Karla Álvarez ar fi împlinit 50 de ani. Așa s-a desfășurat întreaga carieră, dar și tragica sa moarte

Publicat pe 18.10.2022 la 12:35 Actualizat pe 18.10.2022 la 13:10

Karla Álvarez ar fi împlinit 50 de ani. Așa s-a desfășurat întreaga carieră, dar și tragica sa moarte.

Karla Álvarez poartă o rochie lungă fără mâneci și își ține mâinile în șold

Karla Álvarez ar fi împlinit 50 de ani pe 15 octombrie 2022

Getty Images

Karla Álvarez a fost una dintre actrițele preferate ale publicului între 1990 și 2000. Aceasta a jucat mai multe roluri negative, însă în 2013 a avut parte de o moarte care multă vreme a fost pusă sub semnul întrebării. Trupul său a fost ars fără a se fi efectuat autopsie, însă în 20017 Univision a obținut acces în cadrul documentelor oficiale pentru a afla adevărata poveste a decesului.

Karla Álvarez ar fi împlinit 50 de ani pe 15 octombrie

Ar fi împlinit 50 de ani pe 15 octombrie, însă a decedat într-un mod nesperat acum 9 ani. Actrița a încetat din viață într-un fel foarte suspect la acea vreme. De-a lungul timpului au existat mai multe variante ale poveștii. Cunoscută pentru rolurile de antagonistă în telenovele precum “La intrusa” și “La mentira”, Karla Álvarez a fost găsită fără viață în locuința sa de către o angajată pe 15 noiembrie 2013. Una dintre teorii spune că actrița a suferit un atac caridorespirator din cauza bulimiei și anorexiei de care suferea și pentru care se afla sub tratament.

O altă teorie spune că vedeta a murit sufocată cu mâncare. Cu toate acestea, nu s-a putut afla cauza reală a decesului din cauza faptului că trupul său a fost incinerat înainte de a se realiza autopsia. La patru ani de la evenimen, Univision a aflat faptul că a murit din cauza unei insuficiențe respiratorii ce a fost strâns legată de o pneumonie.

Citește și: Jorge Salinas și Elizabeth Álvarez sărbătoresc 11 ani de căsnicie. Ce mesaj i-a lăsat actrița partenerului său

În acea perioadă, vedeta se afla bolnavă la pat din cauza unei răceli. Se pare că după ce a mâncat un preparat specific mexican realizat de către una dintre bucătărese, aceasta a rămas fără suflare pe 15 noiembrie în jurul ore 2:10 p.m., ora locală. O altă versiune a venit după ce un bărbat în stare de ebrietate a apărut la moartea sa pentru a declara că a fost soțul actriței și își cere drepturile.

Karla Álvarez, una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele

La acea vreme, publicul a rămas surprins de aflarea veștii căsniciei vedetei. Aceasta a fost căsătorită cu Alexis Ayala între 1994 și 1995, însă relația nu a durat. Echipa actriței a subliniat ulterior că într-adevăr, bărbatul care s-a prezentat în cadrul funeraliilor era soțul său. Cu toate acestea, cei doi au luat decizia de a divorța cu trei luni înainte de moartea sa.

Karla Álvarez a avut o carieră promițătoare pe care și-a început la vârsta de 20 de ani. Debutul său a avut loc în 1992, atunci când a avut un rol în telenovela “Maria Mercedes”, ca sora nerecunoscătoare a Thaliei. A jucat de asemenea în 'María Mercedes', 'Buscando el paraíso', 'Alma rebelde' și 'Las tontas no van al cielo'.

Citește și: Jennifer Lopez întinerește pe zi ce trece. Ultima a apariție i-a uimit pe fani! Cum arată într-o ținută cu decolteu adânc

Printre colegii sau au rămas surprinși de moartea sa a fost și Jaqueline Bracamontes. Aceasta a declarat că regretata Karla Álvarez era o femeie pozitivă.

“A fost un șoc. Ea era mereu drăguță, atât de drăguță încât atunci când vorbeai cu ea totul se lumina în jur.”, a declarat actrița la acea vreme. În 2012, Karla Álvarez a realizat ultimul său proiect.

În articolul

Karla Álvarez ar fi împlinit 50 de ani. Așa s-a desfășurat întreaga carieră, dar și tragica sa moarte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x