Başak Gümülcinelioğlu Çitanak din Dragostea plutește în aer surprinde cu un proiect realizat în Los Angeles. Despre ce este vorba

Publicat pe 19.01.2024 la 23:00 Actualizat pe 19.01.2024 la 11:42

O actriță versatilă, Başak Gümülcinelioğlu Çitanak reușește să-și încânte fanii și de această dată. A realizat un proiect profesional în Los Angeles cu o tematică emoționantă.

Başak Gümülcinelioğlu Çitanak poartă părul lung, desprins și o rochie albă

Başak Gümülcinelioğlu Çitanak din Dragostea plutește în aer surprinde cu un proiect realizat în Los Angeles

Happy Channel

Başak Gümülcinelioğlu Çitanak este una dintre actrițele noii generații. Cu toate acestea, a reușit să realizeze atât de multe proiecte profesionale încât poate fi catalogată drept un exemplu în acest moment. Cea mai nouă apariție i-a surprins fără doar și poate pe fani.

Başak Gümülcinelioğlu Çitanak din Dragostea plutește în aer surprinde cu un proiect realizat în Los Angeles

Cu toate că este o vedetă renumită în domeniul său de activitate, vedeta din Dragostea plutește în aer este și arhitect. Născută pe 22 octombrie 1991, a realizat foarte multe proiecte profesionale de-a lungul timpului. Cel mai recent dintre acestea vine din Los Angeles. Se numește “Love us” și a fost realizat în august 2022.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este vorba despre o poveste de dragoste incredibilă, despre puterea de a renunța și de a merge mai departe în ciuda tuturor momentelor care ar fi putut fi și nu mai sunt. În postarea realizată, apare Başak Gümülcinelioğlu alături de partenerul său, un cuplu aparent normal. Cei doi râd, se amuză pe seama unei simple glume, ca mai apoi internauții să realizeze că personajul feminin vorbea cu o fantomă, cu ideea partenerului său care nu mai era de fapt în viață.

Citește și: Cum a reușit să-i afecteze pe telespectatori serialul în care joacă Başak Gümülcinelioğlu din Dragostea plutește în aer. Ce a declarat vedeta

Trecerea de la turcă la engleză i-a luat prin surprindere pe fanii din țara natală a vedetei, însă cei mai mulți știu despre studiile sale și despre toate implicațiile pe care și le-a asumat pentru a ajunge unde este astăzi. În cel mai nou proiect profesional de asemenea, actriță interpretează un personaj la fel de puternic ca cele din trecut. Vorbim despre serialul Bir Derdim Var.

Joacă rolul Neva în serialul “Judgment” și revine pe platourile de filmare cu proiectul Bir Derdim Var. Va juca un personaj la fel de ambițios. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Birce Akalay, Mert Fırat, Engin Hepileri, Başak Gümülcinelioğlu, Neslihan Arslan, İdil Sivritepe și Erdem Şenocak.

Noul rol interpretat de actrița Başak Gümülcinelioğlu

Faimoasa Birce Akalay va juca rolul psihiatrei Nilüfer și Mert Firat va jucat rolul lui Ömer. Scopul serialului este de fapt o poveste de viață. Vorbește despre tratarea tinerilor excluși din societate și a celor care au răni majore și nu pot fi incluși atât de rapid precum ar trebui.

Citește și: Başak Gümülcinelioğlu și Cagri Citanak din Dragostea plutește în aer se bucură de momente romantice în Paris

Engin Hepileri joacă rolul Savaș, un specialist în psihoterapie, Neslihan Arslan joacă rolul Damla și Başak Gümülcinelioğlu joacă rolul Sibel. Vedeta din Dragostea plutește în aer are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe. Este căsătorită cu Cagri Citanak, de asemenea actor în Dragostea plutește în aer.

De cele mai multe ori, pentru a-și menține tenul și trupul de invidiat, aceasta este foarte atentă la ceea ce consumă. Practică yoga și pilates, fiind o împătimită a sportului. A studiat la Londra, Geneva și Bruxelles și arhitectura este o meserie pe care a și practicat-o înainte de a fi actriță cu normă întreagă. Pe lângă actorie, se dedică și muzicii, fiind foarte pasionată de această artă. Are publicate câteva filmulețe în mediul online.

În articolul

Başak Gümülcinelioğlu Çitanak din Dragostea plutește în aer surprinde cu un proiect realizat în Los Angeles. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x