Ayça Ayşin Turan revine pe micile ecrane într-un nou proiect. Actrița vorbește despre o posibilă relație de iubire

Publicat pe 21.03.2024 la 11:36 Actualizat pe 21.03.2024 la 12:17

După eșecul înregistrat cu producția Kader Bağları - Legăturile destinului, frumoasa Ayça Ayşin Turan revine pe micile ecrane cu un nou personaj. Actrița vorbește despre o posibilă relație amoroasă.

actrița poartă un maiou albastru și păr desprins

Ayça Ayşin Turan revine pe micile ecrane într-un nou serial

Instagram

Cu toate că producția Kader Bağları nu a avut succesul așteptat, actrița Ayça Ayşin Turan revine pe micile ecrane într-un nou proiect profesional. Își continuă activitatea artistică și este pregătită să-și uimească fanii cu talentul său. Printre proiectele de succes se numără Ada Masali – Povestea de pe insulă, serialul care a avut premiera în 2021 și acolo unde a jucat rolul de protagonistă alături de Alp Navruz.

Ayça Ayşin Turan revine pe micile ecrane într-un nou proiect

De-a lungul timpului a experimentat personaje care i-au adus notorietatea în lume și cel mai recent proiect nu face excepție. Joacă alături de Serhat Teoman rolul de protagonistă și povestea pe care o vor aduce în fața publicului este deja mult așteptată. Premiera are loc pe 22 martie în țara de origine și este un film care îi va duce pe fani într-o comedie romantică perfectă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ayça Ayşin Turan joacă rolul Idil și cu toate că aceasta trece prin clipe dificile atât în afacere cât și în viața personajă, reușește de asemenea să se îndrăgostească.

“Idil este o fată foarte drăguță care încearcă să-și îndeplinească visele. Este un personaj cu care multă lume se va regăsi. Mereu iau notițe atunci când citesc un scenariu. Atunci când am citit povestea, idil m-a făcut să fiu entuziasmată. Ne-am distrat pe platourile de filmare, echipa a fost minunată’, a spus aceasta, arată superhaber.com. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără erhat Teoman. Ezgi Şenler, Ali Gözüşirin, Ali Yoğurtçuoğlu, Yasemin Yazıcı, Gizem Kala și Yıldız Kültür.

Citește și: Filmările pentru serialul Legăturile destinului - Kader Bağları au luat sfârșit. Ce spun protagoniștii Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan despre povestea turcească

Înainte de premieră, actorii au oferit detalii despre munca oferită pe platourile de filmare pentru a ajunge încă o dată în atenția publicului.

“Avem plăceri nelimitate în viață, trebuie să ținem de ele. Există nenumărate platforme digitale pe care putem urmări seriale, dar cred că emoțiile și trăirile colective sunt complet diferite. Te mai poți bucura încă o dată de un film la cinema.”, a spus Serhat Teoman, actorul care joacă alături de Ayça Ayşin Turan.

Detaliile oferite de Serhat Teoman despre filmul "Because of Love"

Actorul a ținut să ofere informații legate de noul său proiect profesional, acolo unde joacă împreună cu Ayça Ayşin Turan. Cei doi formează un cuplu pe micile ecrane, însă este departe de a reprezenta un clișeu, potrivit declarațiilor acestuia.

Citește și: Ayça Ayşin Turan din “Iarna neagră” a îmbrăcat o ținută casual și s-a lăsat fotografiată pe stradă. Protagonista a optat pentru o geantă de culoare galbenă

“Când conceptul unei comedii romantice sau a unui film sunt menționate alăturat, fraze cheie precum clișee sau asta s-a mai făcut în trecut apar imediat în minte. Cu toate astea, atunci când am citit scenariul de la Because of loving, toate acele stereotipuri au fost lăsate deoparte, să spunem așa. Este o poveste despre răzbunare cu o tentă de umor.”, a povestit acesta.

Actorul a menționat că întreaga poveste îi va duce pe spectatori cu gândul la o vacanță de vară prelungită. Cu peste 6 milioane de fani pe pagina personală de instagram, actrița Ayça Ayşin Turan a publicat până acum peste 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt colaborări cu diverse reviste celebre în Turcia dar și în lume.

În articolul

Ayça Ayşin Turan revine pe micile ecrane într-un nou proiect. Actrița vorbește despre o posibilă relație de iubire

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x