Ayça Ayşin Turan surprinde cu o fotografie emoționantă în mediul online. Pe cine ține în brațe partenera lui Alp Navruz

Publicat pe 06.09.2022 la 11:17 Actualizat pe 06.09.2022 la 12:00

Ayça Ayşin Turan surprinde cu o fotografie emoționantă în mediul online. Pe cine ține în brațe partenera lui Alp Navruz și ce au avut de spus fanii vedetei.

Ayça Ayşin Turan poartă un costum alb cu mâneci lungi și cu decolteu

Ayça Ayşin Turan se află pe covorul roșu

Happy Channel

Ayça Ayşin Turan se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Este într-o relație cu Alp Navruz, asta după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare, acolo unde au jucat rolurile unor îndrăgostiți. Cea mai recentă apariție a frumoasei vedete a surprins fanii care i-au fost întotdeauna alături.

Ayça Ayşin Turan surprinde cu o fotografie emoționantă în mediul online

Ayça Ayşin Turan a postat o fotografie recentă în mediul online și a reușit să-și surprindă urmăritorii de pretutindeni. Se află într-o relație cu faimosul Alp Navruz și continuă să-și trăiască viața de vis atât pe platourile de filmare cât și în viața reală. Cea mai recentă ipostază a vedetei a lăsat cu gura căscată pe cei mai mulți dintre internauți.

Aceasta apare ținând în brațe un copil, iar cei mai mulți dintre cei care o îndrăgesc au subliniat faptul că i-ar sta bine în “rolul” de mămică. Are peste 6 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, așa că nu este de mirare faptul că mai mult de 4 mii dintre aceștia i-au lăsat comentarii în dreptul ultimei fotografii. De asemenea, peste 100 de mii de aprecieri a primit partenera lui Alp Navruz.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Rolul de mămică ți se potrivește de minune”, “Dumnezeu să te binecuvânteze, copilul seamănă cu Alp”, “Cât de frumoasă ești”, “Ce frumoasă ești în rolul de mămică”, „Abia aștept să văd o astfel de fotografie cu copilul tău”, au fost doar câteva dintre cuvintele lăsate de internauți. Deși este o actriță de succes, o bună perioadă de timp Ayça Ayşin Turan a ținut să-și petreacă mai multe luni de vacanță alături de partenerul său, Alp Navruz.

Citește și: Hazar Ergüçlü din “Flăcările Destinului”, într-o rochie transparentă care îi dezvăluie formele de invidiat. Actrița, așa cum puțini au văzut-o

Protagoniștii serialului turcesc „Ada Masalı” s-au cunoscut în cadrul producției și o bună perioadă de timp au semnalat doar că sunt prieteni buni, însă odată cu trecerea timpului Alp Navruz a spus adevărul.

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz își continuă vacanța împreună

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz și-au surprins fanii cu noi fotografii din vacanță. Pe conturile celor doi, apar în cadrul Instastory mai multe ipostaze în care se pare că le arată tuturor că au pornit din nou la drum, către locuri de poveste.

Ayça Ayşin Turan s-a născut pe 25 octombrie 1992 și este una dintre marile speranțe ale cinematografiei din Turcia. Este cunoscută pentru rolul “Meryem” din serialul cu același nume, însă cel mai important proiect al său este “Ada Masali”, acolo unde a interpretat rolul de protagonistă alături de partenerul său din viața reală, Alp Navruz.

Citește și: Bergüzar Korel și-a surprins fanii cu cea mai nouă schimbare de look. Cum a apărut vedeta din “1001 de nopți” în mediul online

Și-a început cariera artistică în anul 2007 și de atunci a continuat cu roluri inedite în cele mai urmărite producții turcești. Este într-o relație cu Alp Navruz din 2021 și a câștigat de-a lungul timpului mai multe premii. Deși s-a născut în Turcia, cei mai mulți dintre membri familiei sale sunt imigranți din Grecia. Este cea mai mică fiică dintre cei 7 frați. Are 5 frați și 2 surori, iar în mediul online pot fi observate mai multe ipostaze, atât din cadrul proiectelor profesionale cât și din viața personală.

În articolul

Ayça Ayşin Turan surprinde cu o fotografie emoționantă în mediul online. Pe cine ține în brațe partenera lui Alp Navruz

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x