Așteptări uriașe pentru serialul care o va aduce pe Özge Yağız din nou în rolul de protagonistă. Despre ce este vorba

Publicat pe 01.08.2023 la 13:43 Actualizat pe 01.08.2023 la 14:25

Una dintre cele mai așteptate drame care va fi difuzată în curând o aduce pe Özge Yağız din nou în rolul de protagonistă. Alături de Ilhan Șen urmează o nouă poveste de dragoste turcească filmată în Cappadocia.

Özge Yağız poartă o bluză albastră și are părul desprins, ondulat

Așteptări uriașe pentru serialul care o va aduce pe Özge Yağız din nou în rolul de protagonistă

Happy Channel

Seria Safir începe ca o dramă, însă ideea principală aduce în joc echivalente sociale intense. Filmările pentru această nouă poveste de iubire au început. Întâlnirea dintre Ilhan Șen și Özge Yağız a fost una pozitivă, cei doi arătându-și talentul în proiectele din trecut.

Așteptări uriașe pentru serialul care o va aduce pe Özge Yağız din nou în rolul de protagonistă

Proiectul mult așteptat aduce după sine pasiune, răzbunare și mânie în familia Gülsoy. Se așteaptă ca seria să atragă atenția încă de la primele episoade. Povestea are corespondență în viața socială de astăzi. Se așteaptă ca telespectatorii să găsească pasiune, testele fiind nelipsite din această ecuație. Drumuri periculoase vor fi presărate cu teste pentru personajele principale. Parteneriatul dintre Özge Yağız și İlhan Şen este așteptat de fanii din Turcia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Özge Yağız este recunoscută pentru frumusețea sa, dar și pentru serialele în care a jucat. A dovedit astfel că merită să-și ocupe locul pe care nu l-a mai părăsit de când a fost descoperită de fanii din întreaga lume. A fost observată pentru prima oară în Adini Sen Ky în 2018. A avut debutul după absolvirea cursurilor facultății Bașkent University.

Citește și: Ozge Yagiz face spectacol pe un iaht într-o rochie mulată. Și-a expus formele splendide în văzul tuturor

A urmat apoi proiectul Jurământul ceea ce i-a adus recunoaștere internațională. A primit astfel nominalizarea în cadrul Güzel Choice Awards la categoria “Cea mai bună actriță”. Născută pe 26 septembrie 1997, a studiat comunicare în timpul facultății. Rolul Reyhan a reușit să-i aducă noroc atât pe plan profesional cât și personal. A format un cuplu cu Gökberk Demirci atât pe platourile de filmare cât și în afara lor. Ulterior s-au despărțit, ca mai apoi să se regăsească.

Cu toate că a fost selectată în serialul istoric Kuruluș: Osman, rolul său i-a fost oferit unei alte actrițe. În 2020 a participat timp de 1 sezon în producția Sol Yanım cu personajul “Serra”. Printre actorii care au făcut parte din distribuție se numără Cemre Baysel, Tolga Mendi, și Cansel Elçin.

Cunoaște-o pe Özge Yağız, vedeta celebră din Turcia

În 2021, a interpretat rolul “Havva” în serialul „Unul dintre noi” ( İçimizden Biri). A reușit să-și construiască personajul, fiica unei familii musulmane din Turcia care se îndrăgostește de băiatul unei familii de creștini.

Citește și: Cum a fost surprinsă Ozge Yagiz la primele ore ale dimineții. Actrița din "Jurământul" servea cafeaua pe terasă

În 2022 a interpretat personajul Büşra Saruhanli și a apărut în serialul “Baba”. A avut două sezoane. În 2023 a muncit din greu pentru filmările a două pelicule, Başka Türlü Aşk și Beyaz Eşya. A primit nominalizarea la categoria “Cea mai bună actriță” pentru rolul “Reyhan Tarhun” în serialul “Jurământul”.

Faimoasa vedetă se numără în prezent printre cele mai proeminente nume din Turcia și continuă să-și extindă performanța în diferite roluri. Cu toate că niciun proiect profesional nu a reușit până în prezent să-l egaleze pe Jurământul, acest lucru nu spune altceva decât că Özge Yağız este cu adevărată o actriță populară. Deși serialul Baba a luat sfârșit, aceasta a continuat să-și extindă povestea pe micile ecrane. Are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe până în prezent.

În articolul

Așteptări uriașe pentru serialul care o va aduce pe Özge Yağız din nou în rolul de protagonistă. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x