Ayça Ayşin Turan vorbește despre pasiunea pentru actorie. Cum a început totul în cazul vedetei

Publicat pe 04.06.2024 la 11:00 Actualizat pe 04.06.2024 la 11:37

Frumoasa actriță Ayça Ayşin Turan vorbește într-un interviu recent despre pașii care au condus-o la visul de a deveni vedetă. Cum a ajuns să joace în cele mai importante seriale din Turcia.

actriță zâmbește

Ayça Ayşin Turan vorbește despre pasiunea pentru actorie

Instagram

Numele său a devenit deja cunoscut în lumea întreagă. A început în seriale turcești, iar valoarea lor a crescut odată cu timpul. Astăzi, Ayça Ayşin Turan vorbește într-un interviu recent despre pasiunea pentru actorie și cum a început să se dezvolte în această zonă profesională.

Ayça Ayşin Turan vorbește despre pasiunea pentru actorie

Chiar dacă încă de la început nu și-a dat seama care este menirea sa și ce va urma să facă pe viitor. În prezent se bucură de succes atât pe micile ecrane cât și pe rețelele sociale. Are peste 6 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt colaborări cu diferite branduri, dar și apariții în reviste.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am fost interesată și curioasă de procesul din spatele scenei. Curiozitatea mea a început atunci când am început să urmăresc filme și voiam să văd cum sunt construite acele lumi și să studiez cinema și televiziune. M-am văzut pe platourile de filmare ca actor. După ce am început să joc, a devenit o pasiune. Când mă uit în spate pot să înțeleg că mi-am găsit menirea.”, a spus vedeta, arată egetelgraf.com.

Citește și: Ayça Ayşin Turan, răsfățată cu daruri scumpe de către brandurile de lux. Ce avere are frumoasa actriță la 31 de ani

Cu toate că în prezent este singură și nu formează un cuplu, a vorbit despre subiectul iubirii într-un alt interviu. Și-a dorit întotdeauna să comunice cu camerele de filmat în așa fel încât să le fie alături fanilor și să-i facă pe aceștia să vadă ceea ce își dorește de fapt să transmită.

“Pentru mine a fost o experiență dificilă, apoi am început să mă obișnuiesc, a fost simplu. De fapt, m-am obișnuit după o perioadă și m-am găsit în fața camerelor, acolo unde ar trebui să fie locul meu.”, a spus vedeta. Spune că anumite scene pe care le joacă pot fi improvizate, însă își dorește ca de fiecare dată totul să funcționeze perfect.

Ayça Ayşin Turan se descrie ca o persoană “determinată și ambițioasă”

Mărturisește că atunci când este pregătită să ofere publicul un anumit personaj, se gândește cum ar putea să-l păstreze pentru o perioadă lungă de timp în amintirea acestora.

“Nu sunt răzbunătoare. Nu cred că doresc asta nimănui. E de ajuns să văd cum curge viața. Nu sunt ambițioasă. Sunt muncitoare și determinată, dar de exemplu nu am ambiție pentru nimic.”, a declarat actrița de origine turcă. Nu a ținut să ofere informații legate de lucrurile nebunești pe care le-a făcut din iubire, însă spune că acest sentiment este “nebunesc” în sine.

Citește și: Ayça Ayşin Turan revine pe micile ecrane într-un nou proiect. Actrița vorbește despre o posibilă relație de iubire

Spune că va vârsta de 30 de ani observă viața într-un mod cu totul diferit față de cum o făcea până acum. Pespectivele sale de viață s-au schimbat cu totul.

“Se spune mereu că femeile se schimbă atunci când împlinesc 30 de ani. Perspectiva de viață este diferită. Am simțit atunci când am împlinit 30 de ani. Observi viața dintr-o perspectivă mai clară și mai înțelegătoare. Cred că perspectiva și răspunsurile se schimbă.”, a declarat aceasta. În cea mai recentă postare apare într-o rochie roșie.

În articolul

Ayça Ayşin Turan vorbește despre pasiunea pentru actorie. Cum a început totul în cazul vedetei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 iunie 2024. Berbecii au nevoie de planuri în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mihaela merge la mare în fiecare an, dar n-a mai dat bani pe hotel de decenii. Cum reuşeşte: "Ne simţim ca acasă"
a1.ro
Ce nume poartă Ilona Brezoianu după cununie: „Vă dați seama că trebuie să-i spunem doamnă?” Cum a apărut la Neatza
HelloTaste.ro
Gem de căpșuni cu zahăr gelifiant. Rețetă rapidă și sigură
Catine
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
useit.ro
Elon Musk a devenit din nou tată la începutul anului. De ce s-a aflat abia acum despre cel de-al 12-lea copil al miliardarului
as.ro
Decizia radicală luată de fiica lui Irinel Columbeanu, după ce tatăl ei a ajuns falit într-un azil de bătrâni
MediCOOL
Efectele înotului asupra organismului. Ce beneficii aduce sănătății
Spynews
Gestul halucinant al unui bărbat din Medgidia, după ce a aflat că soția l-a înșelat a doua oară. Și-a ieșit din minți și nu a mai ținut cont de nimic / FOTO
DeParinti
Torticolis: tipuri, cauze, simptome și tratament
MediCOOL
Semne ale deficienței de fosfor. Ce indică lipsa acestui mineral
HelloTaste
Cum se sterilizează borcanele și sticlele pentru conserve
x