Özge Gürel surprinde cu un nou stil. Vedeta a fost foarte greu de recunoscut în mediul online

Publicat pe 01.11.2022 la 13:09 Actualizat pe 01.11.2022 la 13:41

Özge Gürel surprinde cu un nou stil. Vedeta a fost foarte greu de recunoscut în mediul online după o serie de fotografii postate pe profilul personal.

Özge Gürel poartă părul lung, desprins și își ține mâna stângă spre ureche

Özge Gürel se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Actrița a jucat alături de Can Yaman în seriale fenomen

Instagram

Özge Gürel se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A cunoscut succesul odată cu rolurile din serialele fenomen pe care le are la activ în portofoliu, acolo unde a jucat împreună cu Can Yaman. După nunta mult așteptată alături de Serkan Çayoğlu, actrița a revenit pe internet în atenția publicului.

Özge Gürel surprinde cu un nou stil pe rețelele sociale

Deși în prezent este una dintre cele mai de succes actrițe din țara sa natală, Özge Gürel a declarat într-un interviu recent că a devenit o profesionistă în adevăratului sens al cuvântului fără ca măcar să-și dea seama. Are peste 5 milioane de fani pe contul personal de instagram și peste 500 de fotografii și filmulețe postate până acum. Deși discretă în legătură cu viața personală, Özge Gürel a ținut să le arate internauților cele mai emoționante momente petrecute la nunta cu Serkan Çayoğlu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri și viața lor a fost încununată fără doar și poate cu o căsnicie. După o perioadă în care Özge Gürel s-a bucurat de noul statut, aceasta și-a uimit fanii cu cele mai noi fotografii postate pe internet. Vedeta este de nerecunoscut într-o ținută ce ar putea fi purtată cu ușurință de multe femei. Aceasta a îmbrăcat o pereche de pantaloni închiși la culoare, dar și o cămașă tatipică. Machiaj pe care l-a abordat a schimbat-o atât de mult încât cei care o îndrăgesc au rămas surprinși fără doar și poate.

Citește și: Hande Erçel a îmbrăcat o salopetă alb-negru și s-a lăsat fotografiată pe podea. Cum arată imaginea care i-a încântat pe internauți

“Eram în spatele camerei și dintr-o dată m-am trezit în fața ei. Nici nu știu ce-am făcut prima dată. După ce am avut primul rol am lucrat ca maestru patiser și m-am dedicat bucătăriei.”, a declarat Özge Gürel despre începuturile perioadei ca actriță. Aceasta a declarat că și-a dorit întotdeauna o meserie care să-i țină activă curiozitatea și suspansul.

Ce spune Özge Gürel despre cariera sa de actriță

Özge Gürel a participat în cadrul “ Beyoğlu Culture Road Festival” și a vorbit în cadrul campaniei Youth and children’s meetings. Este una dintre cele mai apreciate figuri ale generației sale și continuă să-i surprindă pe cei care o urmăresc cu fiecare rol sau apariție.

“Se spune că poveștile bune vin de la cei care știu să le spună. Iubesc această perspectivă.”, a declarat vedeta. Özge Gürel s-a căsătorit cu Serkan Çayoğlu într-o ceremonie în Verona, iar cele mai multe dintre imagini au fost distribuite și pe paginile de socializare ale celor doi. Se pare că povestea nunții celor doi este cu totul specială. Vedeta nu și-a văzut rochia de mireasă înainte de marele eveniment, iar ținuta a fost creat cu doar 4 zile înainte. Cei doi formează un cuplu încă din 2015.

Citește și: Can Yaman s-a lăsat filmat în mașină. Ținuta pe care a purtat-o celebrul actor din “Vis de iubire” a ridicate nenumărate semne de întrebare

Özge Gürel s-a născut pe 5 februarie 1987 și a studiat business în cadrul Beykent University. Ulterior a renunțat la cursurile facultății pentru a se concentra exclusiv pe actorie. Pe lângă talentul actoricesc, vedeta este și o cântăreață îndrăgită. S-a cunoscut cu partenerul său pe platourile de filmare, iar relația dintre cei doi a rămas la fel de puternică pe măsură ce timpul a trecut.

În articolul

Özge Gürel surprinde cu un nou stil. Vedeta a fost foarte greu de recunoscut în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x