Bárbara Mori spune care a fost motivul pentru care a divorțat de Sergio Mayer. Avea doar 17 ani când s-a căsătorit cu acesta

Publicat pe 24.07.2023 la 16:35 Actualizat pe 24.07.2023 la 17:18

După ce Sergio Mayer a vorbit despre motivul divorțului de Bárbara Mori, a venit rândul vedetei să-și spună partea de adevăr. Ce s-a întâmplat între cei doi.

Bárbara Mori poartă o bluză roz și zâmbește

Bárbara Mori spune care a fost motivul pentru care a divorțat de Sergio Mayer

Profimedia Images

Sergio Mayer și Bárbara Mori s-au căsătorit în 1997 și s-au despărțit în 2002. Deși nu au vorbit niciodată public despre motivele care au dus la destrămarea relației, într-un interviu recent artistul a dat câteva motive după cinci ani în care a și devenit tatăl lui Sergio Mayer Mori.

Bárbara Mori spune care a fost motivul pentru care a divorțat de Sergio Mayer

Potrivit declarațiilor acestuia, separarea a intervenit după ce diferențele de vârstă au început să fie foarte ușor de sesizat. Sergio Mayer a punctat că protagonista din “Rubi” nu era disciplinată, acest lucru făcând ca el să se transforme într-un “tată” pentru ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Problema mea cu ea a avut de-a face și cu disciplina. Ea era foarte tânără, avea 19, 20 de ani. Abia își începea cariera. Eu aveam deja un background cu formația și eu voiam să fie disciplinată. M-am transformat în tată, am vrut să o protejez. Am spus că ori suntem ori pereche, ori sunt tatăl ori sunt managerul. Asta a fost o greșeală, o greșeală mare pe care o recunosc.”, a spus Sergio Mayer.

Citește și: Bárbara Mori a participat în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Cum arată rochia pe care a purtat-o vedeta

În urma acestor declarații, Bárbara Mori a rupt tăcerea și a oferit propria versiune a poveștii. A menționat că despărțirea de tatăl copilului a fost ca o lecție.

“Eu cred că prima mea trezire a fost când m-am despărțit de tatăl copilului meu. Am trăit sub ordinele lui, într-o formă. Eram o fetiță, lipsită de amor, complet nesigură pe mine.”, a menționat vedeta. A subliniat că nu era fericită în căsnicia sa, de aceea a luat decizia de a se despărți pentru ca fiul său să aibă un exemplu pozitiv în viață. .

“Eu eram foarte nefericită. Am luptat mai mulți ani pentru ca fiul meu să nu trăiască ce-am trăit eu, separarea părinților. Până când mi-am dat seama că acolo n-o să fiu fericită și el mă vedea în fiecare zi și eu voiam să mă vadă bine.”, a explicat actrița.

Sergio Mayer și Bárbara Mori

Cei doi s-au căsătorit pe când actrița avea 17 ani și el 28. Căsnicia a durat cinci ani și au divorțat în 2002, după ce s-a născut fiul lui, Sergio Mayer Mori. Chiar dacă despărțirea lor a fost intens mediatizată, în acel moment niciunul nu a vorbit despre un motiv real.

Citește și: Scandalul dintre Sergio Mayer Mori și Natália Subtil continuă. Tatăl actorului o acuză pe fosta sa noră de “abuz de încredere”

Cea mai recunoscută telenovelă în care a jucat Bárbara Mori este Rubi, acolo unde a interpretat rolul de protagonistă alături de Eduardo Santamarina și Sebastián Rulli. Născută pe 2 februarie 1978, a fost căsătorită și a avut mai multe relații de-a lungul timpului.

Printre acestea se cunoaște căsnicia cu Kenneth Ray Sigman care a durat un an. În toate interviurile pe care le-a oferit a mărturisit că toată copilăria sa a fost nefericită, faptul că a căutat întotdeauna dragostea lipsă din partea părinților a îndepărtat-o de ceea ce credea cu adevărat. În prezent formează un cuplu cu Fernando Rovzar. Sergio Mayer Mori s-a născut pe 7 februarie 1998 în Mexic și a format un cuplu cu artista Natália Subtil cu care are un copil, pe micuța Mila.

În articolul

Bárbara Mori spune care a fost motivul pentru care a divorțat de Sergio Mayer. Avea doar 17 ani când s-a căsătorit cu acesta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x