Veste bună pentru Alperen Duymaz! Ce performanță a atins ”Kül”, cel mai recent film al său cu actrița Funda Eryiğit

Publicat pe 06.03.2024 la 17:36 Actualizat pe 06.03.2024 la 18:20

Alperen Duymaz face furori cu cel mai recent proiect, ”Kül” (Scrum). Pelicula a bifat un obiectiv greu de atins. Iată despre ce e vorba.

alperen duymaz si funda eryigit

Alperen Duymaz face furori cu cel mai recent proiect, ”Kül” (Scrum). Pelicula a bifat un obiectiv greu de atins. Iată despre ce e vorba.

Profimediaimages.ro

Producția ”Kül” (Scrum), cu Alperen Duymaz și Funda Eryiğit în rolurile principale, a prins la public. Pelicula a fost urmărită de 6,4 milioane de vizualizări în a doua săptămână de la lansarea pe o platformă de streaming, 12- 18 februarie 2024.

Citește și: Bárbara Mori, apariție impecabilă în mediul online. Cât de frumoasă e actrița din telenovela ”Rubi” la 46 de ani

Record pentru Alperen Duymaz! Ce performanță a atins cel mai recent film al său, ”Kül”

Filmul ”Kül” (Scrum), regizat de Erdem Tepegöz și al cărui scenariu a fost scris de Erdi Ișık, a fost lansat pe 9 februarie.

Filmul, care a avut un impact uriaș pe rețelele de socializare, a încheiat a doua săptămână cu un nou record. S-a clasat pe locul 2 în lista filmelor de limbă non-engleză, cu 6,4 milioane de vizualizări, conform Mynet.

”Kül” spune povestea lui Gökçe, o femeie care își redescoperă o pasiune uitată citind un manuscris intitulat "The Ashes", trimis la editura condusă de soțul ei, Kenan.

Povestea o cufundă pe Gökçe într-o aventură misterioasă, trezind emoții pe care le îngropase de mult timp.

Descoperirea nu numai că îi tulbură percepția personală, dar amenință să distrugă și imaginea familiei fericite pe care credea că a construit-o împreună cu Kenan. Filmul explorează temele descoperirii de sine, secretele de familie și consecințele adevărului ascuns.

În ciuda faptului că a fost vizualizat de mulți cinefili în a doua săptămână de la lansare, ”Kül” nu are un scor prea bun pe IMDb. Filmul a obținut nota 4,2/ 10 din 1.700 de voturi.

Citește și: Fernando Colunga a împlinit 58 de ani! Cât de mult s-a schimbat actorul și cu ce telenovelă se pregătește să revină pe micile ecrane

Ce alte roluri de succes a avut Alperen Duymaz

Alperen Duymaz a fost interesat de muzică și modeling încă de când era licean. Ulterior, a decis să urmeze Facultatea de Teatru în Ankara.

Debutul în actorie l-a avut cu rolul în ”Tatlı Küçük Yalancılar”, adaptare a serialului Pretty Little Liars. Și-a continuat cariera cu roluri în "Acı Așk", "Bodrum Masalı".

În 2018, și-a făcut debutul în cinematografie și a interpretat personajul Kutay în filmul istoric "Direniș Karatay". În același an, a jucat în serialul polițist ”Çukur” în rolul lui Emrah.

La sfârșitul anului 2018 și mai târziu în 2019, a făcut parte din distribuția serialului polițist ”Çarpıșma” și l-a interpretat pe Kerem Korkmaz.

De la începutul anului 2020, a jucat în ”Zemheri”, în rolul lui Ayaz. În 2021, a început să joace în "Son Yaz" în rolul lui Akgun.

Citește și: Momente triste pentru Arturo Peniche! Nepotul său, de doar trei anișori, a fost operat de urgență. De ce a ajuns pe mâna medicilor

În articolul

Veste bună pentru Alperen Duymaz! Ce performanță a atins ”Kül”, cel mai recent film al său cu actrița Funda Eryiğit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x