Bige Önal formează un cuplu cu un fotograf din Turcia. Fosta parteneră a lui Aras Bulut Iynemli iubește din nou

Publicat pe 30.08.2024 la 11:30 Actualizat pe 30.08.2024 la 11:21

Bige Önal și Aras Bulut Iynemli au format un cuplu timp de șapte ani. Deși mulți au sperat că se vor împăca, iată că amândoi și-au găsit noi parteneri pe parcurs. Cu cine formează astăzi un cuplu actrița din Dragostea pluteșe în aer.

actriță ține flori în mână

Bige Önal formează un cuplu cu un fotograf din Turcia

Instagram

În viața personală a faimoasei actrițe Bige Önal nimic nu mai pare că este la fel. După despărțirea de Aras Bulut din Legea familiei, a decis să meargă pe un alt drum în ceea ce privește alegerea unui nou partener. A lăsat un timp pentru ca rănile să se vindece și astăzi se bucură de o nouă iubire. Despre cine este vorba.

Bige Önal formează un cuplu cu un fotograf din Turcia

De-a lungul timpului, actrița a demonstrat că rolurile sale sunt demne de urmărit. S-a implicat în proiecte tot mai interesante, iar agenda sa profesională a fost întotdeauna plină de seriale în care a interpretat rolurile principale. Discretă cu viața personală, a încercat de fiecare dată să lase un spațiu între ceea ce s-a văzut la televizor și ceea ce a intrăit de-a lungul timpului departe de luminile reflectoarelor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt momente simple trăite de vedetă.

În ceea ce privește separarea de Aras Bulut, aceasta a venit în decembrie 2022, după o încercare de a remedia orice probleme ar fi intervenit pe parcurs în vara aceluiași an. Deși toată lumea credea că se vor căsători, iată că lucrurile au stat cu totul altfel. Declarațiile ulterioare au fost scurte, însă cuprinzătoare.

Citește și: Aras Bulut Iynemli se iubește în prezent cu actrița Buse Meral. Ce a declarat Bige Önal despre fostul său partener

“Prietenia cu Aras va continua. Este o persoană foarte importantă pentru mine. Până la urmă, e prietenul meu de multă vreme.”, a transmis vedeta, arată tv100.com. În prezent se zvonește că actrița din Dragostea plutește în aer se iubește cu altcineva. Este vorba despre fotograful Christ Sestakof. În ceea ce îl privește pe Aras Bulut, acesta a format un cuplu cu Buse Meral, actrița de origine turcă. Atunci când nimeni nu se aștepta, iată că lucrurile s-au aranjat în acest sens.

Buse Meral și Aras Bulut s-au despărțit după o scurtă relație de iubire

Relația lor a început în luna aprilie a anului 2024, dar traiectoria sa nu a fost una lungă. Iată că astăzi actorii nu mai formează un cuplu. Chiar Buse Meral a reușit să atragă atenția într-un interviu recent, atunci când a vorbit despre dragoste și a menționat că este fericită. Cu toate acestea, potrivit presei turcești, aceștia au luat decizia de a se despărți.

Citește și: Demet Evgar a avut o influență valoroasă pe plan profesional pentru actrița Bige Önal. Ce legătură există între cele două

Dacă Aras Bulut nu publică foarte multe fotografii în mediul online, iat că în schimb, Buse Meral este cea cea le-a arătat tuturor că în prezent se află în Bali. Aceasta din urmă are peste 400 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde de cele mai multe ori nu ezită să lase urme ale muncii sale.

Născută pe 25 iulie 1999 în Istanbul, a jucat în producții precum Baba în 2022, Destan între 2021 și 2022, dar și Tine-mă de mână între 2018 și 2019 alături de Alina Boz și Alp Navruz. Este pentru prima oară când o relație de iubire a sa este atât de mediatizată.

În articolul

Bige Önal formează un cuplu cu un fotograf din Turcia. Fosta parteneră a lui Aras Bulut Iynemli iubește din nou

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2024. Leii sunt în căutarea sufletului pereche. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Casa Verde 2024. Reacţia lui Răzvan, care n-a apucat să prindă fonduri, deşi avea totul pregătit
a1.ro
Boala de care suferă Anca Țurcașiu de la Asia Express sezonul 7. Ce diagnostic dur i-au pus medicii: „Nu există remediu”
HelloTaste.ro
Ciorbă de roșii ca la bunica. Rețetă cu gust de copilărie
Catine
3 zodii care manifestă norocul în mod natural. Nativii care au parte de surprize plăcute
useit.ro
Băutura care poate ajuta la menținerea masei musculare. Mulți oameni o consumă în fiecare zi
as.ro
David Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie”
MediCOOL
De ce este bine să faci o plimbare după masă. Ce beneficii aduce acest obicei
Spynews
Românca dispărută în Italia a fost găsită moartă. Suspectul ar fi un băiat de 17 ani cu care se întâlnea
DeParinti
Pierderea apetitului în timpul sarcinii: cum gestionezi situația
MediCOOL
Cauze ale senzației de greață. De ce poate apărea acest simptom după ce mănânci
HelloTaste
Tartă Tatin cu gutui caramelizate și blat cu nuci
x