Au trecut 25 de ani de la premiera telenovelei La Usurpadora cu Gabriela Spanic. Schimbarea prin care a trecut vedeta

Publicat pe 04.04.2023 la 11:56 Actualizat pe 04.04.2023 la 12:40

Au trecut 25 de ani de la premiera telenovelei La Usurpadora cu Gabriela Spanic. Schimbarea prin care a trecut vedeta.

Gabriela Spanic poartă părul scurt, ruj roșu și zâmbește

Au trecut 25 de ani de la premiera telenovelei La Usurpadora cu Gabriela Spanic

Profimedia Images

Gabriela Spanic a jucat rolul vieții sale în 1998, pe vremea când le-a interpretat pe gemenele Paola și Paulina în telenovela “La Usurpadora”. De atunci, a rămas în ochii publicului ca una dintre cele mai îndrăgite vedete de telenovele.

Au trecut 25 de ani de la premiera telenovelei La Usurpadora

După ce o nouă versiune a telenovelei a prins viață în 2012, succesul nu s-a putut ridica la înălțimea așteptărilor celei din 1998. Jurnaliștii de la Suelta la Sopa au dorit să afle dacă va mai există un alt remake, de data aceasta cu Eiza Gonzalez în rol principal. Gabriela Spanic a fost mirată să afle că mai poate exista această posibilitate. Printre vedetele care i-ar putea lua locul se numără Anahi, Dulce Maria sau Eiza Gonzalez.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Toate sunt atât de drăguțe și profesioniste. Sper ca cea mai bună să câștige rolul.”, a declarat Gabriela Spanic, potrivit latinpost.com. De asemenea, a menționat faptul că dacă personajul i s-ar mai oferi încă o dată, l-ar juca cu mare plăcere. În 1998 a dat viață gemenelor Paola și Paulina, separate la naștere. Paulina a fost cea care a crescut în sărăcie, la maturitate având o relație cu un bărbat care o înșela. De cealaltă parte, Paola a fost cea privilegiată și cea care și-a înșelat soțul.

Citește și: Rețeta Gabrielei Spanic de chifteluțe umplute cu brânză pentru mâncarea de linte. Ce trucuri folosește actrița pentru o mâncare cu mult gust

Paola îi propune Paulinei să facă schimb de locuri pentru un an, iar totul se schimbă între cele două, atunci când tânăra săracă se îndrăgostește de soțul surorii sale. S-a zvonit chiar că Angelique Boyer să joace dublul rol, cândva atribuit atât de bine faimoasei Gabriela Spanic.

“L-am văzut și mi-a plăcut. Chiar a fost o telenovelă foarte bună. Îmi amintesc perfect, dar a fost deja repetată. Cred că trebuie să existe un timp între povești înainte de a le reface și cred că pentru o actriță este un vis să joace acest rol.”, a transmis Angelique Boyer. Show-ul original a avut mai mult de 100 de episoade la Televisa, din februarie până în iulie 1998. A fost o telenovelă de succes, transmisă în peste 125 de țări cu 25 de limbi diferite.

La Usurpadora a devenit musical

După succesul telenovelei în 1998, s-a dorit reluarea sau refacerea poveștii de foarte multe ori. Printre acestea s-a numărat și musicalul produs de către Santiago Limón ( Rebelde). Aici avem Valeria și Victoria, aceleași gemene ce vor fi jucate de către Isabella Castillo ( Grachi ). Producătorul colaborează ici cu Sebastian Krys, Priscilla Hernández și producătorul Matt Walden. Potrivit Variety, coloana sonoră va cuprinde 15 melodii latino, hiturile care au făcut furori în 1990, printre care și La vida es un carnaval, Livin la vida loca și altele.

Citește și: Gabriela Spanic, mesaj de mulțumire pentru fanii săi. De ce a făcut acest gest actrița din producția “La Usurpadora”

Toate telenovelele dețin un antagonist, însă niciuna nu a devenit iconică așa cum a făcut-o într-adevăr Paola Bracho, jucată impecabil de către Gabriela Spanic. Soția lui Carlos Daniel Bracho, aceasta se plictisește de viața sa perfectă și decide să plece într-o vacanță prelungită timp de un an de zile. Pentru a-și îndeplini visul, găsește persoana perfectă pentru a o înlocui și aceasta este chiar sora sa geamănă de mult pierdută, Paulina. Cu toate că faimoasa Gabriela Spanic are și în viața reală o soră geamănă, a jucat singură celebrul rol.

În articolul

Au trecut 25 de ani de la premiera telenovelei La Usurpadora cu Gabriela Spanic. Schimbarea prin care a trecut vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x