Rețeta Gabrielei Spanic de chifteluțe umplute cu brânză pentru mâncarea de linte. Ce trucuri folosește actrița pentru o mâncare cu mult gust

Publicat pe 03.04.2023 la 21:05 Actualizat pe 03.04.2023 la 21:33

Gabriela Spanic, celebra actriță din serialul “La Usurpadora” a dezvăluit fanilor o rețetă delicioasă de chiftele umplute cu brânză care pot fi servite la mâncarea de linte. Ce ingrediente a folosit actrița.

Gabriela Spanic

Gettyimages.com/Shutterstock

Gabriela Spanic este o împătimită a bucătărie și nu este pentru prima dată când actrița filmează rețetele sale. De această dată a prezența următorilor ei o rețetă de “Chifteluțe umplute cu brânză pentru a acompania lintea”, spune ea. Actrița a filmat toți pașii din bucătărie și ce legume a folosit pentru a ieși un preparat cu gust, dar și sănătos.

Este bine știut faptul că actrița este o bucătăreasă de excepție și dă sfaturi celor pasionați de domeniul culinar. Doamnele care o urmăresc au fost încântate să descopere o nouă rețetă delicioasă, din legume și brânză.

Cum prepară Gabriela Spanic chiftele umplute cu brânză și linte maro

Ingredientele de care aveți nevoie pentru a face rețeta Gabrielei Spanic:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pune lintea la fiert, timp în care sunt pregătite legumele. Ardeiul roșu, ceapa roșie și ceapa verde sunt tăiate în felii și bucăți mici peste care se presară sare, piper și un strop de oțet balsamic. Apoi se bagă la cuptor la 180 de grade. Lintea este fiară împreună cu ceapă, usturoi, țelină și zeamă de stoc de pui pentru gust.

Gabriela Spanic face un fel de aluat din banane pisate și făină pe care ulterior le umple cu brânză. Face o adâncitură în mijlocul fiecărei chiftele și umple cu bârnză. Apoi le trece prin pesmet, apoi prin făină, apoi prin ou și repetă procesul încă o dată.

După ce sunt prăjite în ulei, sunt servite cu mâncarea de linte șia sezonate cu legumele care au fost copate în cuptor.

Citește și: Gabriela Spanic le-a prezentat fanilor personajul pe care îl va jucat în serialul Amores. Prin ce schimbare trece actrița de dragul actoriei

Cu o cariera impresionanta și un aspect fizic deosebit la vârsta de 49 de ani, Gabriela Spanic este un exemplu pentru toți cei care doresc să se inspire.

În articolul

Rețeta Gabrielei Spanic de chifteluțe umplute cu brânză pentru mâncarea de linte. Ce trucuri folosește actrița pentru o mâncare cu mult gust

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2025. Gemenii sunt sfătuiți să scoată altruismul la iveală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Conceptul care se află într-un singur oraș din România. Primăria a investit un milion de euro: "Mai la îndemână"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care s-ar putea să aibă nevoie de bani până la finalul lunii ianuarie 2025. Nativii care au nevoie de sprijin financiar
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Ion Ţiriac, anunţul momentului despre lovitura de proporţii dată de David Popovici! Ce s-a întâmplat după controversa uriaşă în care a fost implicat
MediCOOL
Metode de îmbunătățire a antrenamentelor de fitness. Ce poți face pentru a te menține în formă
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Cum să gestionezi crizele de furie ale copiilor în public: strategii utile pentru părinți
MediCOOL
Remedii naturale pentru a combate inflamația. Cum pot acționa împotriva simptomelor
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x