Artistul Murat Boz a vorbit deschis despre căsătorie și despărțirea de Aslı Enver. Ce a dezvăluit

Publicat pe 09.10.2024 la 09:09 Actualizat pe 09.10.2024 la 10:21

Artistul Murat Boz, în vârstă de 44 ani, a vorbit deschis despre viața lui de burlac și gândurile de căsătorie.

Murat Boz

Instagram

Murat Boz este cunoscut de o lume întreagă ca actor și cântăreț, fiind îndrăgit de milioane de oameni pentru talentul său incredibil și personalitatea lui carismatică, cu un fizic de invidiat, care a cucerit inimile multor femei.

Ce a declarat artistul Murat Boz despre căsătorie

În ciuda tuturor acestor calități, Murat Boz este singur și a vorbit deschis despre relațiile sale și motivul pentru care încă nu s-a căsătorit.

Citește și: Murat Boz și Rıza Kocaoğlu și-au arătat trupurile lucrate la sală într-o fotografie publicată pe internet. Fanele au rămas fără glas

Artistul a fost într-o relație cu frumoasa Asli Enver, dar acolo a fost dragoste cu năbădăi, de vreme ce de mai multe ori s-au despărțit și împăcat.

Recent cântărețul a susținut un concert la Harbiye Cemil Topuzlu și a spus că îi datorează totul mamei sale, pentru că fără îndrumarea ei și încrederea pe care ea o afișa în el nu ar fi reușit niciodată să ajungă un cântăreț atât de cunoscut.

La concert a fost prezentă și mama lui, Ayşe Nedret Boz, care l-a aplaudat și l-a susținut pe fiul ei. Murat Boz și-a emoționat fanii atunci când a coborât de pe scenă în primul rând și și-a îmbrățisat mama.

“Mama mea mi-a descoperit talentul cu un cântec. Dacă nu ar fi fost ea, nu aș fi fost muzician. Acel cântec este 'Yemin Ettim' al lui Kayahan Usta. Cântecul ăsta e pentru tine, mama”, a spus Murat pe scenă.

Artistul a vorbit și despre albumul pe care l-a lansat de curând, spunând că e destul de costisitor pentru un artist în ziua de azi să scoată un album și nu știe dacă va mai face asta pe viitor.

Citește și: Ce spune Murat Boz despre presupusa relație amoroasă cu Tuba Büyüküstün. S-a zvonit că cei doi ar forma un cuplu

“E un album pe care l-am scos mai mult pentru mine și mi-am primit niște răspunsuri. Atunci când știi că sunt acolo niște fani care așteaptă albumul tău, știi că trebuie să le livrezi și lor ceea ce își doresc, dar e mai bine să scot un single nou, decât un album”, a mai spus Murat.

După ce au apărut mai multe speculații cu privire a viața lui personală, Murat Boz a dorit să clarifice câteva lucruri. Când a fost întrebat de reporteri când se va căsători, artistul a declarat:

“Nu sunt împotriva căsătoriei, dar nu e doar o chestiune de așteptat, ci, mai degrabă, e o chestiune despre găsirea persoanei potrivite cu care să-mi petrec tot restul vieții. Nu plănuiesc să mă căsătoresc până când nu o să găseasc acea persoană. Îmi plac foarte mult copiii și mi-aș dori să am copii, dar nu vreau ca acesta să fie motivul pentru care să mă căsătoresc. Mai bine devin prieten cu cineva și ne punem amândoi de acord să facem copii împreună”, a spus celebrul artist.

Recent, apăruseră speculații potrivit cărora Murat Boz ar forma un cuplu cu Tuba Büyüküstün, după ce cei doi au jucat împreună în cadrul unei producții turcești. Cu toate acestea, actorii au dezmințit acele zvonuri.

Citește și: Tuba Büyüküstün si Murat Boz surprind în cea mai recentă producție turceasca. Actrița a renunțat la părul lung

În articolul

Artistul Murat Boz a vorbit deschis despre căsătorie și despărțirea de Aslı Enver. Ce a dezvăluit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x