Aras Bulut İynemli va interpreta în curând un personaj de legendă. Despre ce este vorba

Publicat pe 01.09.2022 la 10:00 Actualizat pe 01.09.2022 la 09:52

Aras Bulut İynemli va interpreta în curând un personaj de legendă și va ajunge din nou în fața telespectatorilor. Despre ce este vorba și care este cel mai mare proiect al actorului.

Aras Bulut İynemli poartă o bluză închisă la culoare și se uită într-o parte

Aras Bulut İynemli din "Legea familiei"

Happy Channel

Aras Bulut İynemli se numără printre cei mai apreciați actori la momentul actual și urmează să-și lanseze în curând cel mai de succes serial al său. Datorită unei noi platforme de streaming, actorul din “Legea familiei” se va afla printre cele mai importante vedete care vor fi văzute acolo.

De asemenea, un nou proiect îl aduce pe Aras Bulut İynemli mai aproape de fani, asta pentru că interpretează rolul lui Mustafa Kemal Atatürk, întemeietorul Republicii Turcia.

Aras Bulut İynemli va interpreta în curând un personaj de legendă

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Aras Bulut İynemli va intra în pielea lui Mustafa Kemal Atatürk, fondatorul Republicii Turcia în cadrul celor 100 de ani de la înființare. Acesta va interpreta rolul vieții sale, iar filmările se așteaptă în vara anului 2022. Până atunci, actorul își continuă pregătirile și va dezvălui tuturor data la care producția va putea fi vizionată.

Songül Öden este o altă actriță cunoscută din Turcia care va face parte din distribuție. Va interpreta rolul mamei lui Atatürk, Zübeyde Hanım. De asemenea, alte nume cunsocute sunt așteptate să dea viață personajelor din acea perioadă. Deși filmările sunt așteptate să înceapă în luna iulie, Aras Bulut İynemli a început deja să se pregătească pentru cea mai așteptată perioadă a vieții sale. Fanii sunt cei care vor afla primii despre data exactă a lansării.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Songül Öden va interpreta rolul uneia dintre cele mai influente femei din Turcia, cea căreia poporul îi va fi întotdeauna recunoscător și pentru care va reprezenta întotdeauna o mare valoarea. Coloana sonoră a producției va fi semnată de un renumit câștigător al premiului Oscar, Hanz Zimmer. Acesta a produs peste 150 de piese, inclusiv cea din filmele “Regele Leu”, “Pirații din Caraibe”, “Gladiatorul”.

Songül Öden s-a născut pe 17 februarie 1979 în Turcia și este cunoscută ca actriță de succes în producții de excepție. Din 2020 aceasta este căsătorită cu Arman Bıçakçı și este ambasadoare în cadrul UNFPA Turcia. Are peste 700 de mii de fani în mediul online, mai precis pe pagina personală de Instagram.

Citește și: Bige Önal din “Dragostea plutește în aer”, adevărul despre relația cu Aras Bulut Iynemli. S-au despărțit cei doi cu adevărat?

Ca mulți actori de renume, Emma Watson este cea care va face parte din producția așteptată în vara anului 2022. Încă nu se știe ce rol va avea vedeta în “Atatürk”, însă interacțiunea cu Aras Bulut İynemli va fi evidentă. Cu toate că la momentul actual este preocupat cu activități profesionale, actorul nu își neglijează viața personală. S-a zvonit o bună perioadă de timp că relația cu Bige Önal a luat sfârșit, însă actrița a mărturisit că nu ar exista cu adevărat nicio problemă între cei doi.

Aras Bulut İynemli și Bige Önal își continuă relația amoroasă

Cu toate că Aras Bulut İynemli a lipsit o bună perioadă din mediul online, partenera sa Bige Önal a continuat să fie la fel de activă. Aceasta a mărturisit că nu există nicio problemă în paradis, iar actorul este mult prea preocupat cu problemele profesionale. Cât despre momentele de relaxarea, acestea există întotdeauna împreună, în natură, alături de patrupedul care îi însoțește constant.

În cea mai recentă postare de pe pagina personală de Instagram, Aras Bulut İynemli apare în pădure, aceeași ipostază în care a fost surprinsă și Bige Önal. Relația dintre cei doi a fost intens dezbătută, asta după ce s-a zvonit că despărțirea a intervenit în dragostea lor după aproximativ șase ani.

Citește și: Aras Bulut İynemli și Bige Önal au oferit noi detalii despre relația lor. Cum se înțeleg cei doi

Bige Önal a dezvăluit de-a lungul timpului că este impresionată de copiii care nu-și mai petrec clipele de distracție în fața blocului, acolo unde ea obișnuia să se joace alături de prietenii din copilărie. Pe pagina personală de Instagram are peste 1 milion de fani din întreaga lume și continuă să le arate acestora fotografii și filmulețe, atât de pe platourile de filmare, cât și din viața personală.

În articolul

Aras Bulut İynemli va interpreta în curând un personaj de legendă. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x