Au apărut primele imagini din serialul Bahar cu Demet Evgar în rol principal. Se așteaptă a fi o producție inedită

Publicat pe 25.01.2024 la 15:13 Actualizat pe 25.01.2024 la 15:38

Demet Evgar revine în atenția publicului cu un rol inedit într-un serial mult așteptat. Este vorba despre Bahar, o nouă producție turcească.

Demet Evgar poartă un tricou alb și o bluză albastră

au apărut primele imagini din serialul Bahar cu Demet Evgar în rol principal

Happy Channel

Fanii actriței Demet Evgar așteaptă cu nerăbdare momentul în care vedeta va reveni pe micile ecrane. A devenit mămică pentru prima oară și până în prezent și-a dedicat timpul creșterii fiicei sale. Urmează să apară în producția Bahar, un nou serial turcesc ce are așteptări foarte mari.

Au apărut primele imagini din serialul Bahar cu Demet Evgar în rol principal

Trailerul serialului a adus noi curiozități din partea fanilor și povestea a devenit tot mai interesantă. Se știa deja că Bahar este un proiect interesant, însă acum a devenit tot mai așteptat pe măsură ce momentul important se apropie. Printre numele care fac parte din distribuție se află Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever și Hatice Aslan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Chiar dacă iarna este în tine, vei găsi mereu drumul către primăvară.”, se arată în primul trailer al seriei. Îi putem vedea astfel de membrii familiei ‘Yavuzoğlu’ împreună, suntem martorii tăcerii lui Bahar ( Demet Evgar) care încearcă să supraviețuiască în ciuda dificultăților pe care le experimentează. Primele imagini au venit să ofere noi indicii către povestea lui Bahar.

Citește și: Buğra Gülsoy și Demet Evgar apar împreună într-o nou proiect profesional. Emoționant și dur se arată serialul din noul sezon

Atunci când Bahar se află în fața morții, aceasta va experimenta o nouă față a familiei sale, în special a soțului Timur ( Mehmet Yilmaz Ak) ce pare perfect din afară. Cu Bahar care află brusc despre boala sa, toată dinamica familiei se schimbă. În acest proces, Evren (Buğra Gülsoy), Timur va fi rivalul lui Timur în orice sens. Fanii se vor aștepta la o reconstrucție a vieții lui Bahar, cu puncte importante într-o nouă tragedie. Demet Evgar este una dintre cele mai îndrăgite actrițe la momentul actual cu peste 1 milion de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe.

Viața actriței Demet Evgar s-a schimbat considerabil de când a devenit mămică

Protagonista mai multor serii turcești a ținut să se îndepărteze de micile ecrane pentru o perioadă, atunci când a devenit mămică pentru prima oară. A venit pe lume fiica sa Mavi, fructul iubirii din căsnicia cu Levent Babataș. Nu demult, a oferit declarații emoționante în fața presei din Turcia și a vorbit despre cel mai fericit eveniment din viața sa personală.

Citește și: Serialul în care Demet Evgar revine pe micile ecrane a avut parte de o schimbare majoră. Care este numele producției turcești în prezent

“Totul este bine, chiar mi-e dor de platourile de filmare. A trecut multă vreme. Chiar mă gândeam să mai amân momentul până mai târziu, dar se pare că va fi mai devreme decât mă așteptam. Abia aștept să mă bucur de proiectul în care voi participa.”, a transmis actrița. Aceasta a recunoscut că legătura pe care o are cu micuța Mavi este una indestructibilă.

“Sunt cu ea tot timpul, este o legătură foarte puternică între noi. O să fie cu mine de acum înainte pe platourile de filmare. Face trucuri micuțe. Răspunde tuturor la întrebări. Este un mix excelent. Pot să spun că viața mea s-a schimbat complet după venirea ei pe lume. Sunt fericită cu această schimbare.”, a menționat vedeta.

În articolul

Au apărut primele imagini din serialul Bahar cu Demet Evgar în rol principal. Se așteaptă a fi o producție inedită

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x