti
Mezinul familiei: 8 fraze pe care psihologii îi îndeamnă pe părinți și bunici să nu i le mai spună
MediCOOL
Alimente care provoacă reflux gastroesofagian. Ce să eviți pentru a preveni arsurile la stomac
HelloTaste
Ceapă caramelizată cu sos aromat, ideală cu fripturi sau antreuri
x