Ayça Ayşin Turan apare în cea mai nouă fotografie din mediul online cu zâmbetul pe buze. Actrița s-a despărțit de faimosul Alp Navruz

Publicat pe 02.11.2022 la 11:58 Actualizat pe 02.11.2022 la 13:21

Ayça Ayşin Turan apare în cea mai nouă fotografie din mediul online cu zâmbetul pe buze. Actrița s-a despărțit de faimosul Alp Navruz.

Ayça Ayşin Turan poartă o pălărie cu boruri mari și ține camera foto cu mâna stângă

Ayça Ayşin Turan apare în cea mai nouă fotografie din mediul online cu zâmbetul pe buze

Instagram

După zvonurile despărțirii de Alp Navruz, faimoasa actriță de origine turcă Ayça Ayşin Turan apare în cea mai nouă fotografie din mediul online cu zâmbetul pe buze. Aceasta a optat pentru o coafură diferită față de ceea ce i-a obișnuit pe fani până acum. O coadă de cal ce i-a lăsat la vedere trăsăturile feței.

Ayça Ayşin Turan apare în cea mai nouă fotografie din mediul online cu zâmbetul pe buze

Îndrăgita actriță de origine turcă și-a sărbătorit ziua de naștere pe 25 octombrie. Vedeta se pare că a sărbătorit fără partenerul său de pe platourile de filmare, Alp Navruz. În prezent se zvonește că cei doi s-au despărțit. Cu toate acestea, Ayça Ayşin Turan își continuă activitatea profesională și postează în continuare fotografii pe rețelele de socializare. Cea mai nouă dintre acestea o înfățișează pe vedetă cu zâmbetul pe buze și cu o coafură complet diferită. A vorbit recent și despre despărțirea de partenerul său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Aș vrea să punctez faptul că orice relație își are finalul său la un moment dat. Pot exista neînțelegeri între parteneri. Am vorbit amândoi și am luat această decizie de comun acord. Nu există niciun adevăr în tot ceea ce s-a scris până acum în presă. Pentru cei care au împrăștiat zvonurile, le doresc doar iubire și respect dar și conștientizare.”, a declarat Ayça Ayşin Turan, potrivit Sabah.com.tr. Cei doi și-au șters fotografiile de cuplu din mediul online și au eliminat orice urmă a dragostei care a existat cândva. Deși au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia și s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “Povestea de pe insulă”, drumurile lor s-au distanțat în timp.

Citește și: Giovanna Antonelli a publicat o imagine rară cu partenerul său de viață, într-o ipostază tandră. Cum s-au fotografiat în intimitatea locuinței

Dacă Alp Navruz își continuă proiectele profesionale, frumoasa Ayça Ayşin Turan nu a mai optat pentru nicio ofertă încă de la finalizarea filmărilor pentru serialul “Povestea de pe insulă”. Vestea despărțirii dintre cei doi i-a luat pe surprindere pe fanii din întreaga lume.

Ayça Ayşin Turan se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia

Cu toate că Ayça Ayşin Turan a ținut să se retragă pentru o perioadă din lumina reflectoarelor și să rămână în atenția fanilor doar în mediul online, fanii o apreciază în continuare și actrița rămâne în topul preferințelor. Afra Saraçoğlu îi urmează ca și poziționare, fiind printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia. Pe locul 3 se află Hazar Ergüçlü, protagonista din “Flăcările destinului”.

Citește și: Özge Gürel surprinde cu un nou stil. Vedeta a fost foarte greu de recunoscut în mediul online

Ayça Ayşin Turan s-a născut în Germania, însă alături de familie s-a mutat în Turcia, țară care a și adoptat-o ca una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale țării. A devenit cunoscută cu rolul din serialul dramatic “Black Rose” și ulterior numele ei a fost asociat cu cele mai importante producții din Turcia. Ayça Ayşin Turan și-a început cariera la vârsta de 8 ani, atunci când a jucat pentru prima oară în piese de teatru. A jucat în serialul “Iarna neagră” alături de colegul Alperen Duymaz. Nu doar că este o actriță desăvârșită, dar și cariera de model a lăsat-o în atenția fanilor din lumea întreagă.

În articolul

Ayça Ayşin Turan apare în cea mai nouă fotografie din mediul online cu zâmbetul pe buze. Actrița s-a despărțit de faimosul Alp Navruz

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x