Rețeta Gabrielei Spanic de chifteluțe umplute cu brânză pentru mâncarea de linte. Ce trucuri folosește actrița pentru o mâncare cu mult gust

Publicat pe 03.04.2023 la 21:05 Actualizat pe 03.04.2023 la 21:33

Gabriela Spanic, celebra actriță din serialul “La Usurpadora” a dezvăluit fanilor o rețetă delicioasă de chiftele umplute cu brânză care pot fi servite la mâncarea de linte. Ce ingrediente a folosit actrița.

Gabriela Spanic

Gettyimages.com/Shutterstock

Gabriela Spanic este o împătimită a bucătărie și nu este pentru prima dată când actrița filmează rețetele sale. De această dată a prezența următorilor ei o rețetă de “Chifteluțe umplute cu brânză pentru a acompania lintea”, spune ea. Actrița a filmat toți pașii din bucătărie și ce legume a folosit pentru a ieși un preparat cu gust, dar și sănătos.

Este bine știut faptul că actrița este o bucătăreasă de excepție și dă sfaturi celor pasionați de domeniul culinar. Doamnele care o urmăresc au fost încântate să descopere o nouă rețetă delicioasă, din legume și brânză.

Cum prepară Gabriela Spanic chiftele umplute cu brânză și linte maro

Ingredientele de care aveți nevoie pentru a face rețeta Gabrielei Spanic:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pune lintea la fiert, timp în care sunt pregătite legumele. Ardeiul roșu, ceapa roșie și ceapa verde sunt tăiate în felii și bucăți mici peste care se presară sare, piper și un strop de oțet balsamic. Apoi se bagă la cuptor la 180 de grade. Lintea este fiară împreună cu ceapă, usturoi, țelină și zeamă de stoc de pui pentru gust.

Gabriela Spanic face un fel de aluat din banane pisate și făină pe care ulterior le umple cu brânză. Face o adâncitură în mijlocul fiecărei chiftele și umple cu bârnză. Apoi le trece prin pesmet, apoi prin făină, apoi prin ou și repetă procesul încă o dată.

După ce sunt prăjite în ulei, sunt servite cu mâncarea de linte șia sezonate cu legumele care au fost copate în cuptor.

Citește și: Gabriela Spanic le-a prezentat fanilor personajul pe care îl va jucat în serialul Amores. Prin ce schimbare trece actrița de dragul actoriei

Cu o cariera impresionanta și un aspect fizic deosebit la vârsta de 49 de ani, Gabriela Spanic este un exemplu pentru toți cei care doresc să se inspire.

În articolul

Rețeta Gabrielei Spanic de chifteluțe umplute cu brânză pentru mâncarea de linte. Ce trucuri folosește actrița pentru o mâncare cu mult gust

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 februarie 2025. Racii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Patronul Nordis le face păgubiţilor o promisiune: le va împărţi câte 100 de apartamente pe lună
a1.ro
Când și unde va avea loc înmormântarea lui Andrei Perneș. Nașul fostului concurent de la Mireasa a mărturisit toate detaliile
HelloTaste.ro
Pârjoale moldovenești. Una dintre cele mai populare rețete tradiționale
Catine
Omletă cu cartofi dulci. Cremozitate și dulceață subtilă
useit.ro
NASA a recalculat riscul unui impact cu asteroidul 2024 YR4. E considerat cel mai periculos descoperit în ultimele decenii
as.ro
„E răpire internaţională” Fostul partener de afaceri al lui Adrian Mutu, implicat într-un scandal monstru!
MediCOOL
Tipul de fibre care poate proteja împotriva gripei. Un studiu a analizat efectele acestui carbohidrat în organism
Spynews
Alina Sorescu și-a luat fetițele și a plecat în vacanță, după ce divorțul s-a încheiat oficial. Ce destinație au ales pentru relaxare / FOTO
DeParinti
Expunerea la murdărie: de ce e important să îți lași copilul să se joace liber
MediCOOL
Vitamina care poate reduce riscul de pietre la rinichi cu 22%. Ce au aflat oamenii de știință despre ea
HelloTaste
Cheesecake cu sos de afine. Desert cremos, parfumat și irezistibil
x