Arturo Peniche vorbeșe despre problemele de sănătate. A fost nevoit să fie internat în spital

Publicat pe 31.01.2024 la 12:05 Actualizat pe 31.01.2024 la 12:27

Arturo Peniche vorbește în prezent despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat. Actorul a fost nevoit să fie internat în spital pentru o perioadă.

actor poartă cămașă albă și sacou negru

Arturo Peniche vorbeșe despre problemele de sănătate

Profimedia Images

Arturo Peniche este cunoscut ca fiind un actor de telenovele îndrăgit. Originar din Mexic, a interpretat roluri celebre în producții îndrăgite precum La intrusa în 2011, acolo unde a jucat alături de faimoasa Gabriela Spanic. Mai are în palmare povestea din Maria Mercedes, Alborada, Amor en silencio și altele.

Arturo Peniche vorbeșe despre problemele de sănătate

Născut pe 17 mai 1962, s-a căsătorit cu Gaby Ortiz în 1983. Este tatăl a doi copii, Brandon și Khiabet, fiind discret în ceea ce privește viața sa personală. Recent, a vorbit despre problemele de sănătate ce l-au făcut să se interneze în spital. A petrecut mai multe zile înconjurat de doctori, la recomandarea acestora, arată univision.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am fost la medic și mi-au spus că o să mă interneze, o să-mi facă o terapie. Am stat în spital o săptămână. Acum sunt bine, urmez același ritm.”, a menționat în cadrul unei emisiunii celebre în Mexic pe data de 29 ianuarie 2024. A ținut să precizeze că din cauza trigliceridelor a fost nevoit să se interneze. Acestea se aflau în corpul său într-o cantitate mult prea mare.

Citește și: Ei sunt copiii actorului Arturo Peniche. Cei doi îi urmează pașii în carieră

“Mi-am tratat trigliceridele care avea un nivel crescut. Adevărul e că nu știu de ce. Sora mea, soția și fiica mereu mă ceartă dacă observă că nu mănânc bine. Uneori mănânc și carne, dar nu în fiecare zi. Am avut trigliceridele crescute, de-aia au zis să mă țină în spital. Creează multe probleme.”, a povestit actorul.

Chiar dacă nu a vorbit despre simptomele pe care le-a prezentat în fața medicului, a punctat că i-ar putea afecta funcționarea normală a organismului.

“Afectează de la terminațiile nervoase, încep de aici. Mă întrebam de ce îmi amorțește mâna, din cauza trigliceridelor. Au ajuns la 600, dar nu știu de ce. Atunci, le recomand oamenilor ca pentru a fi sănătoși să aibă trigliceridele și colesterolul mai jos.”, a spus actorul. Arturo Penice a menționat că după o săptămână petrecută în spital se găsește într-o stare de sănătate mult mai bună.

Arturo Peniche vorbește despre presupusa despărțire de soția sa

La sfârșitul anului 2023, actorul a vorbit despre presupusa despărțire de soția sa și diferențele care există între ei. În luna septembrie a anului 2020 a anunțat separarea de Gaby Ortiz după 38 de ani de căsnicie. A subliniat că pandemia i-a afectat căsnicia.

Citește și: Arturo Peniche apare în fața jurnaliștilor cu un guler cervical. Cum s-a accidentat îndrăgitul actor de telenovele

“A fost un schimb de idei, foarte rare. Cum nu puteam să mă apropii de oraș am avut stări de rău, se presupune pentru că n-am fost acolo.”, a detaliat la acel moment. În cel mai recent interviu, acesta a subliniat că-și continuă căsnicia.

“Mă simt excelent, sunt foarte satisfăcut. Căsătorit, mulțumit, foarte fericit.”, a mărturisit acesta. Are peste 500 de mii de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Demonstrează de asemenea că este un cântăreț de succes, moment pe care îl dedică în totalitate fanilor săi. A participat în cadrul mai multor show-uri de televiziune și s-a lăsat văzut în alte ipostaze față de cele din telenovele.

În articolul

Arturo Peniche vorbeșe despre problemele de sănătate. A fost nevoit să fie internat în spital

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x