Bárbara Mori i-a lăsat un mesaj emoționant partenerului său, Fernando Rovzar. Artistul și-a sărbătorit ziua de naștere

Publicat pe 27.01.2023 la 09:54 Actualizat pe 27.01.2023 la 10:49

Barbara Mori i-a lăsat un mesaj emoționant partenerului său, Fernando Rovzar. Artistul și-a sărbătorit ziua de naștere.

Bárbara Mori poartă o bluză roz și stă lângă Fernando Rovzar care zâmbește

Bárbara Mori i-a lăsat un mesaj emoționant partenerului său, Fernando Rovzar

Profimedia Images

Barbara Mori și Fernando Rovzar formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale momentului. Cei doi se afișează rar în mediul online, însă atunci când o fac țin să emoționeze fanii din toate colțurile lumii. Așa s-a întâmplat și recent, când protagonista din “Rubi” și-a sărbătorit partenerul.

Barbara Mori i-a lăsat un mesaj emoționant partenerului său, Fernando Rovzar

Vedeta apare zâmbind în brațele lui Fernando Rovzar, producătorul recunoscut în lumea întreagă. Cei doi formează un cuplu încă din 2018 și de atunci Barbara Mori a ținut să împărtășească cu internauții momente tandre de cuplu. Artistul a împlinit recent 43 de ani și actrița nu a pierdut momentul de a-i dedica un mesaj emoționant pe pagina sa personală de Instagram. Alături de o fotografie în care apare în brațele partenerului său, aceasta a adăugat și câteva cuvinte tandre.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Îți celebrez viața, existența ta într-a mea. Îți mulțumesc profund pentru că m-ai făcut să-ți fiu alături în această viață. Îți mulțumesc pentru că sunt martora fiecărei reușite pe care-o ai. Îți mulțumesc pentru că în fiecare zi devin cea mai bună versiune a mea.”, a scris Barbara Mori. Deși a trecut timpul, îndrăgostiții nu au vorbit până acum despre ideea de a forma o familie în adevăratul sens al cuvântului și de a ajunge împreună la altar. Actrița în vârstă de 44 de ani este mama lui Sergio Mayer Mori, singurul său copil.

Citește și: Bárbara Mori este cunoscută pentru rolul din “Rubi”, însă puțini știu că sora sa Kenya a fost de asemenea actriță. Cum arată familia întregită a vedetei

A devenit bunica micuței Mila și fotografii cu aceasta sunt mereu postate pe pagina sa personală. Fernando Rovzar a fost căsătorit cu Sylvia Wardly și este tatăl a doi copii, Tatiana și Sebastian. Actrița din “Rubi” obișnuiește să posteze momente intime din viața sa privată și este urmărită de peste 2 milioane de oameni în mediul online. De ceva vreme, vedeta a îmbrățișat o viață plină de momente frumoase pe care le împarte alături de oameni dragi.

“Când ești capabilă să privești zeița pe care o ai înăuntrul tău, amintește-ți cine ești și de unde ai venit. Folosește-ți puterea feminină pentru a crea, suntem creatori. Iubește-te profund.”, a fost mesaj pe care vedeta l-a făcut public.

Barbara Mori a dezvăluit dacă se va întoarce pe micile ecrane în roluri de telenovele

Într-un interviu recent, celebra vedetă a dezvăluit motivul pentru care s-a îndepărtat de proiectele care au făcut-o celebră. Cu toate acestea, este una dintre cele mai iubite actrițe. După ce a jucat rolul lui “Rubi”, succesul pe care l-a avut a fost neașteptat. Cu toate acestea, a ținut să se îndepărteze de platourile de filmare.

Citește și: Bárbara Mori din “Rubi” împărtășește prima imagine cu partenerul său și micuța Mila. Natália Subtil reacționează

Într-o întâlnire cu jurnaliștii, Barbara Mori a dezvăluit dacă se va întoarce pe micile ecrane ca actrița de telenovele. Proiectele sale includ acum seriale.

“Nu știu, dar acum pregătesc un serial, sunt foarte mulțumită. Acum poveștile din telenovele nu mă atrag.”, a spus aceasta. De altfel, a subliniat faptul că își dorește realizarea unei pelicule care să-i prezinte viața, însă până în prezent nu s-a concretizat nimic.

“Nu știu de ce până acum nu am primit sprijin din partea EFICINE ( instituție care oferă sprijin economic pentru realizarea proiectelor cinematografice) și m-au refuzat de două ori.”, a spus vedeta. Cei care o îndrăgesc o vor privi de acum pe Barbara Mori în altfel de roluri și își vor aminti de ea ca “Rubi”.

În articolul

Bárbara Mori i-a lăsat un mesaj emoționant partenerului său, Fernando Rovzar. Artistul și-a sărbătorit ziua de naștere

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x