Băiatul actriței Sherlyn, Sol din Cameleonii, a fost filmat în brațele bunicilor lui. Videoclipul care a înduioșat inimile fanilor

Publicat pe 17.03.2023 la 18:09 Actualizat pe 18.03.2023 la 00:33

Sol din Cameleonii, Sherlyn, a publicat o filmare emoționantă cu fiul și părinții săi. Băiatul fuge gingaș în piscină, acolo unde și-a îmbrățișat bunicii. Momentul splendid a fost surprins de proaspăta mămică.

Sherlyn, Sol din Cameleonii

Gettyimages.com

Sherlyn a devenit de curând mamă și trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Fiul său a crescut și este acum un cavaler în adevăratul sens al cuvântului, iar ea se gândește deja la un al doilea copil pentru a-i oferi băiatului ei o soră.

Actrița se preocupă de copilaș și a lăsat pe locul doi cariera, iar fanii speră ca după ce băiatul ei va crește ea să reapară în lumina reflectoarelor, acolo unde au cunoscut-o de fapt pe tânăra blondă. Însă pare-se că ea nu are acest gând prea curând, pentru că își dorește să apeleze la fertilizare în vitro (FIV) pentru a face un al doilea copil, mai exact o fetiță, având posibilitatea să aleagă sexul prin noile tehnologii.

Sherlyn l-a filmat pe micuțul ei în timp ce se aruncă în brațele bunicilor lui, părinții ei. Videoclipul care a înduioșat inimile fanilor

Băiatul a crescut mult și transformările sunt vizibile, la fel și la actrița, care a slăbit după naștere și s-a făcut blondă. Băiatul ei a crescut și îl vede pe zi ce trece mai curios de lumea în care trăiește și cum se integrează în familia lui, mai ales atașamentul pe care îl are față de bunici.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Sherlyn redefinește frumusețea! Sol din Cameleonii apare tot mai des fără make-up. Adevărul despre chipul îndrăgitei vedete

Sherlyn a anunțat la sfârșitul anului 2019 că așteaptă primul copil. Actrița a făcut furori dezvăluind că a conceput copilul, printr-un proces de fertilizare in vitro la o clinică din Statele Unite. Sherlyn se pregătește să fie din nou mamă! Acesta a anunțat care este sexul bebelușului ei.

În multele sale apariții în presă, acesta a spus deseori că important pentru familia ei este ca bebelușul să vină pe lume sănătos, însă luni mai târziu a confirmat că își dorește o fetiță. Ea apelat la fertilizarea in vitro, o procedură care permite selectarea sexului bebelușului.

Actrița în vârstă de 37 de ani nu numai că a dezvăluit că procedura pe care o va efectua cu a doua ei sarcină va fi fertilizarea in vitro, dar a anunțat și că va alege sexul bebelușului ei.

„În momentul în care se face in vitro, puteți alege sexul embrionului care este implantat. Cred că vom alege fata”, a confirmat ea într-un interviu acordat presei în ianuarie 2023. Această nouă declarație despre sexul bebelușului ei se adaugă unei dorințe pe care și-a exprimat-o anterior cu privire cea de-a doua sarcină. „Da, vom alege sexul copilului. Vom face fertilizare in vitro și vrem o fată. Să ai un băiat și o fată și atât.”, potrivit univision.com.

Sherlyn a devenit cunoscută prin intermediul telenovelei Cameleonii, acolo unde a jucat rolului lui Sol. Actrița s-a făcut remarcată datorită talentului său, dar și a frumuseții care nu a putut fi trecută cu vederea de producători. Acum, acesta s-a retras din lumina reflectoarelor și și-a luat foarte în serios rolul de mămică.

În articolul

Băiatul actriței Sherlyn, Sol din Cameleonii, a fost filmat în brațele bunicilor lui. Videoclipul care a înduioșat inimile fanilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x