Bárbara Mori din “Rubi” împărtășește prima imagine cu partenerul său și micuța Mila. Natália Subtil reacționează

Publicat pe 18.10.2022 la 13:28 Actualizat pe 18.10.2022 la 14:21

Bárbara Mori din “Rubi” împărtășește prima imagine cu partenerul său și micuța Mila. Natália Subtil reacționează.

Bárbara Mori poartă o bluză roșie și o geacă de piele neagră și are părul desprins

Bárbara Mori din “Rubi”

Profimedia Images

Deși Natália Subtil se află în plin scandal cu Sergio Mayer Mori și tatăl acestuia, Bárbara Mori împărtășește o fotografie emoționantă cu micuța sa nepoțică Mila și partenerul Fernando Rovzar. Mămica fetiței susține că fostul său partener nu îi trimite pensie alimentară.

Bárbara Mori din “Rubi” împărtășește prima imagina cu partenerul său și micuța Mila

În plin conflicte dintre Natália Subtil și Sergio Mayer Mori, faimoasa actriță din “Rubi” împărtășește o fotografie emoționantă cu micuța Mila. Modelul brazilian a ținut să lase un comentariu în mediul online. În imagine îl vedem pe actualul partener al faimoasei Bárbara Mori, Fernando Rovzar și micuța de doar 5 ani ținându-se de mână. Bárbara Mori a ținut să lase în dreptul comentariilor o simpatică conversație dintre cei doi, iar fanii au reacționat imaedit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Bunicul: Ai grijă, Mila, nu sări prea tare. Mila: niciodată nu e prea tare, bunicule. Privește universul”, se arată pe internet. Bárbara Mori nu a mai publicat o fotografie cu micuța din luna mai, iar acum internauții au rămas uimiți de fapta vedetei.

“Ce bucurie că puteți să fiți alături de ea. Nepoții sunt un cadou de la Dumnezeu. Să vă bucurați de ea mereu, va crește repede”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani. După ce Natália Subtil i-a acuzat pe Sergio Mayer Mori și tatăl acestuia că s-au unit împotriva sa, a comentat ulterior la fotografia postată de vedeta din Rubi.

“Fiica mea iubită”, a scris Natália Subtil, cuvinte însoțite de câteva inimioare roșii. Până în prezent, 56 de persoane au reacționat la vorbele sale. În ciuda problemelor pe care le are cu tatăl fiicei sale, vedeta de 34 de ani susține că Bárbara Mori continuă să-și vadă nepoata atunci când nu se află în mijlocul unei producții importante pentru cariera sa.

Citește și: Marcelo Buquet din “La Usurpadora” a împlinit 60 de ani. Actorul a sărbătorit alături de fiu și soția cu 30 de ani mai tânără

“Nu am nicio relație, este totul foarte formal. Totul este spre binele fiicei mele, dar bunica sa o vede din când în când, însă mai mereu este în mijlocul unei producții.”, a spus Natália Subtil, potrivit Univision.com. Aceasta a subliniat că protagonista din “Rubi” nu a dorit să intervină în cazul problemei legate de pensia alimentară din cauza fostului său partener.

Natália Subtil dezvăluie că fiica sa nu-și dorește să locuiască cu tatăl, Sergio Mayer Mori

Spre deosebire de Bárbara Mori, tatăl micuței nu și-a văzut fiica de la începutul scandalului legat de pensia alimentară. La fel s-a întâmplat și în cazul lui Sergio Mayer, bunicul Milei.

Citește și: Karla Álvarez ar fi împlinit 50 de ani. Așa s-a desfășurat întreaga carieră, dar și tragica sa moarte

“Nu o mai caută, de când a început cearta, să spunem așa. Data trecută, nici nu a vrut să meargă cu el. I-am arătat că putem să ne vedem pe video, însă nu a dorit așa. Cred că el ar fi trebuit să apară într-o manieră mai calmă, după un an în care nu a văzut-o.”, a dezvăluit modelul. De cealaltă parte, Sergio Mayer Mori o acuză pe fosta sa parteneră și susține că toate conversațiile avute cu aceasta au fost de fapt, altele. Se pare că Sergio Mayer, bunicul micuței Mila, i-ar fi oferit vedetei un loc de muncă, însă aceasta ar fi refuzat.

În articolul

Bárbara Mori din “Rubi” împărtășește prima imagine cu partenerul său și micuța Mila. Natália Subtil reacționează

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x