Başak Gümülcinelioğlu și Cagri Citanak din Dragostea plutește în aer se bucură de momente romantice în Paris

Publicat pe 17.12.2023 la 15:12 Actualizat pe 17.12.2023 la 08:32

Paris, orașul iubirii, găzduiește încă o poveste de dragoste, iar protagoniștii sunt Başak Gümülcinelioğlu și Cagri Citanak, cei doi actori adorați din serialul turcesc "Dragostea plutește în aer." Cum au fost surprinși cei doi în timpul escapadei romantice.

Başak Gümülcinelioğlu

Happy Channel

Başak Gümülcinelioğlu și Cagri Citanak au adus o parte din farmecul serialului "Dragostea Plutește în Aer" în capitala Franței. Parisul, cunoscut ca fiind orașul iubirii, nu putea fi mai potrivit pentru povestea lor de iubire. Cei doi formează un cuplu în viața reală, iar fanii au fost bucuroși să afle în urmă cu un an că dragostea lor a străbătut eranele și a ajuns dincolo de un scenariu de film.

De la promenada romantică pe străzile Parisului, până la vizite la cele mai renumite muzee și restaurante, Başak și Cagri s-au bucurat din plin de tot ce oferă acest oraș fermecător.

Başak Gümülcinelioğlu și Cagri Citanak, romantici pe străzile Parisului

Başak Gümülcinelioğlu și Cagri Citanak au devenit rapid favoriții publicului turc și internațional cu interpretarea lor remarcabilă din producția de succes "Dragostea Plutește în Aer." Serialul a adus în prim-plan o frumoasa lor poveste de dragoste între cei doi, care pare să fie la fel de puternică și în afara paltoului de filmare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bașak Gümülcinelioğlu, care interpretează personajul 'Ezgi' în 'Sipahi', a vorbit cu Șeyda Odabaș de la Habertürk despre serial și despre ceea ce aduce nou și interesant. Serialul 'Sipahi', difuzat luni seara la SHOW TV, s-a bucurat de mare interes din partea telespectatorilor încă de la primul episod.

Bașak Gümülcinelioğlu a acordat un interviu despre serialul Sipahi

Din distribuția serialului 'Sipahi', în care joacă Kaan Yıldırım, Özge Gürel și Kerem Alıșık, fac parte nume de succes precum Sinan Tuzcu, Bașak Gümülcinelioğlu, Erkan Bektaș, Nurettin Sönmez, Çağdaș Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Emre Bulut, Gözde Okur, Elit Andaç Çam İnan, Zeynep Oymak, Berrin Arısoy, İsmail Düvenci și Selçuk Borak.

Bașak Gümülcinelioğlu, una dintre actrițele din serialul "Sipahi", al cărui scenariu a fost scris de Ali Doğançay, iar Hakan İnan a stat în scaunul de regizor, a vorbit cu Habertürk despre personajul "Ezgi" pe care l-a interpretat în serial și despre lucruri curioase.

"SIPAHI ESTE O POVESTE DESPRE PRIETENIE"

"'Sipahi' este povestea unei echipe formate din cei mai de succes agenți ai Organizației Naționale de Informații. 'Sipahi' este povestea unei familii, a unei case, a unei prietenii, a unei echipe. Este un serial de acțiune, dar detaliile sunt foarte profunde și confortabile...", spune ea.

'Sipahi' spune o poveste diferită de serialele cu care suntem obișnuiți. Ce v-a atras la acest proiect?

'În fiecare dintre proiectele mele, portretizarea unui personaj diferit față de cel precedent, depășirea propriilor limite pentru fiecare proiect este ceea ce îmi acordă cea mai mare atenție. De asemenea, evaluez pas cu pas lucrările pe care le citesc în propriul meu parcurs profesional. Cu alte cuvinte, rolurile care mă hrănesc ca actor, îmi mențin viu sentimentul de emoție și îmi dezvoltă abilitățile sunt, desigur, foarte atractive. De exemplu, faptul că am putut folosi limbile străine pe care le cunosc și că am învățat să folosesc arme și să lupt a făcut ca "Sipahi" să fie foarte atractiv pentru mine.

De asemenea, jucați pentru prima dată într-un serial MİT... Ce fel de feedback ați primit?

"Feedback-urile mi-au hrănit atât de mult sufletul, m-au ținut atât de proaspătă... După cum știți, lucrăm foarte mult timp și depunem mult efort fizic și mental. Este neprețuit ca realitatea acestei munci să fie binecuvântată în ochii publicului."

Să vorbim despre personajul "Ezgi" pe care l-ați interpretat. Ce fel de persoană este 'Ezgi'?

"'Ezgi' este o fată imigrantă din Balcani. A fost martoră cu ochii ei la masacrul familiei sale în Srebrenica când avea 3 ani, a fost adusă apoi în Turcia, și-a terminat studiile de psihologie cu o diplomă, specializată în persuasiune, manipulare și analiza stărilor de spirit, vorbește mai multe limbi, se luptă foarte bine și folosește arme. Bineînțeles, are multe părți în poveste; va fi mai bine să asistăm la greutatea sa în viețile lui "Sipahi" și "Korkut Ali" urmărindu-i, dar una dintre cele mai mari părți este că vedem că, deși nu s-a născut în Turcia, este cetățean turc, ceea ce arată că dragostea vine din apartenență."

Prin ce fel de proces de pregătire ați trecut pentru a vă portretiza rolul? Ce fel de pregătire ați avut în lupta corp la corp și în mânuirea armelor pentru serial?

"Îndelungate studii de caracter, citire, vizionare, ascultare, analiză, lecții de mânuire a armelor și de luptă corp la corp... Pregătire îndelungată și cunoașterea personajului, dar asta este partea cea mai distractivă și valoroasă. Deși eram de fapt o persoană care nu suporta nici măcar vederea unei arme, am descoperit că pot să dau lovituri precise. "Ezgi" mi-a arătat că Bașak are o latură dură și clară pe care nu o știam și că sunt și eu talentată în astfel de chestiuni."

În calitate de Bașak, ce ai vrea să-i spui lui "Ezgi" sau dacă ar fi să îi dai un sfat, care ar fi acesta?

"A iubi pe cineva nu înseamnă întotdeauna pierdere la sfârșitul poveștii. Poate că i-aș spune "Nu-ți fie frică, ci iubește!", dar este o situație foarte dificilă și pentru viața ei, mai bine nu m-aș implica.

Pe de altă parte, ai avut mulți ani de experiență în străinătate, în liceu și la universitate, unde ai primit cursuri de teatru muzical, teatru și actorie în fața camerei... Ce te-a învățat acest proces?

"Atât de multe... Să fii singur, să vezi că poți reuși și singur... Este o învățătură neprețuită. Te face să alegi să fii deopotrivă curajos și plin de compasiune, din dorință... Am învățat să nu las munca pe care o iau în mâini fără să o duc până la capăt, să nu renunț ușor și că a lucra cu un spirit curat te duce întotdeauna la locul potrivit. Sunt o persoană extrem de disciplinată și sistematică și muncitoare. Munca nu poate fi niciodată o scuză pentru mine și, din păcate, nu prea accept scuze. Sunt un pic meticuloasă în această privință. De aceea mă aștept ca toată lumea să își facă treaba cât mai mult posibil, fără scuze", a mai spus ea potrivit showtv.com.

În articolul

Başak Gümülcinelioğlu și Cagri Citanak din Dragostea plutește în aer se bucură de momente romantice în Paris

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x