Bărbatul pentru care Lety Calderón a fost renegată de familie. Pentru ce star, cu 27 de ani mai în vârstă, a plecat de acasă

Publicat pe 07.03.2024 la 15:15 Actualizat pe 07.03.2024 la 16:22

Lety Calderón a povestit că s-a certat cu familia din cauza relației sale cu Enrique Rocha. Acesta era mai în vârstă cu 27 de ani și avea o reputație de fustangiu, motiv pentru care părinții actriței nu au văzut cu ochi buni apropierea lor.

leticia calderon imbracata in negru alaturi de mai multe persoane

Lety Calderón a povestit că s-a certat cu familia din cauza relației sale cu Enrique Rocha. Acesta era mai în vârstă cu 27 de ani decât ea.

Profimediaimages.ro

Cea mai cunoscută poveste de dragoste a lui Lety Calderón este cea pe care a avut-o cu Juan Collado, actualul soț al Yadhirei Carrillo, cu care a format un cuplu din 2002 până în 2010 și cu care are doi copii: Luciano și Carlo.

Citește și: Fernando Colunga a împlinit 58 de ani! Cât de mult s-a schimbat actorul și cu ce telenovelă se pregătește să revină pe micile ecrane

Bărbatul pentru care Lety Calderón a fost îndepărtată de familie. Pentru ce star, cu 27 de ani mai în vârstă, a plecat de acasă

Cu câțiva ani înainte de relația cu avocatul, actrița și-a găsit fericirea în brațele unui actor cu 27 de ani mai în vârstă, nimeni altul decât Enrique Rocha, celebru pentru telenovele precum "Rebelde" și "El Privilegio de Amar".

Povestea lor de dragoste i-a adus multe probleme cu familia, care s-a opus relației de iubire pe care Leticia Calderón a început-o la vârsta de 21 de ani cu starul, care pe atunci era în vârstă de 48 de ani.

Enrique Rocha și Lety Calderón s-au cunoscut în 1990, când au jucat în telenovela "Yo compro esa mujer".

Povestea lor nu a început imediat, căci actrița nu avea o părere bună despre ”"Rochón", așa cum îl numește afectuos pe actor.

"La început îmi plăcea foarte mult de el și i-am spus acest lucru, pentru că avea o reputație teribilă", a spus vedeta de telenovele, care, încetul cu încetul, a ajuns să aibă o mare prietenie și apoi o relație cu actorul, care a murit pe data de 7 noiembrie 2021.

În 2023, Lety Calderón a recunoscut pentru prima dată în mod public faptul că formează un cuplu, afirmând că părinții ei se opuneau din cauza diferenței de vârstă.

Citește și: Momente triste pentru Arturo Peniche! Nepotul său, de doar trei anișori, a fost operat de urgență. De ce a ajuns pe mâna medicilor

"Da, într-adevăr, am ieșit cu Enrique Rocha, care era mai în vârstă decât tatăl meu, a fost o idilă care mi-a plăcut, spun asta acum că tatăl meu nu mai este, pentru că de fiecare dată când vorbeam despre asta, el se amuza. Am plecat de acasă pentru că nu m-a lăsat, evident, nu m-a lăsat să ies cu Rochón, dar am vrut să trăiesc acea experiență și nu regret deloc", a mărturisit ea pentru Inés Moreno.

Actrița a comentat că a "învățat multe" din idila cu personajul negativ din telenovele, cu care s-a bucurat de o prietenie până în ziua în care a murit.

În timpul relației, Lety Calderón s-a confruntat cu un scandal puternic, când s-a speculat că ar fi fost însărcinată cu Enrique Rocha.

"Tatăl meu aproape că a ajuns la spital și din cauza furiei, tatăl meu sau bunica mea ar fi putut să moară din cauza unei minciuni... Tatăl meu a încetat să mai vorbească cu mine ani de zile pentru că ea a publicat că eram însărcinată cu Enrique Rocha în Teleguía, bunica mea a vorbit cu mine ca să mă insulte, mama nu mi-a răspuns la telefoane, frații mei s-au simțit jigniți, toată lumea mi-a întors spatele", a spus ea.

După toate acestea, actrița s-a întâlnit cu jurnalistul care a publicat informația falsă și s-a apărat, dându-i o palmă peste față, lucru pe care nu îl regretă.

"Nu regret, îmi pare rău, dar nu regret, pentru că nici presă și nimeni nu are dreptul să te defăimeze, să te rănească, pentru că nu știe că a spune o minciună poate afecta familia... M-am întâlnit cu ea într-un salon de înfrumusețare și am întrebat-o 'de ce ai scris asta?' A fost deranjată de ironie, i-am spus 'nu fi prostuță, e incredibil că pentru câțiva pesos'", a spus ea.

Citește și: Veste bună pentru Alperen Duymaz! Ce performanță a atins ”Kül”, cel mai recent film al său cu actrița Funda Eryiğit

În ciuda faptului că au trăit ceva timp împreună, Lety Calderón a mărturisit că idila lor s-a terminat pentru că își dorea să fie mamă.

"Mi-a spus 'Nu pot să-ți ofer asta, vreau să fii fericită'. Eram deja împreună de câțiva ani și am spus 'du-te', pentru că nu voiam să mă stabilesc acolo, mi-am dorit mereu să fiu mamă și mi-a luat mult timp după aceea", a mai povestit ea, conform Univision.

În articolul

Bărbatul pentru care Lety Calderón a fost renegată de familie. Pentru ce star, cu 27 de ani mai în vârstă, a plecat de acasă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x