Özge Yağız și-a construit un renume cu noul serial în care joacă rolul de protagonistă. Despre ce e vorba

Publicat pe 21.09.2023 la 15:10 Actualizat pe 21.09.2023 la 15:41

Özge Yağız continuă să se bucure de succes pe plan profesional cu noul serial în care joacă rolul de protagonistă. Despre ce este vorba.

Özge Yağız poartă părul desprins și are o pereche de ochelari pe cap

Özge Yağız și-a construit un renume cu noul serial în care joacă rolul de protagonistă

Instagram

Özge Yağız s-a născut în 1997 în Turcia și este una dintre cele mai îndrăgite vedete la momentul actual. A devenit cunoscută datorită seriei Jurământul, iar succes din mediul online a venit de asemenea treptat.

Özge Yağız și-a construit un renume cu noul serial în care joacă rolul de protagonistă

Printre proiectele sale de succes se numără Adin Sen Koy și Jurământul. A urmat Baba care a reușit să o readucă pe primele locuri în cele mai bune topuri realizate de fani. Acum urmează Safir, o altă poveste care o readuce în fața fanilor pe micile ecrane. Cel de-al treilea episod a fost deja difuzat în Turcia și concurează în prezent cu Bambaşka Biri și Ömer.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe rețelele sociale, vedeta a reușit fără doar și poate să se bucure de sprijinul pe care l-a dorit încă de la început. Are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram și peste 100 de fotografii publicate până în prezent. Nu mai formează un cuplu cu Gokberk Demirci, însă continuă cu planurile profesionale.

Citește și: Ozge Yagiz, în brațele lui İlhan Şen. Imaginea care a ajuns virală pe rețelele de socializare, dar mai apoi a fost scoasă

Faptul că Özge Yağız a reușit să depășească aștepările fanilor în mediul online, vorbește foarte mult despre puterea vedetei de a se face plăcută pe micile ecrane. İlhan Şen și Özge Yağız formează cel mai nou cuplu pe micile ecrane. Scenariul pe care cei doi îl au de dus până la capăt reușește să fie un punct important de pornire.

“Sper ca public să nu urmărească povestea ca pe un serial, ci cum ar face cu adevărat parte din poveste. Noi asta încercăm aici. În astfel de proiecte trebuie să existe un ritm natural. Încercăm să facem totul bine ca o echipă. Sper ca audiența să ce accepte și să ne urmească.”, a spus İlhan Şen, actorul principal din serial Safir. De asemenea, Özge Yağız a avut câteva cuvinte de menționat în legătură cu noul său proiect.

Ce spune Özge Yağız despre proiectul Safir

Vedeta din Jurământul s-a îndreptat spre un alt proiect profesional la scurtă vreme de la finalizarea seriei Baba ( Tata). Aceasta a rămas impresionată de sentimentele pe care le-a trăit în Cappadocia.

Citește și: Potrivit faimoasei Özge Yağız, asemănarea cu noul său personaj este vizibilă. Ce spune îndrăgita vedetă

“Sunt foarte impresionată, sincer. Practic alerg spre platourile de filmare. Acest oraș este o adevărată inspirație pentru a munci. Ce bine că filmările au loc aici. M-am întrebat dacă aș avea aceleași sentimente dacă s-ar filma în Istanbul.”, a spus vedeta.

Cappadocia este o provincie din Nevșehir și are o importanță istorică, fiind una dintre cele mai importante regiuni din Turcia. Locația unde se filmează serialul Safir s-a format acum 60 de milioane de ani atunci când fâșii de lavă și cenușă au fost erodate de ploaie și vânt în decursul timpului. Acesta este doar o mică parte pentru a explica importanța regiunii.

S-a zvonit că vedeta ar fi avut o relație cu Burak Berkay Akgül pe platourile de filmare și din această cauza s-ar fi produc despărțirea de Gokberk Demirci. Cu toate acestea, chiar ea a lămurit întregul aspect și a oferit o declarație clară în mediul online.

“Cer respect.”, a spus vedeta

În articolul

Özge Yağız și-a construit un renume cu noul serial în care joacă rolul de protagonistă. Despre ce e vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x