Rețeta Gabrielei Spanic de chifteluțe umplute cu brânză pentru mâncarea de linte. Ce trucuri folosește actrița pentru o mâncare cu mult gust

Publicat pe 03.04.2023 la 21:05 Actualizat pe 03.04.2023 la 21:33

Gabriela Spanic, celebra actriță din serialul “La Usurpadora” a dezvăluit fanilor o rețetă delicioasă de chiftele umplute cu brânză care pot fi servite la mâncarea de linte. Ce ingrediente a folosit actrița.

Gabriela Spanic

Gettyimages.com/Shutterstock

Gabriela Spanic este o împătimită a bucătărie și nu este pentru prima dată când actrița filmează rețetele sale. De această dată a prezența următorilor ei o rețetă de “Chifteluțe umplute cu brânză pentru a acompania lintea”, spune ea. Actrița a filmat toți pașii din bucătărie și ce legume a folosit pentru a ieși un preparat cu gust, dar și sănătos.

Este bine știut faptul că actrița este o bucătăreasă de excepție și dă sfaturi celor pasionați de domeniul culinar. Doamnele care o urmăresc au fost încântate să descopere o nouă rețetă delicioasă, din legume și brânză.

Cum prepară Gabriela Spanic chiftele umplute cu brânză și linte maro

Ingredientele de care aveți nevoie pentru a face rețeta Gabrielei Spanic:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pune lintea la fiert, timp în care sunt pregătite legumele. Ardeiul roșu, ceapa roșie și ceapa verde sunt tăiate în felii și bucăți mici peste care se presară sare, piper și un strop de oțet balsamic. Apoi se bagă la cuptor la 180 de grade. Lintea este fiară împreună cu ceapă, usturoi, țelină și zeamă de stoc de pui pentru gust.

Gabriela Spanic face un fel de aluat din banane pisate și făină pe care ulterior le umple cu brânză. Face o adâncitură în mijlocul fiecărei chiftele și umple cu bârnză. Apoi le trece prin pesmet, apoi prin făină, apoi prin ou și repetă procesul încă o dată.

După ce sunt prăjite în ulei, sunt servite cu mâncarea de linte șia sezonate cu legumele care au fost copate în cuptor.

Citește și: Gabriela Spanic le-a prezentat fanilor personajul pe care îl va jucat în serialul Amores. Prin ce schimbare trece actrița de dragul actoriei

Cu o cariera impresionanta și un aspect fizic deosebit la vârsta de 49 de ani, Gabriela Spanic este un exemplu pentru toți cei care doresc să se inspire.

În articolul

Rețeta Gabrielei Spanic de chifteluțe umplute cu brânză pentru mâncarea de linte. Ce trucuri folosește actrița pentru o mâncare cu mult gust

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x