Armonia dintre Özge Yağız și Burak Berkay Akgül îi încântă cu adevărat pe fani. Imaginile care au apărut în mediul online

Publicat pe 20.02.2024 la 20:10 Actualizat pe 20.02.2024 la 09:03

Burak Berkay Akgül și Özge Yağız joacă rolurile de protagoniști în serialul Safir și reușesc să formeze un cuplu inedit pe micile ecrane. Imaginile care au reușit să-i încânte pe fani.

Özge Yağız poartă o bluză albă cu mâneci lungi și Burak Berkay Akgül poartă o geacă albastră

Armonia dintre Özge Yağız și Burak Berkay Akgül îi încântă cu adevărat pe fani

Instagram

Armonia dintre cei doi actori a reușit să-i cucerească pe fani încă de la început, iar serialul dramatic îl aduce în fața privitorilor și pe İlhan Şen. Cei trei aduc culoare seriei Safir, una dintre cele mai așteptate producții din Turcia la momentul actual. Au reușit să cucerească cu performanța lor pe micile ecrane.

Armonia dintre Özge Yağız și Burak Berkay Akgül îi încântă cu adevărat pe fani

Feraye și Yaman sunt personajele din serialul Safir jucate de Özge Yağız și Burak Berkay Akgül. Filmările au avut loc în Cappadocia și au reușit să impresioneze fanii cu talentul lor. Zvonurile legate de o posibilă relație și în viața reală nu au întârziat să apară. După ce amândoi s-au despărțit de partenerii din viața reală în aceeași zi, presa din Turcia s-a sesizat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jurnalistul Mehmet Üstündağ a punctat că toată Cappadocia a fost martora iubirii dintre îndrăgiții actori. Odată cu pozele celor doi, mulți au specificat că formează un cuplu de excepție. În afara relației lor inedite, armonia dintre personajele lor nu poate fi trecută cu vederea de telespectatori. Comentarii pozitive sunt împărțite atât pe Instagram cât și pe Twitter, acolo unde se află paginile oficiale ale seriei turcești.

Citește și: Özge Yağız și-a construit un renume cu noul serial în care joacă rolul de protagonistă. Despre ce e vorba

“Cuplul principal din acest serial este FerYam”, “În acest episod am văzut foarte bine că partenerii centralu sunt până la final FerYam”, „FerYam, copiii mei sunt foarte frumoși”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Armonia și energia pe care cei doi o aduc îi ajută să construiască așteptările mult dorite.

Özge Yağız s-a născut pe 26 septembrie 1997 în Istanbul și a devenit celebră odată cu rolul din Jurământul. După cele două sezoane a decis să continuie cu un alt proiect profesional, Baba. A format un cuplu de succes cu Gokberk Demirci și cu toate că au încercat de două ori să-și sudeze relația, în cele din urmă s-au despărțit.

Răspunsul pe care Özge Yağız l-a oferit în legătură cu noua sa relație

Urmărind tot ceea ce se zvonește în mediul online, Özge Yağız a ținut să ofere o declarație pentru ca totul să iasă la iveală.

“Sunt entuziasmată pentru noul serial la care lucrez alături de colegii mei. Am fost într-o relație și ne-am despărțit în urmă cu o lungă după ce am discutat. Nu este nimeni în viața mea. Îmi pare rău că trebuie să fac o declarație fiindcă s-au spus anumite lucruri. Chiar aș vrea respect din partea tuturor.”, a spus vedeta la un moment dat.

Citește și: Ozge Yagiz, în brațele lui İlhan Şen. Imaginea care a ajuns virală pe rețelele de socializare, dar mai apoi a fost scoasă

Pe lângă cei doi actori principali, vorbim și de Ilhan Șen, Ateș din seria Safir. Viețile private ale actorilor au devenit subiectul central de discuție, iar publicațiile din Turcia nu se tem să vorbească despre acest lucru.

Ilhan Șen s-a născut pe 19 decembrie 1987 în Bulgaria. S-a mutat cu familia în Istanbul pe vremea când avea doar 2 ani și a avut șansa de a-și începe studiile în metropola din Turcia. A urmat apoi inginerie civilă în cadrul unei universități tehnice. A fost finalist în cadrul unei competiții de modele din 2008 și a fost ales Cel mai bun model de costume de baie.

În articolul

Armonia dintre Özge Yağız și Burak Berkay Akgül îi încântă cu adevărat pe fani. Imaginile care au apărut în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x