Ayça Ayşin Turan, judecată pentru ultimele apariții în mediul online. Ce au remarcat fanii

Publicat pe 31.03.2024 la 15:30 Actualizat pe 29.03.2024 la 10:00

Ayça Ayşin Turan urmează să revină în atenția publicului cu un nou proiect profesional. Vedeta a apărut recent în mediul online, însă a fost judecată de fani.

Ayça Ayşin Turan poartă o bluză neagră cu mâneci lungi și are părul desprins, ondulat

Ayça Ayşin Turan, judecată pentru ultimele apariții în mediul online

Happy Channel

Ayça Ayşin Turan revine în atenția publicului alături de faimosul Serkan Çayoğlu în producția Kader Bağları ce va fi difuzată pe una dintre platformele de streaming. Cei doi vor juca rolurile de protagoniști în noul sezon. Audițiile preliminarii au fost deja realizate.

Ayça Ayşin Turan, judecată pentru ultimele apariții în mediul online

Filmările au început, iar actorii s-au cunoscut. Ayça Ayşin Turan pe care o vedem și în Iarna Neagră, serial difuzat și pe Happy Channel, a realizat primele declarații legate de atmosfera de pe platourile de filmare. A filmat alături de Serkan Çayoğlu scene importante ce vor fi integrate în producția mult așteptată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vedeta din Iarna Neagră a lipsit o vreme de pe platourile de filmare și de pe micile ecrane, însă este pregătită să revină în atenția publicului care a îndrăgit-o încă de la primele seriale în care a jucat.

Citește și: Condițiile pe care Ayça Ayşin Turan din “Iarna neagră” le impune atunci când alege un proiect profesional. Despre ce este vorba

“Totul este frumos, pe platourile de filmare este foarte plăcut. M-am odihnit pentru o perioadă, mi-a fost dor să fiu aici. Este o echipă excelentă, energia tuturor s-a potrivit încă din prima zi. Din toată inima sper să fie un serial pe care fanii să-l iubească.”, a declarat Ayça Ayşin Turan, arată seriesturkish.com. Și-a exprimat încrederea că serialul Kader Bağları va fi o producție excelentă pentru noul sezon.

Recent, a fost judecată de fanii din mediul online pentru ultimele sale apariții. Născută pe 25 octombrie 1992 în Turcia, a avut un rol de excepție în serialul Iarna Neagră. A format un cuplu cu Alp Navruz timp de un an, însă relația lor s-a sfârșit în luna octombrie a lui 2022. Ulterior, actrița a fost alăturat numelor precum Murat Boz sau Umut Evrigen. Se zvonește în prezent că Ayça Ayşin Turan a optat pentru remodelarea chipului cu ajutorul operațiilor estetice. Este vorba despre botox la nivelul obrajilor și subțierea anumitor părți ale feței.

Ayça Ayşin Turan, o adevărată apariție în de revistă pe rețelele sociale

În cea mai recentă postare de pe rețelele sociale, Ayça Ayşin Turan apare pe platourile de filmare într-o pereche de pantaloni lungi, lejeri și un top negru ce îi lasă la vedere abdomenul de invidiat. Părul lung ce o caracterizează este lăsat natural pe spate. Are peste 6 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde de fiecare dată este apreciată.

Citește și: Ayça Ayşin Turan a îmbrăcat o rochie lungă de plasă ce i-a lăsat la iveală formele de invidiat. Cum arată

“Un corp perfect”, “Cea mai frumoasă fată din totdeauna”, “Ce frumusețe”, “Cred că frumusețea ta mă răpește”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Noul serial în care Ayça Ayşin Turan joacă rolul de protagonistă se ghidează după zicala “dragostea bate destinul”. Scenele de dragoste și soarta protagoniștilor va fi pusă la grea încercare.

Kader Bağları este povestea unei iubiri pasionale a doi tineri care își încrucișează drumurile într-o podgorie. Este vorba despre testele prin care trebuie să treacă Sevda și Kerem, două persoane din două lumi total diferite. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Arzu Gamze Kılınç, Alptekin Serdengeçti, Nazlı Bulum, Sanem Babi, Mehmet Aykaç, Zeynep Köse, Tolga İskit, Aslı İçözü, Betül Çobanoğlu și Yusuf Akgün. Produs de Benal Tairi și scris de Sema Ali Erol, serialul se așteaptă a fi un succes total.

În articolul

Ayça Ayşin Turan, judecată pentru ultimele apariții în mediul online. Ce au remarcat fanii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x