Filmările pentru serialul Legăturile destinului - Kader Bağları au luat sfârșit. Ce spun protagoniștii Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan despre povestea turcească

Publicat pe 07.01.2024 la 12:30 Actualizat pe 07.01.2024 la 12:26

Filmările pentru serialul Legăturile destinului - Kader Bağları au luat sfârșit. Actorii au avut șansa de a performa în izmir și Şarköy. Primul episod a reușit deja să impresioneze audiența și a fost difuzat pe 30 septembrie. Cu toate acestea, cifrele au fost sub așteptările tuturor. Ce spun protagoniștii.

Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan

Filmările pentru serialul Legăturile destinului - Kader Bağları au luat sfârșit

Happy Channel/ Instagram

Cifrele care au venit ca o favoarea a eforturilor depuse de echipă și actorii principali nu au reușit să fie atinge în primul episod. Ayça Ayşin Turan și Serkan Çayoğlu au oferit amândoi declarații cu privire la filmări, episoade și alte detalii.

Filmările pentru serialul Legăturile destinului - Kader Bağları au luat sfârșit

Echipa este de părere că vor veni și perioade mai pozitive din acest punct de vedere. Serialul Legăturile destinului - Kader Bağları a reușit să atragă energie pozitivă în mediul online, acolo unde au apărut nenumărate filmulețe și fotografii cu actorii principali. Energia dintre cei doi nu a fost trecută cu vederea, fiind apreciați pentru cele mai mici gesturi. Producția trebuie să concureze acum cu seriale precum Gönül Dağı (Gönül Mountain) și Kardeşlerim (For My Family).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele două prudcții se află la cel de-al 4-lea sezon și au deja fanii loiali care urmăresc fiecare episod transmis. De asemenea, pentru Legăturile destinului s-a pus problema că va fi difuzat într-o zi de weekend, ceea ce înseamnă cifre cu mult sub așteptări față de o zi prevăzută în timpul săptămânii. Este clar că misiunea pe care o are serialul Legăturile destinului nu este una tocmai ușoară. Dacă privești totuși eforturile depuse de echipă, totul se schimbă.

Citește și: Fanii actriței Ayça Ayşin Turan ar putea salva serialul Legăturile destinului - Kader Baglari. Ce arată presa din Turcia

“Povestea și scenariul au fost dintr-o povestea. Am văzut o poveste devenind realitate. Am avut un proces al unei povești cu adevărat.”, a declarat Ayça Ayşin Turan. Cât despre Serkan Çayoğlu, acesta s-a arătat impresionat de locațiile în care s-a filmat totul.

“Au fost locuri impresionante care s-au potrivit cu adevărat poveștii noastre.”, a spus actorul. Cadrele din Izmir și Şarköy au fost de-a dreptul impresionante, cel puțin așa susțin actorii principali.

“În general a fost un proces plăcut. Am fost pe platourile de filmare timp de două luni. Este foarte dificil să-mi amintesc ce făceam înainte de aceste două luni. Am avut o perioadă frumoasă și interacțiuni drăguțe. Cred că acest lucru se va vedea pe micile ecrane.”, a spus.

Ce spune Ayça Ayşin Turan despre filmările din Legăturile destinului - Kader Bağları

Ayça Ayşin Turan a punctat faptul că a avut o oportunitate grozavă de a filma alături de Serkan Çayoğlu. L-a numit “numărul 10” și a reușit să atragă atenția cu câteva cuvinte.

Citește și: Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan au primit cea mai dificilă misiune în noul serial turcesc. Despre ce este vorba

“Sunt foarte fericită și norocoasă să lucrez cu Serkan. Suntem uimitori, am devenit o echipă grozavă. Suntem literalmente foarte armonioși, o echipă bucuroasă.”, a transmis actrița din Iarna Neagră. Serkan Çayoğlu a declarat că nu a fost nevoie de efoturi suplimentare pentru a face totul să funcționeze, dată fiind echipa.

“A fost o energie foarte bună. Atât echipa cât și eu și Ayça. Dacă nu se reflectă acest lucru pe micile ecrane, nu mă interesează.”, a spus actorul. Povestea de dragoste plină de pasiune dintre doi tineri ale căror drumuri se vor intersecta într-o podgorie. Sevda și Kerem, doi oameni din două lumi complet diferite. Ayça Ayşin Turan are peste 6 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe.

În articolul

Filmările pentru serialul Legăturile destinului - Kader Bağları au luat sfârșit. Ce spun protagoniștii Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan despre povestea turcească

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x